reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam
Ja sobie ucięłam drzemkę poobiednią która :baffled::nerd: trwała 3 godziny :szok:
nie wiem co ja ze sobą w nocy zrobię:confused: ,
chyba męża będę molestować :blink:

Ja pierwszą ciąże też przenosiłam około 2 tc ale mam nadzieję ze tej nie przenoszę i będzie w miarę w terminie. Jak narazie miałam 2 usg i termin wyliczony z OM zgadza sie z tym usg wieć jest szansa :-)

reklama
Jak ja wam zazdroszczę że możecie spać w dzień ja jakoś nie mogę
Córka po obiadku przysnęła później poszliśmy na spacer i na sanki a jak zaszliśmy do mojego ojca to kibicowaliśmy naszym
Teraz mój chop poszedł usypiać córeczkę

Witam babeczki, te nowe i te "stare" Wlasnie latalam troszke po necie i znalazlam bardzo fajniarski artykulik,jezeli jeszcze go nie czytalyscie to naprawde polecam, musicie wejsc na: babyonline potem ciaza i porod a nastepnie wejsc w "opowiesci nienarodzonego dziecka" Mowie Wam niezle sie usmialam:-)

Ja bym spała w dzień, czemu nie, ale nie bardzo dam rady, przy tej mojej dwuletniej wyjątkowo ruchliwej córeczce :tak:

Hejka:-):-):-)

Ja już spowrotem od rodziców:-) Mały oddelegowany do spania i mam wolneeeeee. Mam zamiar zaraz włączyc sobie "mamma mia":tak: ku niezadowoleniu mojego męża ale co tam, on mnie codziennie katuje "rodziną soprano":baffled:

Iwon mi też bardzo krwawią dziąsła:-( Poprzednia ciąże też tak miałam. Elmax niestety nie pomaga:sorry2:

Anika jutro sądny dzień dla Ciebie:-) Coś czuję, że bedziesz miała dziewczynkę:tak: Mi dzisiaj śniło się że urodziłam dziewczynkę. Była taka słodziutka i miała czarne włoski:tak:

Witam nowe mamy:-) Pewnie będzie Wam ciężko na początku wbic się w to ogromne tempo z jakim dziewczyny piszą ale nie poddawajcie się:-D

Sylwia ale Ci dobrze, chętnie wyłożyłabym się na kanapce przed tv pod kocykiem, z gorącą czekoladą w ręku, oglądając byle co. Ale trzeba pracować :baffled:

No i szczerze w ten rytm jest się bardzo ciężko wbić :-p:-D

Lorien mi też jest ciężko:-( Zawsze jak czytam to chciałabym coś odpowiedziec, dodac od siebie ale zanim dobrnę do końca to już zapominam albo poprostu już się nie chce:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
oj dziewczynki czasem to naprawde ciezko nadazyc, w koncu sporo nas jest tutaj. ja juz po mezowskim rosołku jestem. ale dzis mi dogodzil. hehe.

Do góry