reklama
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
willsonka
gratulacje!!!!!!!!!!!:-):-):-)
gratulacje!!!!!!!!!!!:-):-):-)
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Tez bym chciała takie powera jak Anika. Ja się boje najbardziej zachłyśnieć dzidzi no i oczywiście bezdechu. Zmiana pampersa, czy noszenie to mały pikuś. No i oczywiście boję się kolek. Wiem, że też będę sama w tych wszystkich zmaganiach, bo Dawida pewnie nie będzie no ale boję się wizyt teściowej i jej rad. W końcu trochę graomadki wychowała w tym samych alergików także ja już sie boję jej rad.
gabiaz
Fanka BB :)
Hej kochane Ja właśnie chwilę temu powstałam. Jak to miło tak się pobyczyć do 10.30. Ale jutro znowu do pracy.... Ale nic to jakoś damy radę.
Wczoraj rozmawiałam z moją koleżanką z pracy i powiedziała mi że zazdrości. Jej córeczka ma już 1,5 roczku i w pracy cały czas o niej myśli, co robi i czy wszystko ok. A ja ze swoim dzieciątkiem cały czas razem i cały czas mam je przy sobie Tak więc korzystajmy puki co z tego okresu;-)
Wczoraj rozmawiałam z moją koleżanką z pracy i powiedziała mi że zazdrości. Jej córeczka ma już 1,5 roczku i w pracy cały czas o niej myśli, co robi i czy wszystko ok. A ja ze swoim dzieciątkiem cały czas razem i cały czas mam je przy sobie Tak więc korzystajmy puki co z tego okresu;-)
Poczytałam sobie mamunie o Waszych troskach i obawach. Wszystko sie rozwiąże jak przyjdą na świat maluszki. Często terminologia książkowa nie sprawdza sie w praktyce, a dzieci maja własny rytm.Dacie sobie świetnie radę i będziecie super mamamiCzas ciązy jest taki wyjątkowy. Już teraz łaczy nas silna więż z naszymi maluszkami.
beata1973
No to i my się witamy w ten słoneczny dzioneczek :-):-):-) TŻ wybył na giełdę motocyklową więc dopadłam się do jego lapka ( mi teraz padła dodatkowo myszka cosik niełapie :-() Ponadrabiałam Was troszeczkę zaraz porywam psiaczki i lecimy na spacerek, a potem na 15 na imprezkę :-):-):-)
stopi69 podziwiam za podejście Ja dopiero teraz powolutku oswajam się z myślą o tym że za parę mieszków zamieszka z nami malutka Roxanka :-) Na początku to był szok i troszkę załamka ... Jedyne co było pocieszające to reakcja mojego TŻ bo choć on się cieszył ...
Co do nocnych wędrówek :-):-):-) Roxance też jak jej mamusi nocne życie wchodzi w krew :-)
olivca witaj po przerwie :-):-):-) fajnie było poczytać takie ciekawostki :-):-):-)
Anika_79 już Ci wcześniej pisałam , ale się powtórzę :-):-):-) będziesz naszą mentorką i wzorem do naśladowania :-)
willsonka GRATULACJE DZIEWUNI :-):-):-)
Miłego, wesołego dzionczka dla kosianych kobiałeczek i ich bebisiów :-):-):-)
stopi69 podziwiam za podejście Ja dopiero teraz powolutku oswajam się z myślą o tym że za parę mieszków zamieszka z nami malutka Roxanka :-) Na początku to był szok i troszkę załamka ... Jedyne co było pocieszające to reakcja mojego TŻ bo choć on się cieszył ...
Co do nocnych wędrówek :-):-):-) Roxance też jak jej mamusi nocne życie wchodzi w krew :-)
olivca witaj po przerwie :-):-):-) fajnie było poczytać takie ciekawostki :-):-):-)
Anika_79 już Ci wcześniej pisałam , ale się powtórzę :-):-):-) będziesz naszą mentorką i wzorem do naśladowania :-)
willsonka GRATULACJE DZIEWUNI :-):-):-)
Miłego, wesołego dzionczka dla kosianych kobiałeczek i ich bebisiów :-):-):-)
gabiaz
Kobitki ja się tymczasowo odmeldowuję. Zmykam na jakiś spacerek:-) Szkoda nie skorzystać skoro mamy 10 na plusie, słonka co prawda nie za wiele ale delikatne chwilowe przebłyski dają znać;-)
reklama