reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Ja za godzinę wychodzę z pracy, też bym chciała złapać ciut slonka, ale chyba nie będzie mi dane. Bo ciągle pada :baffled:

czesc dziewczyny..
ja tez zaczepiam mojego młodego i oddaje kopniakami. Wczoraj małżon chciał tez przyłączyć sie do zabawy ale jak połóżył rękę na brzuch to nastała cisza. W koncu stwierdził, że zasłonił małemu światło i mały uznał, że pora spać:)
...no a teraz w kwestii tego słońca...ja się tak nie bawie, że u mnie dziś go nie ma...:(

Słoneczko było ale się zmyło! To motto dzisiejszego dnia. :-:)tak::tak:

Aha, Aniszka zmieniła Avatorka:-)
Zmienilam,bo tamten cos przestal mi sie podobac:-)

A co do sloneczka,to ja w takim razie przesylam Wam go Kochane jak najwiecej,bo u mnie jak na razie nie brakuje:-)ale troszeczke sobie tez zostawie,ok?:-)

reklama
Witam wszystkie mamusie.

U mnie za oknem jakas tragedia pogodowa - widze tylko ciemnosc i szarość :-:)-(

willsonka - gratukuje córci !!!

Beatko - sliczne imie wybraliście dla córci . Nie wiem, czy nie zauwazyłam wczesniej , czy dopiero teraz napisałaś Roxanka :tak::tak::tak:
Ja to sie boje, żeby Lenka sie nie wdała w mamusie. Bo jak przypomne sobie swoje imprezki, to na pewno jej na nocne eskapady nie puszcze!!!

Fioletowa - dziękuje za info, nie miałam pojęcia, czemu w dzień dzidzia śpi, a w nocy szaleje.

A za mną od wczoraj chodzi spagetti z pesto. To dopiero moja 3 taka zachcianka w ciąży, że musze koniecznie dzis to zjeść :-):-):-)
Zmykam do garów:-D

Do góry