reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

dzień dobry babińcu

I oto mamy niedzielę, do bani się zapowiada dzień - mapiszon wygnał mnie do dziecka a sam w wyrku kości wyciąga, zeźlił mnie swą argumentacją i zamierzam mu dziś pokazać czym jest gniew mój i niezadowolenie bo widać zapomniało mu się ...
Nie narzekam na niego, dobry chłopina, czasem głupek i prostak, ale serce dobre. Niestety obrał taktykę "planu minimum" - w domu zrobić tyle ile muszę żeby żona nie gadała (patrz włożyć naczynia do zmywarki), dzieckiem zająć się nie bardziej niż muszę (spacer raz w tygodniu w sobotę) itp itd... No więc wiedza to oczywista że muszę go wziąć na wyższe obroty

Ale żeby sobie humoru nie psuć do końca to myślę o tym, ze jutro mamy widzenie z dzidzią na USG z nagraniem (może poznać płeć mej fasolki!). No i że pewnie przyjdzie paczka z allegro a w sobotę jedziemy na cały tydzień w góry z moimi ziomkami!

reklama
Witam w śnieżna niedziele
Kawka zrobiona mężuś z córeczka w wyrku a ja zaglądam do was po upojnej nocy z M zajrzę później jeszcze

Dzień Dobry:-):-)

Anika ja też już liczę dni:tak: Tylko ja jadę już w piątek rano:tak:

Zaraz spadam do rodziców na całodzienne lenistwo:-D Jaka ja to lubię:-D Mamusia obiadek ugotuje, tatuś kawkę i cisteczka poda a synuś biega sobie razem ze swoim trzy miesiące starszym kuzynem i nie wymaga jakieś specjalnej opieki poza obserwwaniem czy krzywdy sobie nie robią:tak:

witam sie i ja kobtki:tak:
u nas po wichurze, fajnie wialo:-D:-D nie moglismy spac....
o 2 wstalismy i ratowalimy zabawke mojego pana:-):-)
kot miauczal cala noc:-:)-( no i troche niewyspana jestem:sorry2::sorry2: no ale sie nadrobi po obiadku:-D:-D

Witam :-)

U mnie napadało jakiejś mokrej brei, niby biało, ale nie zachęca do spacerów:baffled:

Ale zazdroszczę tych drzemek popołudniowych :sorry2:Dzisiaj to jestem porządnie wyspana, ale nie obraziła bym się na drzemkę :tak:

Witam
Chyba u każdego napadał śniegu :dry: u mnie też :dry: wcale się nie cieszę bo jutro do pracy, a znając życie pewnie będzie chlapa a ja buty mokre :nerd: ehhh tak to jest jak się kupuje buty na zimę zamszowe a nie skórzane :-p.
Fajnie było posiedzieć w domu ten tydzień i odpocząć, odstresować się.
lecę teraz zjeść śniadanie bo mi w brzuchu już burczy :baffled:

Ja właśnie wchłonęłam potężne śniadanie i chyba nie będę czekała z drzemką do po obiedzie:-) Zawsze jak zjem patrze gdzie by się walnąć spać tak więc wrócę do Was później.

U nas tez padalo dwa dni i napadalo :) Jest cudownie bialo. Ale na spacer to pewnie sama bede musiala isc :( Moj M wczoraj z kolega spotkali sie u nas zeby pograc na xbox'ie... i tak zeszlo im do 4.20 rano!!!!! Dzieki temu dzisiaj jestem super niewyspana a on oczywiscie spi w najlepsze. A pozniej idzie do pracy. Ide zrobic sobie kawke na pocieszenie :)

reklama
również witam
jestem już po kawce i głowa nie boli a to już jest super sprawa:tak::tak:
u nas śnieg leży od kilku dni i wcale mi się to nie podoba bo tęskno mi za wiosną
miłego leniuchowania:-)

Do góry