reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Anika
dzięki za radę, bo właśnie się boję żeby nie zrobić jakiegoś"cuda" na głowie żeby się potem nie wstydzić wychodzić z domu:-D
Kasiakom
mój mąż tez mówi że jeśli się okaże że to córka to trzeba będzie jej pilnować, żeby nie robiła takich rzeczy co ja w jej wieku, to szczegół że to z nim robiłam TE rzeczy:-D:-D;-)
Dosia
leż nadal i wypoczywaj, trzymam kciuki żeby jutro wszystko było ok na wizycie

ja pojadłam kopytek i wymiękam, ale taką miałam na nie ochotę że musiałam pokonać swoje lenistwo i je zrobić;-)
mój maluszek coś dziś leniwy i trochę mnie to niepokoi, wolę już jak szaleje jak wczoraj..

reklama
Mamo Helenki są takie okazje których odpuścić sie nie da, np. ślub wieloletniej przyjaciółki, a z 2 miesięcznym dzieckiem nie zamierzam się tam wybierać

Ja dzisiaj tylko na chwilke zagladam, bo cos mnie od poniedziałku przeziebienie lapie, myslalam, ze syrop z cebuli, czosnek, miod i cala reszta pomoze, ale niestety ... jutro ide do lekarza, zeby mi cos przepisala :( pozdrawiam

Dostałam dzisiaj ciuszki ale cudeńka:-):-):-):-):-) zakochałam się normalnie.
Jutro jedziemy oglądać wózek, bo na sklepie była wywieszka. Jeszcze na gwarancji Atlantica-500 zł. Siwo-czerwony do tego fotelik i przebierak gratis i cena do negocjacji. Obejrzeć zawsze można ale mój twierdzi, że na wózek jest dużo za wcześnie:crazy::crazy::crazy: i nawet jeśli będzie fajny to pewnie i tak go nie kupimy.

A ja dziś kupiłam leżaczek w licytacji wygrałam na allegro, miałam okerślona kwotę ale że nikomu sie nie chciało zbytnio podbijać ceny to mam za 81 zł z przesyłką teraz tylko czekam na paczkę :tak:

Asia ja jak bym znalazła okazję z wózkiem na pewno bym kupiła :tak:

Witam mamusie!
Przepraszam, ale nawet nie próbuję nadrabiać waszych postów - za dużo jak dla mnie :)
Mam nadzieję, że jakoś się włączę chociaż już troche długo się tu nie odezwałam.
Niestety po ostatnich wynikach badań i zdiagnozowaniu niedoczynności tarczycy byłam w ciężkim szoku i właściwe większość czasu spędzałam najpierw na wyszukiwaniu informacji o tej przypadłości, po czym na wyciu w poduszkę :( ... i tak w kółko.
Już mi trochę lepiej, ale obawa o zdrowie malucha będzie mi już pewnie towarzyszyć do końca ciąży (a właściwie to i dłużej).
Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze szkraby cieplutko!!!

witam :-)

Ja dziś mam wenę sprzątająco- gotującą. :rofl2: Ale gotowanie mi dziś nie wychodzi!:zawstydzona/y::-( Zrobiłam naleśniki francuskie ale w smaku jakieś takie feee się okazały - i nie wiem dlaczego skoro zawsze robię tak samo.:baffled::confused: Do obiadu surówka z pekińskiej kapusty była super.... do czasu gdy mi prawie pół kilo cukru do niej nie wpadło!:angry::angry::angry:
Normalnie wyszłam z siebie i z kuchni.

Teraz nadrabiam zaległości w czytaniu i spadam na Allegro.:tak:;-)

Witam się i ja w tą typowo marcową pogodę. Znowu tu zbładziłam zamiast pisać z angielskiego prace.....;-) Ale od jutra ma być juz kalendarzowa wiosenka wiec optmizm jakiś jest!!!:-D
Agorana niezbyt się do końca znam na takich chorobach w czasie ciąży u ludzi, ale trzymam kciuki coby wszysto dobrze było.
Asia, zmolestuj slubnego i bierzta ten wózek jeśli sie Wam podoba!!!! Nie ma na co czekać;-)
Beata jakoś to przeżyjesz, smacznego kebaba życzę.
Trzymajcie się cieplutko dzieweczki ja sie biorę do nauki a potem na lekcje i wieczorkiem wrócę do Was:-)

reklama
Do góry