reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
hej dziewczyny u nas juz lepiej

okazalo sie ze mamy stan zapalny j.ustnej plesniawki krwawiace dziasla i antybiotyk w zastrzyku.5-razy dziennie musze smarowac gebule w srodku specjalna mixtura i jest juz lepiej goraczka ustapila ale dopiero w poniedzialek,a te zeby mnie wykoncza trzy piatki jej ida i to pewnie dlatego wszystko sie skumulowalo jutro jeszcze wizyta kontrolna w sobote ostatni zastrzyk a ja do poniedzialku siedze na zwolnieniu lekarskim na opiece na dziecvko.a dzis dzwonila kierowniczka ze jako ze mam sobote ta pracujaca a siedze na zwolnieniu to mam przyjsc za tydzien paranoja hamstwo,ciagle tylko narzeka ze godzin nie wypracowujemy i wogule *******ca mozna dostac

pozdrawiam.

Ewa ja tez sie wciaż nad tym zastanawiam:sorry2: -skad sie te gary biorą:sorry2:

Daisy zdrówka dla Adulki!

A ja kabanosy wpierdzielam z majonezem. To w ramach walki o ładna figure:-D

Ciekawe co u Beaty?

czesc dziewczyny i ja sie na chwilke zamelduje
troche was poczytuje ale jakos nie mam weny do pisania...
wiedze ze u was tematy typowo swiateczne czyli prezenty, pierniczki, sprzatanko...
ja w tym roku chyba w takim nastroju nie bede
razem z Mari odliczamy godziny do odjazdu, mam juz dosc wszystkiego. Mari jest ostatnio nie do wytrzymania a mnie piszczaja nerwy coraz czesciej i troche sie na niej wyzywam, okropna matka ze mnie. mam tylko nadzieje ze wszystko wroci do normy jak nasza rodzina znow bedzie razem.
Beacia trzymalam kciuki za Ciebie, mam nadz ze wszystko ok.
duzo zdrowka dla naszych ciezarowek! i malym chorowitkom

Beatko na mnie działa metoda "wdech-wydech" lub po prostu odseparowanie się na pół minuty. Zostawienie nawet płaczącego dziecka na "karnym jeżyku" (ważne, żeby dziecka za kare nie wsadzać do łóżeczka, bo nie będzie chciało w nim później spać) i wyjście z pokoju, żeby się uspokoić i pomyśleć nad rozwiązaniem danej sytuacji.

A ja zrobiłam dziś pomidorówkę, wczorajsza lasagne grzeje się w piekarniku, a ja zabrałam się za dekorowanie pierdniczków. Wkleję wieczorkiem, jak porobię zdjęcia :-D no i muszę zostawić coś na jutro, bo bratanica męża przyjdzie to podekorują z Tomkiem :-)

Kucze napisałam wiadomosc i ja skasowałam!!! Napisze jutro to co chciałam napisac....

Tylko pytanie: jak zrobic w wordzie , zeby numeracja strony zaczela sie od 3 strony (tzn. na 3 stronie był nr 1 ) .....Siedze nad strona estetyczna mgr.

p.s. ja odzwyczaiłam Lene od smoczka w 30min- obciełam go i juz smoczek jest beeee...smiała sie i oddawała mi go a dodam,ze nie umiała zasypac bez smoka..

ADDAA Lena gryzie mnie!! U nas wychodza trojki.... reszte zebow juz ma.. gryzakow nie che...

DMUCHAWIEC nie wiem ja chyba bym zrobiła jakies usg wczesniej prywatnie.... czasem warto potwierdzic, ze jest wszystko dobrze, niz pozniej martwic sie, ze cos zostało przeoczone... Przepraszam, ze tak psize, ale ja mialam idealna ciaze!!! Dopiero pod koniec zaczely sie podejrzenia niedotlenienia i okazalo sie, ze mała jeste strasznie "rozjechana" w pomiarach. ja lezałam 3 dni na patologii przed samym porodem i nasłuchalam sie roznych historii, dlatego teraz mzoe jestem przewrazliwiona :-)

Witam dziś wieczorowo,tu nadal cisza .
Dmuchawca też gdzies wywiało.
My dziś przeszlismy sie w koło Karolek prowadził wózka i JUla ululał;-).
Wczesniej mały brzdac wlazł do kogos na podwórko.Poszedł za listonoszka,futrke zostawiła otwartą no i nie chciał isc bo zobaczył tam kury i kaczki.Z rykiem na rekach padaczkując wyszlismy.

