reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ewo powiedz gdzie kupujesz pisaki do ciast??
Lub czy wiecie gdzie mozna je kupic ,patrzyłam w tesco nie intermachu nie ma ,kurd nie wiem gdzie może być.
Potrzebuje czarny.
Mam bojowe zadanie oTóż mój cztero latek prawie (cztero)ma za tydz urodziny ,robimy w sobote i podjęłam się zrobienia torta
Tort Zygzak McQuen IMG_1258.JPG | weronikarus | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

Jak nie dorwie to musze juz zamawiac przez neta.

reklama
EWA przepraszam, że Cie mecze!! Udało mi sie zlikwiodowac numerki z 1 i 2 strony, Mam nr 1 na stronie 3.. tylko, ze wyskakuje mi "1" na wszystkich stronach do konca, jak zmieniam na "2" to tez na kolejnych jest 2 :-)

Justysiu ja kupiłam w Tesco. Gdzieś na necie czytałam, że w Lidlu też są.

Zaraz zrobię fotki moim piernikom i wstawię :-D

Stopi nie możesz ręcznie wpisać "1" na trzeciej stronie. Musisz wstawić numer strony taką funkcją. Usuń ten numerek co masz (razem z ramką). Później w górnym menu wybierz Wstaw/Numer strony... Nie zaznaczaj żeby kontynuowało numeracji z poprzedniej sekcji. A w polu zacznij od napisz "1"

Ostatnia edycja:
Justysiu ja kupiłam w Tesco. Gdzieś na necie czytałam, że w Lidlu też są.

Zaraz zrobię fotki moim piernikom i wstawię :-D

Stopi nie możesz ręcznie wpisać "1" na trzeciej stronie. Musisz wstawić numer strony taką funkcją. Usuń ten numerek co masz (razem z ramką). Później w górnym menu wybierz Wstaw/Numer strony... Nie zaznaczaj żeby kontynuowało numeracji z poprzedniej sekcji. A w polu zacznij od napisz "1"

Och ,dzięki wyśle jutro siore do lidla niech szuka chrześniakowi,a co:-D.
Mase sama zrobie tzn. mam nadzieje ,że zrobie.

A i zapomniałam sie pochwalić ,że będę miała CHRZEŚNIAKA.
Siorka była u lekarza i SYNUŚ :-D!
mama się załamie 4 wnuczek i ani jednej wnuczki:-D:-D:-D:-D:-D.
A MIAŁA TAKĄ NADZIEJE:-D:-D:-D:-D:-D;-).

STOPI Lena śpi???

a ja byłam w tej piwnicy ,ledwo zeszłam:cool::-D.

EWA jestes wielka!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje!!! Zrobiłam tak jak pisałas, tylko musiałam zacząć nie od "1" tylko od "0" , to wtedy pojawiało sie "1" i to zrobiłam w wordzie 2003, ale nawet jak zaznaczałam, że numeracja ma być po prawej stronie to i tak wyskakiwała po lewej.. coś mi ten word nawalił... wiec to już zmieniłam w Wordzie 2010. Jeszcze raz dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz napisałam maila do prof. że nie wiem jak to zrobić.. dobrze, że nie wysłałam :-) Buziak wielki dla Ciebie

JUSTYSIA spi, bo wstała o 5 rano i w dzień spała 50min... ale to nie moja zasługa... napisze jutro dokładnie jakie u nas zmiany są.. p.s. i nie uwierzysz.. ale ja wielka przeciwniczka żłobków wysłałam do niego Lene na 2tyg!! (tylko to nowy żłobek i przychodzi 3-4dzieci, a dziś była tylko Lena i chłopiec i 3 opiekunki :-) )

Stopi nie ma sprawy :) dobrze, że się udało :) Pamiętaj, że jeżeli będziesz drukować w domu to nic ci się nie poprzestawia. Natomiast jeżeli będziesz drukować pracę w jakiejś 'drukarni' lepiej zapisz sobie w domu do pdf'a. Wtedy będziesz miała pewność, ze nic Ci nie przeskoczy na następną stronę (jakiś podpis pod tabelą, schematem).

Heh KAROLINKO nie wierze.:no::-D
Matko wyrodna jak mogłaś??!!;-)

A chce zostawać ,nie robi problemu ??
Fajnie ,że tak mało i nauczycielek ,aż trzy maja wiekszy kontakt z maluchami.:tak::tak::tak:

napisz koniecznie bo będę męczyć :tak:;-):cool:

Witam dziś wieczorowo,tu nadal cisza .
Dmuchawca też gdzies wywiało.
..............................
No właśnie kopsnąć sie ,u mnie dziś ciężko ,a raczej tragedia z poruszaniem sie .Wczoraj poćwiczyłam i dziś mam tak mega zakwasy ,że na kibel nie umie usiąść.Unikam go jak moge ,bo na wersalke to sie rzucam jak siadam.
No i powiem WAM ,że licho z moją kondycją ,a juz tak fajnie było jak z mężem ćwiczyłam.:-:)-(

Mąż mój powrócił to i mnie wywiało:tak:.

A z tych zakwasów, unikania kibla i rzucania sie na wersalkę to padłam ze smiechu:-D

Stopciu- no i ja sie poczatkowo napaliłam na to usg prywatne. Ale raz ze musiałabym jechac do innego miasta, bo u nas żaden lekarz prywatnie nie przyjmuje, a dwa ze dopiero niedawno robiłam. Lekarz badał mnie długo i dokładnie (tj dzidzię), a ponieważ to b.dobry specjalista i mu ufam to uspokoiłam sie na tyle, że nie odczuwam takiej potrzeby. Może rozważę to raz jeszcze..

Ewo- zaraz lece na zaiteresowania bo tam jak mniemam wkleiłaś swoje pierniczki. Ja lukrowanie zostawiam na potem. Za to wczoraj robiłam pierniki-witrażyki i wyszły super. Niestety zdjęć nie cyknełam, zeby Wam pokazać:zawstydzona/y: Ale pomysł zaczerpnełam z netu. Zrobiłam tez części domku piernikowego- sciany z witrażowymi oknami. Super wyszły!

Dzisiaj mężus do pracy wybył, o biadek dwudaniowy mam z wczoraj wiec moze zabiore sie za porzadki wreszcie?:sorry2:

Ale dzisiaj mi czas ucieka między palcami. Nic nie zrobiłam, a już prawie 13 :/

Adamo zaczął kaszleć. Tyle, że ma mokry kaszel :/ a Tomi - jakby mu przechodziło, ale nie do końca. Dalej ma takie ataki kaszlu, że robi się normalnie czerwony jak burak. No i katar dalej trzyma.

A ja zabieram się za schabik. Dziś ma być ze śliwką. Zupę na szczęście mam pomidorową z wczoraj.

Piszcie cosik laseczki!

reklama
Piszę cosik:-):-):-)

Własnie wróciłysmy ze spacerku- 2,5 godziny łaziłysmy. Kupiłam kilka pierdółek do kuchni- nowa rekawicę bo stara jest...stara:-D, sciereczki i półmiski pasujace do mojej zastawy bo poza talerzami, dużą michą i małymi salaterkami to nic nie mam, no a rybke czy sałatki trzeba w czyms na stole postawić.

Zosia zasneła na dworku i własnie spi dalej przy otwartym balkonie:tak: A ja chwile odpoczne po przedzieraniu się przez śniegi i biorę się za robótkę- mam przynajmniej zamiar:-D

To teraz czekam az ktoś mi cosik odpisze:)

Ostatnia edycja:
Do góry