reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam ciężaróweczki :-)

U mnie ostatnio coś net nawala ,a raczej z tp coś kombinują. Dzis już trzy razy wylączali. Dopeiro teraz udało mi się coś napisać.

U mnie obrączka i zaręczynowy na paluszkach mają jeszcze sporo luzu. Mam nadzieję że wogóle nie będę musiała ich zdejmować. Póki co ręcę i nogi nie puchną, ale pewnie wszystko przede mną :-D:-D

Natalia dużo zdrówka ci życzę, ale do pracy nie wracaj ;-) Pochwal się nową fryzurką

Impresja GRATULUJĘ CÓRECZKI i zarazem parki :tak:

Fela GRATULUJĘ SYNKA

Wszystkim wizytującym samych dobrych wiadomości i ujawnienia płci dla tych które jeszcze nie więdzą co noszą pod serduszkiem

Miłego dzionka laseczki

reklama
Monia- nie chyba, naprawde sie ciesze, chciałam, mam:)...mój syn tez zadowolony. Stwierdził, że lepiej bedzie mu sie mieszkało z bratem niz z siostra w jednym pokoju. Jeszcze chciałaby sie bawić jego smokami, które robiłyby za konie dla Barbie...zgroza.
...najwazniejsze ze zdrowy, bo niewiele brakowało aby go nie było...

u nas słoneczko sie pojawiło:tak::szok:
a myslalam ze dzis to na pewno nie ma szans na to...:tak:
czekam teraz na mezusia i zmykam na te zakupki... moze znajde cos dla chrzesnicy...
pozdrawiam...

Monia- nie chyba, naprawde sie ciesze, chciałam, mam:)...mój syn tez zadowolony. Stwierdził, że lepiej bedzie mu sie mieszkało z bratem niz z siostra w jednym pokoju. Jeszcze chciałaby sie bawić jego smokami, które robiłyby za konie dla Barbie...zgroza.
...najwazniejsze ze zdrowy, bo niewiele brakowało aby go nie było...
OCZYWISCIE BRACISZE JAK MOZE BYC INACZEJ DLA BRATA :tak:PEWNIE NAJWAZNIEJSZE ZDROWKO:tak::tak::tak::happy:

izabell96 a może mały jest zazdrosny o dzidzie ... musisz z nim porozmawiać na spokojnie :-) ściskamy kciuczki za dodzwonienie się do gina i wizytkę :-):-)
Dzięki za kciuki przydały sie bo umówiłam sie na piątek 13-go :baffled: ale jestem zadowolona, zazdrość raczej wykluczyłam bo synek starsznie sie cieszy i nie zauważyłam zachownia które by mogło na to wskazywać

ja jeszcze w obraczce chodze choc bywaja dni ze mam problem z jej sciagnieciem. ale pierscionek zareczynowy juz dawno wyladowal w pudeleczku. uciskal jak diabli...
Ja mam tak samo obrączke jeszce moszę ale zaręczynowy już dawno w pudełeczku leży i czeka :-p:-D

cześć...ja sobie tak myśle ze chyba troche nienormalna jestem bo:
1. cały czas chciałam mieć drugiego chłopca, dzis na USG dowiedziałam sie, że bedzie chłopiec...a teraz mysle że szkoda ze jednak nie dziewczynka...:/
Gratuluję synka :tak::-)

Może i ja sie dowiem w piątek i niebedzie to pechowy dzień :confused::dry:

Mamuśki, jestem mamusią z grudnia 2008 i mam do Was prośbę, jakbyście mogły to zagłosujcie na moją córcie, zapas pieluch by się przydał:-);
rosniemyrazem.pl

A tak wogóle to strasznie Wam zadroszczę Waszych brzuszków, bo dla mnie to był wspaniały okres, ale juz chyba sie nie zdecyduję bo mam dwóch chłopaków - 9 lat, no i Córcię - 3 miesięczną

Z góry dziekuję i życzę zdrówka dla Was i Dzidziusiów w brzuszkach

cześć...ja sobie tak myśle ze chyba troche nienormalna jestem bo:
1. cały czas chciałam mieć drugiego chłopca, dzis na USG dowiedziałam sie, że bedzie chłopiec...a teraz mysle że szkoda ze jednak nie dziewczynka...:/
...najważniejsze jednak, że wg USG mój synek jest zdrowy i waży 403 gr.

Gratulacje :-):-):-)

Felagratulację :-):-)

usg 200zł?? strasznie drogo!!!:szok::szok::szok:

U Nas niestety ta cena to norma jak za 3D, a jak dzwoniłam po prywatnych przychodniach to za 2d zawołali 160zł. Ostatecznie za zwykłe badanie 2d zapłaciłam 100 zł i tez uważam nie mało to było.

Blizniaki2000- zagłosowane, poszło...dzidzia sliczna:0
u nas zwykłe USG 60-80 zł. Jutro mam takie zwykłe na kase i to dlatego mój małzon stwierdził, że to bez sensu robić dzien po dniu. Nie umie zrozumieć czym one się różnią. No ale kto by sie tam małzonami przejmował w stakiej sytuacji. Najwazniejsze ze jeden stres mniej.
...wszystkim mamom przed USG ...trzymam kciuki:)

dziweczyny jakos dziwnie sie zaczelam czuc juz jestem w 6 miesiacu prawie a dopiero od dwoch dni dostalam takich mocnych mdlosci z ranca -nie powinno to sie zaczac na poczatku ????:baffled::confused::confused:ale takie silne jest to uczucie ze dopiero poraz pierwszy w zyciu chyba poczulam ze jestem naprawde w ciazy mowiac o dolegliwosciach, nigdy ich nie mialam nawet z pierwsza ciaze - dziwne:rofl2::confused:wiem ze na to nie ma reguly

reklama
Do góry