Witam Was!
Melduję tylko,że zyje ledwo ale jakos idzie juz chce miec to za sobą,mimo ze mam mały brzuszek to jest mi bardzo ciezko bo mała uciska mi na nerwy i bardzo boli mnie prawa noga plecy.
Poza tym wsio ok, 18 grudnia mamy ślub wiec powoli sie przygotywujemy...
tak jak pisalam ostatnio auto mielismy do kasacji.. i musielismy kupic nowe, teraz mamyy duuze rodzinne auto no napewo 2 wózki się zmieszczą
chodz tamtego bardzo szkoda, no i wycenili je nam na 5tyś a warte jest 12.... no cóż...
Poza tym ostatnio czuję ze grubne w oczach, jak ostatnio przymierzalam sukienki na slub to plakac mi się chcialo jak widzialam swoje odbicie w lustrze.... sukienki jeszcze nie wybralam... ciezko znalesc coś dla kobiet w ciazy.
A kacperek rośnie mały rozbójnik caly czas tancuje itd
no i tez wychodzą mu 4 i 3 górne czwórki n juz wyszlyy ompletnie dolne są w połowie drogi tzn przebite już są ale to jeszce trwa.. no i trojki tez sa juz widoczne masakrea jakas, na noc bez vibrucolu sie nie obejdzie.. ii jeszcze pytanko zwiazku z ząbkami, czy wasze pociechy też przy coraz wiekszej ilosci zębów wszystkich gryzą??? bo u mnie masakra mały gryzie wszystko i wszystkich dookola..
Agnieszka- super ten strój mi juz chyba nie bedzie dane takiego załozyc, ani isc na basen, mam tak okropny celluit... ehh ciekaawe czy kiedys wroce do swojej wagi. teraz waże gdzies z 66 kg na oko bo dawno się nie wazylam,chodz obawiam si ę ze moze byc wiecej tych kg tym bradziej ze apetyt mnie nie opuszcza.
Beatko trzymam kciuki z aciebie bedzie dobrze!!!!!!!
Aniu= super zdjecia małej , kiedy dowiemy się co nosisz pod serduchem?
buziaki dla wszystkich!!!!!!