reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Czesc Laseczki :-)
Witam nowe jak i "stare" Lipcoweczki :-D
Jak wczoraj usiadlam do puzli to do nocy siedzialam i ukladalam i nawet calkiem mi szlo:tak: Dzisiaj od rana tez a teraz mowie ide zobaczyc co sie dzieje na forum :-) Pogoda znowu nieciekawa :-( a moj slubny robi halas w domu ;-) i nie mam gdzie sie schowac :-p
Milego dnia Mamuski

reklama
Witam :-D W nas pogoda też do niczego, szaro smętnie i ponuro. Ale miejmy nadzieje że wiosna lada moment zawita . Marzy mi się żeby tak wyjść na balkon rozsiąść się wygodnie i poczytać na świeżym powietrzu albo wybrać się na spacer do zielonego lasu. Ale w taką pogodę to bym z grypą wróciła :crazy:
W poniedziałek mam wizyte i połówkowe USG. Trochę się zaczynam niepokoić czy wszystko będzie dobrze ale mam nadzieje że innego wyjścia nie ma.

Hej, u mnie też dziś kiepska pogoda. Szaro, buro i ponuro. Nawet pisać mi się nie chce:zawstydzona/y:.

Cześć Babeczki :)

Sidorek OGROMNE GRATULACJE !!! :) ...no i mamy wreszcie następną deficytową panienkę lipcową :)
Valija Tobie również GRATULUJĘ synusia i zazdraszczam baaardzo :) - śliczne imię - Nathaniel :)

Kasiurek i Iza trzymam kciuki za Wasze poniedziałkowe wizyty i oby się Maluchy ujawniły :)))
... a przy okazji poprosze o kciuki we wtorek o 16 :)

Natalia zdrówka Ci życzę!!!!

Wszystkie lipcóweczki pozdrawiam i zabieram się za obiadek !

Witam się i ja. Mąż siedzi za mną i mi dulczy. Wrócił wczoraj wieczorem i miał facet gest rzucił się 4 stówkami no to poszalejemy z Hanią na allegro. Córunia coś przy tacie nie chcę bić mamusi i jak Dawid kładzie rękę na brzuch to spokój jest. Ja ponadrabiałam zaległości ale serio nie pamiętam co komu napisać. Zmykam, bo do znajomych mamy iść na urodzinki:-):-):-) Miłej soboty kochane:-):-)

A ja dzis ruszam pobawic sie :-) Juz tak dawno nigdzie nie byłam, ze szok. Akurat dzis jest duże party z okazji rozpoczęcia sezonu windsurfingowego. Kiedys ( we wczesniejszej pracy) organizowałam tą impreze, wiec tym bardziej sie skusiłam :-) Do tego mój wyjechał i nieprędko sie zobaczymy. Zreszta to chyba lepiej, bo juz od pewnego czasu sie nie mozemy dogadac i jest coraz gorzej... Więc "samotnie" na party dzis ruszam - przynajmniej na poczatek zanim bedzie nasmordzone szlugami.

Cześć Babeczki :)

Sidorek OGROMNE GRATULACJE !!! :) ...no i mamy wreszcie następną deficytową panienkę lipcową :)
Valija Tobie również GRATULUJĘ synusia i zazdraszczam baaardzo :) - śliczne imię - Nathaniel :)

Kasiurek i Iza trzymam kciuki za Wasze poniedziałkowe wizyty i oby się Maluchy ujawniły :)))
... a przy okazji poprosze o kciuki we wtorek o 16 :)

Natalia zdrówka Ci życzę!!!!

Wszystkie lipcóweczki pozdrawiam i zabieram się za obiadek !
Valija - ooo jaki zbieg okolicznosci - ja tez a raczej my tez chcemy nazwac Nataniel naszego synka o ile okarze sie ze to synek :] Imie mało spotykane :] w polsce nosi okolo 1000 osob wiec wcale nie tak duzo :]

A ja dzis ruszam pobawic sie :-) Juz tak dawno nigdzie nie byłam, ze szok. Akurat dzis jest duże party z okazji rozpoczęcia sezonu windsurfingowego. Kiedys ( we wczesniejszej pracy) organizowałam tą impreze, wiec tym bardziej sie skusiłam :-) Do tego mój wyjechał i nieprędko sie zobaczymy. Zreszta to chyba lepiej, bo juz od pewnego czasu sie nie mozemy dogadac i jest coraz gorzej... Więc "samotnie" na party dzis ruszam - przynajmniej na poczatek zanim bedzie nasmordzone szlugami.
milej zabawy :]

ps u mnie pogoda tak samo do duszy :( , az z domu wyjsc sie nie chce

reklama
Witam po dwóch dniach nieobecności. Wczoraj byłam u siorki na nowym mieszkanku. Zaprosiła mnie bym popatrzyła jak sprząta fajnie się czułam siedząc i nic nie robiąc :-D:-D Dziś od rana nie mieliśmy neta (uroki tp) na szczęście już włączyli.
Teraz zmyakm poczytać co u was :-)

Do góry