reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

ja tez jeszcze jestem:) pijemy sobie drinki:) daniel zrobil swimmingpool (pycha wyszlo-jak w barach) i mam po nozkach masaz...:D
zyc nie umierac ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszka tobie to dobrze... ja padam, po całym dniu w kuchni marzę o tym by się położyć... ale sypialnia na piętrze, a ja nie mam mocy żeby wejść po schodach. Mąż jeszcze pracuje, a ja oglądam co popadnie na VOD.

22-ga coraz bliżej, więc chyba ściągam lapka z kolan i pełznę na górę. Może jutro będę miała więcej czasu dla Was kochane, choć wątpię, bo Tomi cały czas w domu bo kaszle i kaszle. Dziś po południu było znowu gorzej :-( ale może przez to, że temperatura podskoczyła przez włączony przez cały dzień piekarnik (najpierw pierniki, później lasagne i znowu pierniki...) Jak na razie śpi cichutko. O dziwo noce są spokojne. Śpi na mojej poduszce złożonej na pół, więc dość wysoko, coby ten katarek mu lepiej spływał. Myślę, że ten katar jest winny, bo jak dam mu krople to i katar i kaszel znika, a jak dam syrop to nie widzę efektu.

Witam Was!
Melduję tylko,że zyje ledwo ale jakos idzie juz chce miec to za sobą,mimo ze mam mały brzuszek to jest mi bardzo ciezko bo mała uciska mi na nerwy i bardzo boli mnie prawa noga plecy.
Poza tym wsio ok, 18 grudnia mamy ślub wiec powoli sie przygotywujemy...
tak jak pisalam ostatnio auto mielismy do kasacji.. i musielismy kupic nowe, teraz mamyy duuze rodzinne auto no napewo 2 wózki się zmieszczą :) chodz tamtego bardzo szkoda, no i wycenili je nam na 5tyś a warte jest 12.... no cóż...
Poza tym ostatnio czuję ze grubne w oczach, jak ostatnio przymierzalam sukienki na slub to plakac mi się chcialo jak widzialam swoje odbicie w lustrze.... sukienki jeszcze nie wybralam... ciezko znalesc coś dla kobiet w ciazy.

A kacperek rośnie mały rozbójnik caly czas tancuje itd :) no i tez wychodzą mu 4 i 3 górne czwórki n juz wyszlyy ompletnie dolne są w połowie drogi tzn przebite już są ale to jeszce trwa.. no i trojki tez sa juz widoczne masakrea jakas, na noc bez vibrucolu sie nie obejdzie.. ii jeszcze pytanko zwiazku z ząbkami, czy wasze pociechy też przy coraz wiekszej ilosci zębów wszystkich gryzą??? bo u mnie masakra mały gryzie wszystko i wszystkich dookola..

Agnieszka- super ten strój mi juz chyba nie bedzie dane takiego załozyc, ani isc na basen, mam tak okropny celluit... ehh ciekaawe czy kiedys wroce do swojej wagi. teraz waże gdzies z 66 kg na oko bo dawno się nie wazylam,chodz obawiam si ę ze moze byc wiecej tych kg tym bradziej ze apetyt mnie nie opuszcza.
Beatko trzymam kciuki z aciebie bedzie dobrze!!!!!!!
Aniu= super zdjecia małej , kiedy dowiemy się co nosisz pod serduchem?:)

buziaki dla wszystkich!!!!!!

Dowiemy sie jak urodzę:-D Bo usg mam dopiero teraz w trzydizestym któtrymś tygodniu:sorry2: A na prywatne mi szkoda pieniędzy. Wole kupic cos maluszkowi. Mnie tez tan nerw kulszowy dokucza, ale nie az tak bardzo więc współczuje. Ja ważę 67kg więc już 8kg na plusie:sorry2: I u mnie tez cellulitowa masakra:sorry2: Ale moze jakos damy rade z tym zawalczyc. co?