Obiad dzis z głowy wczorajsza zupa.Tylko Tomkowi fryty zrobie tylko musze sie kopsnąć do piwnicy po pyry.
No właśnie kopsnąć sie ,u mnie dziś ciężko ,a raczej tragedia z poruszaniem sie .Wczoraj poćwiczyłam i dziś mam tak mega zakwasy ,że na kibel nie umie usiąść.Unikam go jak moge ,bo na wersalke to sie rzucam jak siadam.
No i powiem WAM ,że licho z moją kondycją ,a juz tak fajnie było jak z mężem ćwiczyłam.:-:)-(

Właśnie pradu brakło:szok::szok::szok::szok::szok::szok:.

NO I MUSZE WAM NAPISAĆ ,ŻE MOJE DZIECI JUŻ OD 15 MIN. ŚPIĄ!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
TO JEST COŚ NIEMOŻLIWEGO !!!:szok::szok::szok::szok::no::no::no::no::no::no::no:

Karol zasnął piec min. przed dobranocką i umyc sie nie chciał zasnął brudny,tylko go przebrałam.

Pradu nie ma , bateria mi została na godz.
o już przyszedł ,żeby zaś nie zabrali:dry:.

a dzis robilismy gwiazdki na okno ,jedną dużą ,a raczej MEGA DUŻA ,a drugą małą i jeszcze jedna średnia musze,ale to jutro.Jula krzyczał 'O JA'':-D
Wiszą sobie w kuchni,posypałam brokatem,raczej Karol sypał.
Miał mi pomóc ,al jak dorwał klej to sam cos wycinał i kleił ,wiązał.

STOPI ja Ci nie pomogę ,SORKI !!!:-:)no::sorry:

a KIEDY bEATKA miała ze szpitala wrócić???wiecie??

BeatkoZ a WY juz zostajecie za oceanem ???

.....jak ja zejde do tej piwnicy:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::dry::dry::dry::eek::eek::eek:

Stopi jeśli masz Worda 2007 to najpierw wejdź w stopkę, kliknij na numer strony. Na górze w pasku narzędzi zaznacz opcję "Inne na pierwszej stronie". Wtedy zniknie ci nr ze strony pierwszej. Później kliknij na dół 1 strony w górnym menu wybierz "układ strony", kliknij na "Znaki podziału" i wybierz "Podziały SEKCJI/Następna strona". Powinno zadziałać :-)

Stopi jeśli masz Worda 2007 to najpierw wejdź w stopkę, kliknij na numer strony. Na górze w pasku narzędzi zaznacz opcję "Inne na pierwszej stronie". Wtedy zniknie ci nr ze strony pierwszej. Później kliknij na dół 1 strony w górnym menu wybierz "układ strony", kliknij na "Znaki podziału" i wybierz "Podziały SEKCJI/Następna strona". Powinno zadziałać :-)
EWA dziekuje!! ale kurcze nie wiem jak to zrobic.. mam worda chyba 2003 i 2010 (ten to wogole jakis dziwny jest) nie moge dojsc do tego... na stronie tytułowej nie mam cyferki, a na drugiej mam juz "2, a tez powinnam miec bez cyferki " i dopeior pozniej "1".. eeehhh

p.s. w tym 2010 sa niby rozne opcje, ale cos mi z ta stopka nie idzie.. jak zmianiam cos w stopce, to na wszystich stronach mam np nr2 ..

Ostatnia edycja:
reklama
Stopi skoro pracujesz w tym starym i masz mieć na trzeciej stronie numer 1 to zrób tak:
1. Kliknij na początku trzeciej strony.
2. U góry w menu wybierz Wstaw/Podział...
3. Wybierz Podział sekcji (chyba pod kreską) "Następna strona".
(możliwe, że ci przeskoczy o jedną do przodu. Wtedy kliknij na końcu strony drugiej i wciśnij Delete)
4. Na pierwszej (lub drugiej stronie usuń numer strony)
5. Na trzeciej stronie musisz znaleźć w opcjach "Taki jak poprzedni" i to odznaczyć. Jest to na tym pasku, który się pojawia jak wejdziesz w stopkę.
6. Powinnaś mieć na trzeciej stronie numerek 1. Jak nie, to usuń i wstaw jeszcze raz numer strony (będąc na trzeciej!!! lub późniejszych stronach) i zaznaczasz żeby zaczęło numerację od 1 (ale to chyba automatem będzie)

Nie wstawię ci print screenów bo mam nowego Worda. Chyba, że chcesz printscreeny z nowego Worda to mogę Ci zrobić.

Do góry