reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Wszystkim dziękuję za gratulacje, przepraszam, ale nie zdążam odpowiadac na czas (przed kolejnym wpisem) i potem czuje że kogoś pomijam... wszystkich pozdrawiam ;-)

reklama
Witam sie laseczki :-)

U mnie takze pogoda blllleee....nawet mi sie nie chce dupki ruszyc na zakupki ale trzeba isc bo obiadek i te inne sprawy :tak:;-)....popoludnie mamy juz zaplanowane ale co z tego wyjdzie przy takiej pogodzie,sie okaze!?!?!

Sidorek,gratuluje,kolejna szczesciara,wrrrrrrr....

Pozdrawiam laseczki i milego weekendu zycze :-);-):-)

witam wszystkie mamusie!
na wstępie gratuluję wszystkim mamusiom, które się dowiedziały o płci swojego dziecka - to jest niesamowity moment i dla mamy i dla taty. Pamiętam ten błysk w oku męża, jak sie dowiedział, ze będzie mial syna :-):-):-)

pogoda rzeczywiście jest beeee, a tu trzeba wyjść z pieskiem na spacerek :crazy:

od wczoraj jakoś sil zupełnie nie mam i taka apatia mnie ogarnęła totalna...ehhh i jeszcze zgaga od rana mnie meczy :baffled::crazy::baffled::crazy::baffled:

Witam sie w weekend!

Gratuluje dziewczyna ktore znaja juz plec - ja tez znam :tak::tak::tak: Na 100% chlopak - lekarka podczas usg 3/4D mowi - "nie widzicie panstwo worka mosznowego???". Nie widzielismy ale cieszymy sie juz na przyjscie mlodego :tak: I mamy imie - Nathaniel. Teraz powoli projektowanie pokoju (a nawet dwoch) i ruszam na zakupy :)

Tomtom - ja w polskim H&M nic sensownego znalezc nie moge, kupuje tylko happymum (www.happymum.pl) - rewelacyjna jakosc, ja jestem zachwycona, tylko ich ciuszki nosze. Ceny niestety wysokie ale moim zdaniem warto.

U nas w Krakowie pogoda taka sobie ale rano kolezanka zrobila mi super pedicure wiec czuje sie duzo lepiej :tak:

Milej soboty!!!!

no dziewczynki gratulacje wielgachnee!!:tak::tak::tak:
u nas szczepienia sa za darmo z na szczescie, ale i tak maskara tyle razy dziecko kluc:baffled::baffled: czy w polsce dwa dni po porodzie tez z glowki cos biora taka dlugasna igla w kilku miejscach???? a jesli tak to co to jest i po cholere:confused::confused::confused::no::no:
a u mnie choroby ciag dlaszy... w lozku mi samotnie, dobrze ze kompa mam:-p:-p
no i czytam sobie jezyk niemawlat, ktoras z was kiedys polecila, fajnie sie czyta, ale jak w rzeczywistosci bedzie to sie okaze...:sorry2::sorry2:
rodzice mi zakupy zrobili, podrzucili i zostali na szybkiej kawie, 5 minut towarzystwa ludzi a jak czlowiek od razu inaczej sie czuje:tak::tak: teraz was przynudzam przydlugim postem:-p:-p:-D:-D
pogoda do bani, wieje i leje caly czas, ale ptaszki za oknem cwierkaja:tak::tak: moze ta wiosna wkoncu sie pojawi?? mam nadzieje:sorry2::sorry2:
chyba sobie drzemke walne:sorry2::sorry2:

No to ja się nacieszyłam wczorajsza pogodą bo dziś nie dość że padało od rana to teraz sypie takim gęstym śniegiem że znowu jest biało!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Czesc mamuski:-) Ja znowu z szybka wizyta u Was. przede wszystkim gratulacje dla Wszystkich tych mamusiek ktore juz wiedza co nosza pod serduszkiem!!! Ja za 2 tyg wybieram sie do polski i mam nadzieje ze tez sie w koncu dowiem:tak:
U nas pogoda tez do bani:wściekła/y: a ja wlasnie wyruszam na zakupki. Pozdrowionka dla was i waszych fasolek:-)

Do góry