reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam sie i ja dzis od rana mam urwanie glowy dobrze ze dziecko w przedszkolu
Piotrek skonczyl wymieniac rury od zimnej wody bo byly tak zapchane kamieniem ze juz nawet do kibelka woda nie leciala no i bylismy kupic obraczki a przy okazji kupilam jemu buty do garnituru

reklama
Witam Kobiety:-)

Wczorajszy dzionek minął milutko i sympatycznie:tak: a dziś jakiś czarny poniedziałek nadszedł.:crazy: Od paru dni słaba jestem jak mucha i w godzinach południowych to po prostu zdechła jestem....:no: Nic mi się nie chce, najchętniej bym przespała cały dzień.:nerd: Do tego jeszcze mój M. mnie ciut podku.wił a że humor wisielczy to wydarłam się na niego okrutnie i zrównałam z błotem. Dosłownie!!:wściekła/y::wściekła/y:

Miałam się popołudniu spotkać z koleżanką ale sama nie jestem pewna czy warto dziś w ogóle wychodzić z domu??:confused::baffled::rofl2:

Do tego dziś dorwałam gazetkę reklamową z Carrefoura i co widzę?! Piękne body i ciuszki dla niemowlaków.:szok::tak:;-):-) To myślę lecę na zakupy ale za chwilę doczytałam, że tego towaru nie ma w Bielsku, buuuuuuuuuuuu:angry::angry:

Impresja GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Impresja gratuluje.
Sloneczko to jak obraczki zakupione juz to polowa sukcesu. a co z sukienka wybralas juz cos???
Iwon nie denerwuj sie. malz na pewno przeprosi, a to samopoczucie to pewnie wina tej cholernej pogody. brrr... a na spotkanie idz, troche sie rozerwiesz, poplotkujesz i lepiej sie poczujesz...

Rany ja w dniu jak wybraliśmy obrączki byłam szczęśliwa jak skowronek. Wszyscy się pytali co się stało bo ja po prostu miałam uśmiech od ucha do ucha i chodząc tańczyłam.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dosi M. tym razem nie przeprosi. :no: Bo to chyba ja go bardziej powinnam przepraszać.....:zawstydzona/y::-:)tak:

eee to lipa. najlepiej zgoń wszystko na buzujace hormony i humorki ciazowe. ja zawsze tak robie, do tego poleci kilka lez jak mi jest przykro, (bo rzeczywiscie jest, ostatnio placze z byle powodu) i wtedy jeszcze mezus mnie przeprasza ze byl dla mnie tez nie mily...
zreszta moj jest taki typ ze sam pierwszy reke na zgode nie wyciagnie, szybciej zacznie rozmawiac ze mna o byle czym niz uslysze od niego przepraszam...

Witamy serdecznie w ten paskudkowy poniedziałek :-) Pogoda horror, aż psiakom tyłków nie chce się ruszyć na dwór :-) zaraz wywlekę je na siłe :-)
Ciekawe jak tam się mają nasze dzisiejsze USG-oew kobiałki ;-) . Czy już poznały sekrety bebisiów :-):-):-)
Sam zdrówka dla Uleczki :-):-):-)
NataliaSe zdrowiej kobiałko szybciej :-) ile można chorować :-):-):-) a tak serio maxik zdrówka dla WSZYSTKICH CHOROWITKÓW :-):-):-)
mamusiaM to taki słodziutki ból :-) warto pocierpieć, to napewno będzie młody sportowiec i już zaczyna treningi co by czasu nie marnować :-):-):-)
heidi86 annie22 kciuczki za badanka już zaciśnięte z całych sił :-):-):-)
dosia24 ja wczoraj robiłam rundałkę po sklepach za prezenckiem na roczek dla dziewuni znajomej ... oj łatwo nie było ;-) ale wkońcu się udało i to nawet nie różowe (jak ja nielubię tego kolorku ... wrry...) :-):-):-)
tomtom to wypoczełaś laseczko w milusim klimaciku :-)
izabell96 a może mały jest zazdrosny o dzidzie ... musisz z nim porozmawiać na spokojnie :-) ściskamy kciuczki za dodzwonienie się do gina i wizytkę :-):-):-)
Impresja Wiosenna GRATULACJE ZDROWIUTKIEJ DZIEWUNI :-):-):-) No to kochana kobiałko masz PARKĘ :-):-):-)
slonce1 powodzonka w dalszych przygotowaniach :-):-):-) a czy suknia już zamówiona ??? ;-)
iwon3004 uśmiechu na usteczka :-):-):-) smutki w kąt :tak: bałwany w tym Car...e widać jaką mają guwnianą politykę sprzedaży ...a co do TŻ przejdzie mu choć by ze względu na bebisia ;-) wytłumaczy sobie że to hormony nie Ty ;-) buziaczki :-)

jezeli chodzi o obraczki to u mnie nastal etap jej sciagniecia bo zaczynaja mi puchnac paluchy ;) i balam sie ze ktoregos ranka jak wstane juz jej nie sciagne

ach te opuchniete palce ;-) tez juz ledwo sciagam moja obraczke :tak:
Normalnie szok :szok: spojrzalam za okno a tam... słońce :tak::-D a od rana tak padalo :-p

ja jeszcze w obraczce chodze choc bywaja dni ze mam problem z jej sciagnieciem. ale pierscionek zareczynowy juz dawno wyladowal w pudeleczku. uciskal jak diabli...

reklama
Witam Was Kochane!! nie bylo mnie 2 dni bo jakos zle sie czulam(deprecha mnie dopadla)ale dzisiaj -REWELACJA!!
Impresja Wiosenna GRATULUJE DZIEWCZYNKI !!
Ja ide na usg dopiero w piatek i sie dowiem co bedzie u mnie :-) Nie moge sie juz doczekac!
Pozdrawiam i caluje wszystkie mamusie :tak:

Do góry