reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Oj widze , że nie jestem sama ...
Ja też nic nie zrobiłam a przywieźli nam sypialnie i Mąż ją sklada a ja mialam odkurzyć ale mi się nie chce !! :((
Jeszcze musze obiad zrobić ..
A jutro glukoza ... dziewczyny a mi lekarz kazał tylko 50g a co czytam to pisze że potrzeba 75gr ? Nie wiem ...
AAA i mam pytanko ... potrzebuje noclegów na przyszły weekend w Świnoujściu .. znacie coś tam może?? Ale żeby bylo w miare tanie ..

Pozdrawiam ;*

reklama
Alusia ilość glukozy zależy od tego co Ci zlecił gin, obciążenie 50 ml glukozy, czy 75 ml.

Ja to jakoś nie mogę wysiedzieć nic nie robiąc. Cały czas coś sobie w domu wynajduję. Jutro może jednak się polenię, bo od poniedziałku z powrotem do pracy.

Ostatnia edycja:
Monia1021
podoba mi się ten pierwszy kolorek ale jakoś nie moge się przełamać, zawsze miałam ciemne włosy i strasznie się boję że będę wyglądać po prostu głupio w takich jasnych włosach...

ja dziś cały dzień byłam zmartwiona bo maluszek nie kopał ale teraz zaczął i od razu mi ulżyło
to znien sobie na braz i dodaj czerwien - czeresn zeby przykrylo te ktore nie zlapalo by dobrze pasemeczka ladnie by wygladalo jak tak mam ciemny braz z pasenkami czerwieni :tak:;-)

Dziś są Zagadki Nowego Yorku czyli kolejne oglądanie wchodzi w gre. Jutro muszę rano wstać, bo jedziemy podbić gwarancję na te nasze sprzęty to przy okazji autko się zobaczy:-):-):-):-)
Mama mi dziś kupiła w Biedronce półkę na buty-takie piczki z beliczki ale na razie może być. Jak to mój stwierdził, postoi ta półka do jego pierwszego upicia i ją ztaranuję:-):-):-) Nie ma to jak męskie myślenie:crazy::crazy::crazy:

Noooo,wózek suuuper :-):-):-) tez kupuję podobny X-Lander,oszalałam na ich punkcie :-D:tak::-D..........spadam do wyrka,jutro nadrobię świeża produkcję :tak:;-):tak:.....miłej nocki dziewczynki :-):-):-)

Ja też laseczki idę spać. Serial wypatrzony micha frytków wciągnięta no może jeszcze coś słodkiego na zaśnięcie i gites:-):-):-) Kolorowych snów laseczki.
Jutro dam znać co z wózkiem wyszło.

reklama
Do góry