reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

no nie dziwie sie.hehe ja tez czasem mam takie dni ze lepiej do kuchni nie wchodzic. ale na nastepny dzien jak sobie przypomne moje przygody to ubaw mam po pachy. ja robilam dzis szybko zupe pomidorowa i porozsypywalam ziele angielskie. :-)

reklama
Asiu i Izabell gratuluje udanych zakupów, no i powodzenia z tym wózkiem dla Asi

Iwon
zdecydowanie odpuśc sobie dzis gotowanie, bo to jakąś niestrawnością grozi:-D:-D:-D pizza tez jest ok;-)

Obiadek w sumie gotowy.... M. zgniótł ziemniaczki bo mnie się nie chciało. Ale żal mi surówki bo była na prawdę smaczna.

Iwon to masz dzis dobrze ze z mezusiem siedzisz.
ja znów sama, jeszcze przez conajmniej 2 godziny. a tak nie lubie sama jadac obiadków...:-)

Ja juz tez obiadek mam gotowy :tak::-) Czekam na slubnego zeby mu podac i chyba sobie troche wkoncu odpoczne bo zalatana jestem ostatnio ze szok :szok: ciagle w biegu i nie mam kiedy z dzidzia porozmawiac ;-)

witam wszystkich w czwartek serdecznie i slonecznie:tak:a zarazem troszke zmeczona otusz to bylam wczoraj z moim synusiem i siostra i jej cora na przedstawiwniu na lodzie DINSEY ON ICE . powiem sama bylo super a patrys tyle co mowil WOW WOW:szok::szok::szok::szok::happy::tak::rofl2::confused::nerd: ale mu sie podoblo szczegolnie CARS, ulubiona jego baja:tak::-)po calej imprezie odwiozlam siostre do domu i musialam wziasc jej pieska na noc dlatego ze miala dzisiaj operacyjke usuwane narzady aby nie miala dzieci:-:)-( ale wlasnie veterynarz dzwonil mini slicznie sie rozbudza po narkozie i jest wszystko w porzadku.:-):tak:Po wczorajsze nocy jestem taka zmeczona, patrys przespal cala noc slicznie a tu dla od miany psiaki dlawaly koncer,:tak:moje dwa i siostry , mowie wam gorzej niz dzieci:no::crazy::wściekła/y:przynajmniej dzisiaj w pracy troszke wolniej i da sie jakos odpoczac :-p
ALICJA; wracaj nam do zdrowka kuruj sie pozdrawiam;-)
SLONCE; dzisiaj przesylam pare promykow slonca mam go w zanadrzu:-):-)
SAM;swieta prawda mleko w piersiach - impreza:no::no:nie gra w parze, powiem wam ze ja 4 miesiace po poprodzie wybralam sie z dziewczynami troszke sie rozerwac, potanczyc nie wiedzac co mnie czeka, tragedia bolace WIELKIE piersi i cieknace mleko nawet nie wytrzymalam do polnocy:no:musialam do domciu szybciutko scagnac, ale za to na nastepny wypad przygotowana w pelni :tak:pupm w torbie i do lazieneczki co godzinke na sciagniecie i wtedy bulo ok:tak:;-)
VILIJA; imprez tarasowa brzmi swietnie - wygonie blisko do domnu i WC :tak::tak:i to PIWKO mniam:tak:;-)
ROBACZEK; Anika wlozyla super fotki podoba mi sie ta pierwsza w lekim bronzie -sprubuj ;-)
ASIA JEN 86; ale mi narobilas smaczku u mnie w Canadzie niestety nie ma reddsa a ja go tak lubie ja jestem w polsce to zawsze skrzyneczka przez caly pobyt musi stac ale wole ten malinowy:tak:
AGORANA; bedzie dobrze trzymam kciuki pozdrawiam serdecznie\
acha a na temat COLI to pewnie ze nasze dzidzie od razu warjuja w brzusiach sam cokier ale bardzo dobry;-);-):-)czasami czemu nie

A ja miałam szybką akcję ogarnięcia mieszkania i siebie, bo zadzwoniła moja rodzinka, że wpadają na urodziny małżowego (które de facto są jutro ale im coś jutro wypadło) a ja w proszku, nie planowaliśmy organizować imprezki więc oprócz delicji nic nie mam w domu. Trudno, dostaną kawę i tyle ;-) Mam jeszcze lody więc jakoś wybrnę :tak:

Monia1021
podoba mi się ten pierwszy kolorek ale jakoś nie moge się przełamać, zawsze miałam ciemne włosy i strasznie się boję że będę wyglądać po prostu głupio w takich jasnych włosach...

ja dziś cały dzień byłam zmartwiona bo maluszek nie kopał ale teraz zaczął i od razu mi ulżyło

Mój Maluch tez dzisiaj wyjątkowo leniwy - dopiero zaczął swoje harce, chociaż mniej intensywne niż zwykle.
Może przejmuje nastroje od mamusi - bo ja dziś nie zrobiłam kompletnie nic - obiad mam wczorajszy, w domu bajzel, a ja cały dzień na zmianę w łóżeczku i przy kompie.... no tylko wreszcie zmusiłam się do pofarbowania włosków,bo wyglądałam paskudnie - od razu lepiej mi się zrobiło bez tych wstrętnych odrostów.

reklama
ja dziś nie zrobiłam kompletnie nic - obiad mam wczorajszy, w domu bajzel, a ja cały dzień na zmianę w łóżeczku i przy kompie....

to tak jak ja.... dom w miarę rano ogarnełam,zeby sie nie potykać o rzeczy, ale obiadu nie mam i mąż ma coś wymysleć.... obiecał
a ja albo przy kompie albo w łózeczkuu, nawet pospałam sobie smaczniutko....

az wyrzuty sumienia mam,ze tak nic zupełnie nie robie....:crazy::crazy::crazy:
ale o 14 miałam jakies takie zejście totalne i pogoda sie pogorszyła na maxa, rano ładna wiosna a teraz zima i to w najgorszym jej wydaniu:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Do góry