reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Wiesz co ja tez miałam gronkowca ,ale szpitalu udało mi sie uniknąć antybiotykiem sie tylko skonczyło.Mama wczesnie zaóważyła,kuzynka z kuzynem leżeli.Po powodzi na wakacjach kąpaliśmy sie nad rzeką w 97'r.Może i tez mam na kosciach.
Wiesz ,że mi też zimą nie przypominam sobie ,aby latem .W tamtym roku to samo było.:tak::tak::tak::eek:
Dawno nie ćwiczyłam musze sie wziasc spowrotem juz patrzyłam filmik na necie tylko niechce mi go całego załadowac.

Kurde nie wiem co o tym myśleć ?!;/:dry:

Coś Ci lekarz mówił,pewnie jakies zaszczyki sie bierze??

reklama
JUSTYSIU to nie bola kosci tylko w stawach..stawy sa chore przez ta bakterie. nic mi na to nie pomagalo..bralam tabletki ketonal..mocne przeciwbolowe i nic nie pomagalo.teraz biore takie tabletki na uzupelnienie jakiejs mazi w stawach bo jak ich nie biore to strzelaja mi stawy jak 80letniej babuni.
w lecie jest cieplej i miesnie sa cieple(nie marzna) i dlatego nie boli...w zimie jak zmarzne to moge ten bol wygrzac np siedzac w wannie-po tym tez przechodzi...
jak mocno zmarzne to bola wszystkie(w kolanach,biodra,lokcie,nadgarstki i ramiona) ale jak nie jest tak zimno to tylko w ramionach..teraz wlasnie tak mam...

Właśnie w stawach nie w kosciach ,tak mi sie napisało.
ech...przerąbane
Ja też brałam ketonal na bóle kregosłupa miałam tak mocne ,że ledwo na czworaka do ubikacji dochodziłam ,w okolicy lędzwiowej,jak złapało to koniec.
Miałam przeswietlany kregosłup i nic nie wyszło.
Może też sadełko nosze obciaza kregosłup,ale napewno od noszenia cięzkich rzeczy zaóważyłąm to.
Teraz nie pracuje w pizzeri i ból ucichł.

A te stawy bolą jak cholera.

Julek mi w koncu zasnął,moze tego bałwana pójdziemy ulepic.
Tylko na zupe wstawiłam i musi mi sie ugotować ,lece powiesze firane bo wyprałam i przy okazji ogórki na ogórkową z piwnicy przyniose.

WOW AGA !!!
SESI FLEXI !!!!:-):-):-):-):-)
Moze za mnie bys trohe schudła??
a oprócz treningu jesz normalnie ??

Pisz mi tu jak na spowiedzi ;-);-);-);-).

u mnie zmiana planu , a raczej menu.
Zamiast ogórkowej jest buraczkowa,Karolek sobie zażyczył.
Zażyczył i padł wiec dziwnie cicho jest i zastanawiam sie co robić;/.

Hej dziewczynki! Ja dziś cały dzień się "OPIERNICZAŁAM" :-) I wyszły tego dwa pudełka po butach. Jedno z orzechami laskowymi i migdałami, a drugie troszkę większe z dziurkami (lub bez) do dekoracji lukrem, perełkami, pisakami itp. No ale to w tygodniu po troszeczku będę sobie robić, bo nie mam tyle miejsca żeby je wszystkie rozkładać coby lukier zdążył zastygnąć :-D

Teraz muszę ogarnąć kuchnię po tym szaleństwie!

Załączniki

• DSC09432.jpg
    DSC09432.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry