reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Valija też słyszałam o Mierenie wiele dobrego, specjaliści bardzo dobrze o niej się wyrażają, więc na pewno spróbuję, a decyzje o drugim dziecku podejmiemy już jako doświadczeni rodzice lipcowego dzidziusia, na którego czekamy obecnie:-)

reklama
Witam Was Dziewczynki
Wlasnie wrocilam z pracy,nadrobilam to,co naskrobalyscie od rana,a teraz pora na drzemke:-)
Jezeli chodzi o gardelko,to najlepszym sposobem jest ohydny,ale naprawde skuteczny syrop z cebuli
Ja tez jestem jedynaczka i na jednym dziecku na pewno nie poprzestaniemy,zwlaszcze,ze ja ciaze znosze tak,jakby jej wcale nie bylo:-)i mam nadzieje,ze z nastepna tez tak bedzie(chociaz wiem,ze to wcale nie powiedziane)
Duzo zdrowka zycze wszystkim chorobkom!
Anika po wizycie czekamy na relacje
No dobrze,to tyle na teraz,ide drzemac,bo juz mi sie oczka kleja..........

robaczek ja też chodzę do NFZ i dlatego pytam, bo jak na razie miałam jedno nieudane Usg i jedną morfologię+ Usg na własny koszt , a to już 15-ty tydzień i coś mi się mało wydawało.Co do balsamów ja używam garniera lub nivea lub cokolwiek byle nawilżało, bo odkąd zaciążona jestem mam skórę jak krokodyl, a o celulicie nawet nie myślę, bo teraz to i chirurg by nie pomógł- masakra:szok::szok::szok:
sidorek nad niczym się nie zastanawiaj i zasuwaj na zwolnienie:tak:W Twojej firmie i tak co ma być to będzie, a Ty przynajmniej sobie stresów zaoszczędzisz.

Ja najpierw urodzę jedno dziecko, a potem się pomyśli jednak zgadzam się z niektórymi z Was, że stabilna sytuacja finansowa to podstawa

witajcie dziewczynki po weekendzie u nas luty zaczal sie slonecznie calkiem jak na wiosne ale z kolei jutro ponoc znow ma byc sniezyca zobaczymy :-)
poczytam sobie puzniej wasze posty bo uzbieralo sie juz ich na weekend narazie pozdroweienka dla nowych lipcowek :happy:

Czesc!

Poniedzialek, kolejny tydzien i zaczyna sie pracowity okres, dobrze, ze czuje sie dobrze, bo w przeciwnym wypadku nie wiem jakbym to wszystko ogarnela.
Niech jeszcze tylko wiosna przyjdzie, to energii bedzie jeszcze wiecej:-)

(...) Jak ktoras nie lubi losia i pszczoly to niech sobir tej muzy relaksacyjnej nie kupuje :-D
Valija jaaa lubię łosia!!!!! ...ale jeść :) często wyjeżdżam do Norwegii i tam zajadam się specjałami z łosia właśnie :))))

..a odnośnie kryzysu to rzeczywiście chyba jest tak jak piszesz, więc myślmy pozytywnie!

Agorana - na serio losia jadasz??? :szok: Losia? Nie lososia? :happy: Ale jazda! A swoja droga pojechalabym sobie do Norwegii - bylam kilka lat temu i pamietam jak sie poryczalam ze szczescia jak zobaczylam ten fiord na granicy szwedzko-norweskiej. Musi Groszek podrosnac to pojedziemy sobie cala trojka :tak:

reklama
nooo dokładnie łosia - pychotka! coś między wołowinką a dziczyzną...mniamm
...a granica rzeczywiście jest wyjątkowo piękna! Zresztą cały krajobraz Norwegii jest nieziemski!

...aaa w Norwegii to nawet wieloryba próbowałam - tylko mnie nie atakujcie, że jem takie kochane zwierzątka :)))

Do góry