reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

iwon 3004 Nie zaniedbuje :tak: Ostatnio tylko czas spedzalam na: (prawie rowno) spaniu-uczeniu sie-jedzeniu :-) Mialam egzaminy do zdania ale teraz najgorsze juz za mna wiec powoli wracam do normalnego zycia i do forumowania tez :tak:

reklama
Witam po dwoch dniach,

faktycznie macie takie tempo ze nie da sie za Wami nadazyc :-)

Anika - co to byly za lody? W ciazy uzywki sa zakazane ale widze ze te Twoje lody zadzialaly jak niezly drink wiec badz czlowiekiem i podziel sie po czym mialas taka ambe ;-)

Mnie niestety tez z nosa czasami leci krew, nieduzo ale jednak cos. Na szczescie z dziasel mi nie leci ale musze sie przejsc do dentysty na kontrole (nadal jednak walcze z ta przekleta opryszczka wiec nie pojde poki tego scierwa nie wylecze :wściekła/y:

No i musze Wam sie przyznac ze bylam wczoraj w Kapphalu i byl tak piekny dresik dla malego w przecenie ze nie wytrzymalam i skusilam sie (kosztowal mnie cale 10 zl :tak: Mialam czekac do 20 tygodnia ciazy ale pod koniec 17 peklam :sorry2: Kajam sie w prochu i w popiele.

Wracam trzymac kciuki za naszych - mojego meza wai kto wygra ale moj ojciec niezle szaleje na fotelu :-D

My z moim P tez naszym kibicujemy , wiec ja tez spadam ogladnac 2 polowe.Ps zapomnialam wspomniec ze czuje sie zajefajnie po mojej odnowie biologicznej:-D

A ja popełniłam wczoraj "gafę" ....i ciut mi głupio się zrobiło:baffled::zawstydzona/y::happy:

Rozmawiałam z koleżanką która też jest w ciąży.... Wiadomo tematy usg, samopoczucia, itd...itp... Pytam ile to już? Mówi mi że 21 tc. No to ja bez zastanowienia że jest o 4 tygodnie większa niż ja, bo ja dopiero 17 tc.

Kurcze jakie było moje zaskoczenie jak dziś spojrzałam na swój suwaczek i tu widzę, że mam 18 tc i 4 d.:szok::szok::confused: Ja tu mówię o 4 miesiącu a tu już 5 się zaczął. :sorry2:
Czas leci szybciej niż moje myśli!:-D:-D

Witam sie i ja serdecznie.Za namowa mojego slubnego postanowilam do Was dolaczyc,a nie tylko "podgladac".moj termin to 4.07,pozdrawiam cieplutko w te niedzielne popoludnie!

Ja tez mam na 4 lipca wyznaczona szczesliwa date :-) Tylko moj suwaczek pojawia sie i znika :dry: Ciekawe ktora bedzie pierwsza :-D

aniszka
fajnie że do nas dołączyłaś, a suwaczkiem się nie przejmuj, robione na różnych stronach moga pokazywać różnie

dziś miałam dzień leniuchowania, ale to zadna nowość;-)tyle że z mężem

a NASI jakby tak zagrali ostatnio to graliby teraz o złoto no ale 3 miejsce też jest dobre:tak:

reklama
Do góry