reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

dzień dobry!

wyjątkowo zimowy początek wiosny, przynajmniej w trójmieście :-)

Stopi gratuluje udanych zakupów, ja tez muszę się za płaszczykiem rozejrzeć bo ja niestety się już w swój rozmiar nie mieszczę :zawstydzona/y: zatrzask na brzuchu puszcza jak tylko się zegnę :-D wyobrażacie sobie, idę do sklepu sięgam coś z półki i trach! :-D:-D:-D żegnaj S-ko :-D
Iwon współczuję zgagi, dziewczyny wyczerpały chyba limit podpowiedzi, mi nic innego nie przychodzi do głowy
Asia powodzenia z wózkiem :tak:

Rany, dziś urodziny męża - muszę jakiś pycha obiadek wymyślić, no i odgruzować chatę - jak zawsze, wczoraj wysprzątałam a dziś wygląda jakbym od tygodnia nic nie ruszyła :baffled:

reklama
Cześć piątkowo!

Właśnie jem marchewkę z jabłkiem. ;-) Marchewka zabija zgagę a jabłko potęguje, hihihi.:zawstydzona/y::-)
Ale mleczka na tą chwilę nie wypiję:-p Może na samo dobranoc. :confused:

Ja ostatnio nie mam zgagi całe szczęście, za to mam mega jazdę na mleko.
Wczoraj wieczorem wypiłam 2 pełne szklanki takiego zimnego, prosto z lodówki :-)

Na zdrowie Filipku hehe:-D

dzień dobry!

wyjątkowo zimowy początek wiosny, przynajmniej w trójmieście :-)

Stopi gratuluje udanych zakupów, ja tez muszę się za płaszczykiem rozejrzeć bo ja niestety się już w swój rozmiar nie mieszczę :zawstydzona/y: zatrzask na brzuchu puszcza jak tylko się zegnę :-D wyobrażacie sobie, idę do sklepu sięgam coś z półki i trach! :-D:-D:-D żegnaj S-ko :-D
Iwon współczuję zgagi, dziewczyny wyczerpały chyba limit podpowiedzi, mi nic innego nie przychodzi do głowy
Asia powodzenia z wózkiem :tak:

Rany, dziś urodziny męża - muszę jakiś pycha obiadek wymyślić, no i odgruzować chatę - jak zawsze, wczoraj wysprzątałam a dziś wygląda jakbym od tygodnia nic nie ruszyła :baffled:

witam wszystkie dziewczyny z rana!!!:-D

Stopi gratuluje zakupów i zazdroszczę samopoczucia... też tak bym chciała:tak:
chociaż nigdy nie nalezy narzekać, mogłabym sie gorzej czuc, a tak tylko anemia i niskie cisnienie na razie, da sie przezyc....:tak:

Aniko, zyczę twórczej weny w kuchni :tak:

Witam sie z ranka :-)

U mnie też zima w ten pierwszy dzien wiosny.......

Dla pocieszenia też walczę ze zgagą :szok:...juz nic nie działą,ostatecznością jest zjedzenie cytryny no i migdałki,to jeszcze jakos mi pomaga no i mleko ciepłe-ale działa krótko :-(...a mi gin nie pozwolił brać renii ani mantii a leseczki piszecie ze można :tak:czyli moge sobie łyknąć????

Anika,życzę udanej imprezki urodzinowej i STO LAT dla mężusia :-);-):-)

No bo ten mój gin to zawsze coś musi wymyśleć a ja się tak bardzo męczę z tą pieprzona zgagą,bezsensu :-:)szok::-(....mam go w nosie ;-) zara ide do apteki i kupuje renii :-):-):-).......

czesc dziewczyny
no dzis mam troche lepszy nastrój, chociaż znów wymiotowałam, ewidentnie po jednych tabletkach wrrr...
u nas tez słonko i prawdziwa wiosna - ptaszki ćwierkają

witam sie i ja...
Stopi gratuluje udanych zakupów. kurcze tez musze za plaszczykiem sie rozejrzec bo u mnie to tak jak u Aniki. po prostu sie nie mieszcze w niczym.

