sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ach teściowe Ja się nie wypowiadam na temat mojej. Wyobraźcie sobie, że kobieta ma dopiero 42 lata a nie umiemy się z nią dogadac kompletnie Teraz to już wogóle, rozmawiam z nią tylko jak spotkamy sie przypadkiem na ulicy, chociaz mieszkamy blisko siebie. Ona ani razu nie przyszła do Marcela, nigdy tez nie wyszła z propozycją spotkania z nim np na spacerze. Ja po kilku próbach wzbudzenia w niej jakiegoś uczucia do pierwszego wnuka wkońcu odpuściłam i teraz nie widują się wcale od dobrych kilku miesięcy Nie wiem czy wie, że jestem w ciąży, pewnie i tak nie interesuje to jej
Za to z moją mamą mam bardzo dobry kontakt i ona uwielbia wszytsmkie swoje wnuki, zresztą mój tata też. Zawsze jak mają dwa dni wolnego to z siostrą damy im jeden dzień odpoczynku a następnego już z samego rana jeziemy do nich i siedzimy o wieczora Zarówno mój mąż i mąż mojej siosry też mają z nimi świetny kontakt
Za to z moją mamą mam bardzo dobry kontakt i ona uwielbia wszytsmkie swoje wnuki, zresztą mój tata też. Zawsze jak mają dwa dni wolnego to z siostrą damy im jeden dzień odpoczynku a następnego już z samego rana jeziemy do nich i siedzimy o wieczora Zarówno mój mąż i mąż mojej siosry też mają z nimi świetny kontakt