reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Oho! Widze że tu dziś jakieś pustki popołudniowe....
Kurcze zgaga mnie męczy prawie cały dzień!! I już nic nie pomaga! Grrr

reklama
Właśnie jem marchewkę z jabłkiem. ;-) Marchewka zabija zgagę a jabłko potęguje, hihihi.:zawstydzona/y::-)
Ale mleczka na tą chwilę nie wypiję:-p Może na samo dobranoc. :confused:

Zmykam spać moje drogie panie. Rano trza wstać dosyć szybko bo popadało białego troszku wiecej niż mniej i nie popędzę auteczkiem jak po suchym....
Dobrej nocki dla Was i Dzieciaczków:tak::happy:

reklama
Witam sie i ja :-)

Cały dzien po za domem i w gigantyczych korkach!! Kurcze chyba odstawie samochód i zaczne metrem jezdzic. Uwielbiam jak drogowcy robia kilka tras lezacych kolo siebie w jednym czasie.

A ja dzis nie wytrzymałam i poszlam na zakupy dla siebie!!! Kupilam sobie dwie pary butów. Nie wiem po co te drugie, bo w lipcu to butków na opcasie nie założe. A tym bardzej , ze latem zazwyczaj zasuwam w japonkach:-D:-D Ale ja juz tak mam- choroba na punkcie butów!!!
Kupiłam sobie tez sliczny płaszczyk i kurcze bylam w szoku, bo ten sam rozmiar co przed ciążą. Fajny ma krój, bo jak w koncu bede mieć taki prawdziwy brzuch to tez sie w niego zmieszcze.
Wiecie co ja znów dzis tak mam , ze wogóle nie czuje że jestem w ciązy. Szok!!!! Mam rewelacyjne samopoczucie.:tak:

Ja wczoraj wieczorem juz jedna nogą bylam gotowa do wyjscia na fajna imprezke. Juz sie ubrałam i poumawiałam ze znajomymi. I tak chciałam sie pobawic!!! Ale myśl o smrodzie z papierosów przemówiła mi do rozsądku i zostałam w domu.

robaczek_25 - co do włosów to ja z bardzo ciemnego brązu przeszłam na jasny blond dwa razy w zyciu . Pierwszy raz – balejażem, a raczej dwoma. Drugim razem musiałam zrobić ta zmiane szybko, wiec miałam ściągany kolor. I blondzik wyszedł fajny. Bałam się, ze będę miała żółte włosy, ale wyszedł super jasny piaskowy kolor. Tylko, że poszłam do dobrego fryzjera i skasował mnie za to jak za zboże. No i sciąganie koloru to niezła ingerencja dla włosa.

VILIJA - oj to ja tak jak ty chyba zrobie. W koncu po takich 9msc i porodzie trzeba "oblac" narodziny dziecka.

ASIA - fajny wózeczek:tak::tak::tak:. Podoba mi sie, cos ma z x-landera.

Do góry