reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Ja tez nie mogłam spać i jeszcze moje dziecko spadło o 3 :happy: z nowego łóżka dobrze ze nie rozpłakała się tylko wtuliła się w poduszkę i spała do 8 :happy:
teraz ogląda bajki to mogę na chwilkę usiąść do was :-)

A ja wstałam dzis jakaś obolała - tak mnie plecy bola jakbym spala na kamieniach a nie na luzku :baffled: od kilku dni nie wychodzilam z domu czuje sie jakas niedotleniona a dzis finał WOŚP wiec moze warto troche ruszyc sie z domu - zawsze to cos :-p

Witam serdecznie wszystkie Mamy Lipcowe. W koncu postanowiłam dołaczyc do Waszego grona, oczywiście jeżeli mnie przyjmiecie:-) To moja pierwsza ciąża. Termin z USG mam na 9 lipca, bo z OM niestety sie w moim przypadku nie da ustalić. Przyznaję że śledzilam
Wasz wątek od dłuzszego czasu, ale jakos nie moglam sie zebrać, żeby do was dolaczyć. W grudniu byłam na zwolnieniu bo niestety wszystkie najgorsze przypadłosci ciążowe dopadły mnie ze zdwojoną siłą, do tego stopnia że wyladowalam pod kroplówką. Wrociłam do pracy po Nowym Roku, ale niesty okazalo się, że nic z tego nie będzie. wrocily mdlości, bol i zawroty głowy, kompletny brak koncentracji. Dodam, że mam prace typowo biurową, 8h przed komputerem. Niestety stres i duża odpowiedzialnośc są jej podstawowymi skladnikami. Lekarka jak mnie w piatek zobaczyła powiedziala, że mam w ogole zapomniec o pracy bo takie siłaczki w ciąży jak ja zazwyczaj źle kończą. Mam wyrzuty sumienia, ze do końca bedę na L4, ale zdrowie dzidziusia najważniejsze. Ale się rozpisalam.:-):-):-)

Witam jeszcze raz i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do waszego grona.

No u mnie tez by se przydalo wkoncu rozebrać choinke :blink: ale ja jakos nie mam dziś siły ani ochoty :sorry2: musze jakos meza przekonac do tego - zrobie mu zaraz kawke i podam ciasteczka he

Widzę, że wywołałam swoim postem o teściach istny potok;-). Przykre jest to, że u większości jest tak samo. .

Ano przykre :-p
Temat rzeka, którego osobiście nie mogę poruszać na wątku otwartym :baffled::baffled:

Poza tym witam niedzielnie :tak::tak:

AsiaJan- witaj i nie przejmuj się, każda z nas kiedyś napisała tu swojego pierwszego posta :tak:;-);-);-)

Dziś finał WOŚP, moja młoda chce iść na koncert:szok: tylko ja nie wiem gdzie w Gdańsku w tym roku grają:confused: Trzeba się będzie rozejrzeć.

Właśnie wysłałyśmy małżowego po ciasto drożdżowe bo jak nie zjem to chyba zwariuję :baffled::-p;-)

tez jestem z Gdańska, ale niestety e-mamo nie pomogę ci, bo tez sie nie orientuje gdzie dziś WOŚP gra (stawiałabym na Długi Targ lub Plac Węglowy:-)). Ja dziś nie w formie, więc Orkiestrę wesprę smsami:-)

kasiakom witamy w gronie lipcówek. Mam nadzieje, że szybko się zaaklimatyzujesz bo tu na prawdę fajny klimat jest:-D:-D

No ja mam obiadek gotowy, teraz czekać na resztę rodzinki. Mąż pewnie dopiero za jakąś godzinkę z pracy przyjdzie to ja mogę jeszcze przy komputerze posiedzieć....:tak:
U nas WOŚP grała zawsze w tym samym miejscu ale niestety prezydent miasta chyba ze 3 lata temu przestał się interesować imprezami dla Owsiaka. Teraz tylko prywatne firmy, PCK, i wojsko coś tam organizują ale powiem Wam że na tak dość duże miasto jak Bielsko to to jest po prostu porażka. :baffled:

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie :-)
Ja pozbyłam się męża i teściowej (choć dopiero przyjechała :-D) wysłałam ich po zakupy itp. Teściowej nie było ponad pół roku to zanim obskoczą większość hipermarketów sobie odpocznę. :-)
Życzę Wam wszystkim przyjemnej i bezstresowej niedzieli ( u mnie pewnie będzie nerw bo przyjeżdza ciotka z mężem których nie lubię :wściekła/y:)

Do góry