reklama
fela_76
Fanka BB :)
Valija- za pierwszym razem to mnie męczyli o podanie imion dziecka w szpitalu. Potem wysłali zgłoszenie do USC w miejscowości gdzie rodziłam. Po kilku dniach mój M pojechał tylko odebrać akt urodzenia. Więc mysle ze teraz też tak będzie i szpital zgłosi urodzenie dziecka.
Oj ale dziś padnięta jestem. W nocy nie mogłam spać, teraz przysnelam i jestem taka "rozlazła".Za to co chwile dostaje smski z życzeniami od kolegów z pracy. Nie powiem, milutkie to jest. To uroki pracy w mEskim gronie
Jutro mam USG i troche sie boje, jak to ja,....
Oj ale dziś padnięta jestem. W nocy nie mogłam spać, teraz przysnelam i jestem taka "rozlazła".Za to co chwile dostaje smski z życzeniami od kolegów z pracy. Nie powiem, milutkie to jest. To uroki pracy w mEskim gronie
Jutro mam USG i troche sie boje, jak to ja,....
M
MALENSTWO 33
Gość
witam sie po weekendzie
wrocilam od tesciow i jestem padnieta zaraz wezme kapiel i pojde w kimonko
wrocilam od tesciow i jestem padnieta zaraz wezme kapiel i pojde w kimonko
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Fela- mnie sie imie Maks podoba Podanie imienia w szpitalu chyba o niczym nie swiadczy a do Urzedu Stanu Cywilnego gdzie podanie imienia sie liczy idzie chyba ojciec? Jak to jest dziewczyny?
Kasiurek - Adam ladne imie tylko ze mnie chodzi o znaczenie - Nathaniel znaczy "dar od Boga" a nasze dziecie dokladnie takim niespodziewanym darem jest
Beata - dobrze mi zrobilo to socjalistyczne haslo ;-)To tak jak 5 marca mielismy rocznice kiedy to Slonce nasze Stalin zaszlo ;-)
rozumiem, mi sie Nataniel podoba ogolnie kiedys słyszalam o takim imieniu i spodobało mi sie miłosc od pierwszego hmmm zaśłuszenia :]
a tu Natan ::
ang. Nathan, franc. Natan, Nathan, hiszp. Natan
Natan jest imieniem pochodzenia hebrajskiego. Oznacza dar, podarunek. Prawdopodobnie powstało jako skrócenie imienia Jonatan lub Nataniel. W XX w. nadano je ponad 1300 chłopcom. Dziś imienia Natan używa 2099 Polaków (w 2001 r. - 799).
Imieniny: 25 XII;
a tu
Nataniel :
ang. Nathaniel, Nathanael, franc. Nathanaël, hiszp. Natanael
Nataniel to imię pochodzenia hebrajskiego. Tłumaczyć je można jako "dany od Boga" lub "podarowany przez Boga". Obecnie imię Nataniel nosi 867 Polaków.
Imieniny: 24 VII; 25 XII;
ze stronki : Imiona dla dzieci - serwis eDziecko.pl
i jak duzo podarkow i w ogole prezenciukow z okazji 8 marca ?
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
jeju ale tu pusto, aż dziwnie, zawsze nocami dyskusja trwała w najlepsze a dziś puściutko...
u nas zrobiło się biało a śnieg ciągle pada co mi się mało podoba, no ale mimo to planuje wyruszyć na zakupy tylko żeby mi wena nie minęła;-)
miłego dnia Lipcóweczki
u nas zrobiło się biało a śnieg ciągle pada co mi się mało podoba, no ale mimo to planuje wyruszyć na zakupy tylko żeby mi wena nie minęła;-)
miłego dnia Lipcóweczki
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
u mnie za oknem paskudnie
Zdrówka dla wszystkich chorowitków
u mnie za oknem paskudnie
Zdrówka dla wszystkich chorowitków
witajcie, u mnie za oknami też szaro buro i ponuro i co gorsze cały tydzień ma byc taki - nocami śnieg albo śnieg z deszczem, a w dzień deszcz... brrrr... aż śniło mi się dziś że w prognozach było że już za tydzień 22 st. Może dlatego obudziłam się w nienajgorszym humorze, czego i Wam drogie dwupaczki życzę!
reklama
witam sie i ja
nadal cjora i w pracy gruzlika nie chca wiec siedze w domciu jeszcze;-)
jak po wczorajszym dniu kobitki??
my mielismy obiadek u mamusi, tatko mnie przywiozl, bo moj prace skonczyl dopiero o 16 i szukal jeszcze otwartej kwiaciarni bal sie zjawic u tesciowej bez kwiatow, gdzie jakby nie patrzec czekaly cztery kobiety
a ja bonusa z kwiatami dostalam, na fryzjera mi sie rzucil:-):-):-)
no to ja sie musze ogarnac... i za sniadanie sie wziasc...
wpadne pozniej
nadal cjora i w pracy gruzlika nie chca wiec siedze w domciu jeszcze;-)
jak po wczorajszym dniu kobitki??
my mielismy obiadek u mamusi, tatko mnie przywiozl, bo moj prace skonczyl dopiero o 16 i szukal jeszcze otwartej kwiaciarni bal sie zjawic u tesciowej bez kwiatow, gdzie jakby nie patrzec czekaly cztery kobiety
a ja bonusa z kwiatami dostalam, na fryzjera mi sie rzucil:-):-):-)
no to ja sie musze ogarnac... i za sniadanie sie wziasc...
wpadne pozniej