Anika sto lat dla meza. i udanego sprzatania...

Kasiulllka bierz rennie, na pewno mozna. ja co prawda nie wiem co to zgaga, niegdy nie mialam, ale mojego meza tylo rennie ratuje.

E mamo to dobrze ze masz ochote na mleczko. ja wypije tylko jak mam dobra drozdzówke lub swieza buleczke z dzemem lub powidlami do tego :-)

Fioletowa dobrze ze lepiej sie dzis czujesz. ach, wymioty, nie zazdroszcze. ale tej wiosny to tak. u nas dzis zima na calego. szaro, ponuro i snieg pada...

a u mnie dzis wizytacja u lekarza. mam zoladek pod gardlem, z nerwow dostane zaraz biegunki. mam nadzieje ze wszystko dobrze i w koncu dowiem sie kto tam u mnie w brzuszku zamieszkal.
pozdrawiam

Witam sie i ja :-)

Cały dzien po za domem i w gigantyczych korkach!! Kurcze chyba odstawie samochód i zaczne metrem jezdzic. Uwielbiam jak drogowcy robia kilka tras lezacych kolo siebie w jednym czasie.

A ja dzis nie wytrzymałam i poszlam na zakupy dla siebie!!! Kupilam sobie dwie pary butów. Nie wiem po co te drugie, bo w lipcu to butków na opcasie nie założe. A tym bardzej , ze latem zazwyczaj zasuwam w japonkach:-D:-D Ale ja juz tak mam- choroba na punkcie butów!!!
Kupiłam sobie tez sliczny płaszczyk i kurcze bylam w szoku, bo ten sam rozmiar co przed ciążą. Fajny ma krój, bo jak w koncu bede mieć taki prawdziwy brzuch to tez sie w niego zmieszcze.
Wiecie co ja znów dzis tak mam , ze wogóle nie czuje że jestem w ciązy. Szok!!!! Mam rewelacyjne samopoczucie.:tak:

Ja wczoraj wieczorem juz jedna nogą bylam gotowa do wyjscia na fajna imprezke. Juz sie ubrałam i poumawiałam ze znajomymi. I tak chciałam sie pobawic!!! Ale myśl o smrodzie z papierosów przemówiła mi do rozsądku i zostałam w domu.

robaczek_25 - co do włosów to ja z bardzo ciemnego brązu przeszłam na jasny blond dwa razy w zyciu . Pierwszy raz – balejażem, a raczej dwoma. Drugim razem musiałam zrobić ta zmiane szybko, wiec miałam ściągany kolor. I blondzik wyszedł fajny. Bałam się, ze będę miała żółte włosy, ale wyszedł super jasny piaskowy kolor. Tylko, że poszłam do dobrego fryzjera i skasował mnie za to jak za zboże. No i sciąganie koloru to niezła ingerencja dla włosa.

VILIJA - oj to ja tak jak ty chyba zrobie. W koncu po takich 9msc i porodzie trzeba "oblac" narodziny dziecka.

ASIA - fajny wózeczek:tak::tak::tak:. Podoba mi sie, cos ma z x-landera.
no to pochwal sie zdjeciami, ja tez musze osbie jakis płaszczyk kupic ale nie mam pojecia jaki i hcialabym w nim módz chodzic po ciazy
Cześć piątkowo!

Ja ostatnio nie mam zgagi całe szczęście, za to mam mega jazdę na mleko.
Wczoraj wieczorem wypiłam 2 pełne szklanki takiego zimnego, prosto z lodówki :-)

Na zdrowie Filipku hehe:-D
no mnie tez ostanio na mleko wzielo-czyli Nataniel sie upomina o wapń, co dziwne bo jesm Calcium z wiatamina c np ale jak chce to co mu bde załowac:]
czesc dziewczyny
no dzis mam troche lepszy nastrój, chociaż znów wymiotowałam, ewidentnie po jednych tabletkach wrrr...
u nas tez słonko i prawdziwa wiosna - ptaszki ćwierkają
ehhh u nas deszczyk pada równo .. :(

reklama
Do góry