ADA u nas tez gryzie, ale nie na potęge jak mu cos odwali.
A szczegolnie jak zobaczy gołe cialo spod ciucha:eek:.
teraz mnie podchodzi i bije , o zgrozo mógłby spać!!

witam
wstawac mamuski juz 9 a tu nikogo nie ma:-D
Ewa mma takie same foremki z ikea (czyt.ikei) i jak robilam w sobote pierniczki to sie wkurzalam bo zawsze mi od tego losia odpadala i poźniej je na blaszcze przyklejalam.

wkoncu sie dzisiaj wyspalam.moej dziecko tylko 1 raz w nocy na picie sie przebudzilo. moglby tak co noc.
wkoncu pozadnie wzielam sie za porzadki w domu.jeszcze tylko mi 2 male okna do pomycia zostaly, wyszorowanie dzrzwi, kafli w lazience oraz rozmrozenie lodowki zostalo i bedzie wsio. a od poniedzialku urlopik.tak sie ciesze.2 tygodnie spokoju.
dzisiaj wyjatkowo dobry humor mam i chodzi mi po glowie caly czas ta piosenka.
YouTube - The Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit) (Audio)
co prawda nie swiateczne klimaty ale moj Oskar szaleje przy niej

ktoras z dziewczyn pytala sie o golarke dla meza. moj Daniel ma od roku http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/ na stronie 13 (philipsa). mowi ze dobra. wiem ze sa rozne modele, ktore tak sama wygladaja.ta co on ma, to jest zasilana na akumulator i kabel.

Ostatnia edycja:
Dzisiaj w marnym humorze, mała dzisiaj grzeczniejsza i już z katarem lepiej za to ja teraz jestem bardzo zakatarzona i ciągle mi łzy z oczu lecą i kicham ciągle, nie cierpię kataru:-(

Ewa myślę że masz rację z tym katarem mi Tośka też pokasłuje czasami, a teraz jak ja też mam katar to mnie tez męczy i czuję jak mi po gardle spływa. fuj fuj

Basieńka to ja pytałam no i wczoraj mąż powiedział że on koniecznie chce taką z trymerem kilkustopniowym do brody, no i teraz to dopiero mam problem bo takich nie ma za bardzo...No wymyślił sobie prezent...

Justysia, Ada spoko Tośka też gryzie, niestety wracamy czasami do smoczka przez to, ale najwygodniej jej jest jak sobie włoży jakiś patyczek albo paluszka w poprzek ust tak że masuje sobie miejsce na 3 i ostatnio często chodzi z takim szerokim paluszkowym uśmiechem:tak:

Ada oj niestety ja też znienawidziłam zakupy ciuchowe bo wyglądam jak bąbka z kokardką- no i jeszcze ta zwiotczała skóra i cellulit... ale postanowiłam ,że jak tylko urodzę to wezmę się za siebie i narazie tego się trzymam. Aniu to będziemy się razem wspierać w walce o ładną figurę.
Ada a tak z ciekawości- co robisz z wózkiem? będziesz działać na 2 wózki, czy może kupujesz podwójny, bo ja ostatnio całkiem poważnie się zastanawiam nad podwójnym tylko używanym. Gadałam z taką jedną kobietą, która ma półroczne i prawie trzyletnie dziecko i powiedziała, ze na spacer to tylko z takim wózkiem udawało się wyjść.

Aga monokini jest poprostu mega seksowne, myslę że mąż może mieć problem ze skupieniem się na pływaniu przy takiej lasce:-)

reklama
Vioreczka- pewnie, ze sie bedziemy wspierać:tak: Nie mam zamiaru sie poddać bez walki;-) Zobaczysz, ze jeszcze i my załozymy takie monokini:-D

Własnie mi dziecko zasypia. A ja dzis planuje drukowanie i docinanie życzen do kartek, a jak mała wstanie bedziemy robic pierników ciag dalszy:-) Dzisiaj lepimy chatke z piernika i pierniki-witrażyki z pokruszonymi landrynami:-)

A co do kataru to my go własnie pozegnałysmy po 10dniach smarkania, wyciagania gilów itd. Uff...tego i Wam zycze i Ewie i wszystkim innym chorowitkom.

Pisac mi tu!:wściekła/y:

Do góry