Witam po krótkiej przerwie
Już wiem że będę mieć CÓRECZKĘ - MAŁGORZATKĘ!!!:-)
gratulacjones grandes :-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam po krótkiej przerwie
Już wiem że będę mieć CÓRECZKĘ - MAŁGORZATKĘ!!!:-)
O to też dla mnie nowość z tym czerwonym...szkoda że nie zielony hihi To naszemu dzieciaczkowi będzie łatwiej na początku bo tata ciemny a mama jasna hihi będzie juz miało łatwiej na początkuwitam w niedzielny poranek
kiedyś w szpitalu dostałam płytkę z pampersa ale nie wiem czy taką samą, ale było tam właśnie o tym że dziecko widzi światło bo ma wtedy jaśniej,
ostatnio czytałam że dziecko prawie nie widzi po urodzeniu co było dla mnie zaskoczeniem bo tego nie wiedziałam i że wszystko widzi czarno-biało.. a pierwszym kolorem jaki rozpoznaje jest czerwony i pewnie dlatego większość dzieci lubi ten kolor najbardziej
[FONT="] Kurcze jak ta moja mała juz rozpoznaje dzien i noc , to niech spi w nocy ,a w dzien szaleje – a nie odwrotnie !!! Ja tez ja zaczełam zaczepiac - fajnie jest jak ja ją zaczepiam, a ona mi odpowiada kopiakami [/FONT]