reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Ojej... ale się zmachałam. przetarłam ta podłogę i jeszcze pozmywałam gary bo od obiadu leżały i czekały na zbawienie :zawstydzona/y:

A teraz to mój kręgosłup woła o zbawienie!!!!! :-):-):-)

A jeszcze tak odśnieżyć by się przydało coby mąż miął jak pod wiatę wjechać :baffled: Ale to już by była przesada :rofl2::rofl2::rofl2:

Co do histerii to Tomek robi je jak jest zmęczony, lub jak za długo posiedzi przed bajkami, one go znudzą, a pomysłu na zabawę brak... Adam robi histerię jak nie dam mu jeść :-p bo on cały czas by jadł, przekąszał i mamlał coś w buźce :-D

reklama
No to sie narobilas kobitko :) Ale ja dzisiaj tez robilam przedswiateczne porzadki plus dlugasny spacer a teraz szukam inspiracji swiatecznych bo mi tu kolezanki z BB na ambicje wplywaja no :p Chociaz powinnam juz spac bo niedlugo moj ksiaze wstanie ;)

A ja chyba już kładę się spać. Mojego męża jeszcze nie ma, ale nie będę już dłużej na niego czekać. Chcę jutro te pierniki piec więc się nastoję z wałkiem :-) ale dla tego zapachu... mmmm...

Do jutra! Choć nie wiem czy znajdę czas żeby coś skrobnąć. Rano pierniki, a po południu impreza, może w niedzielę się uda.

A tak wogóle to w niedzielę idziemy do moich rodziców na obiad. Będzie tez moja kuzynka z mężem i synkiem (miesiąc starszy od naszych lipczątek).
Jej mąż przebierze się za Mikołaja i wręczy dzieciakom prezenty. Tomi bedzie miał 2 Mikołajów (bo drugi w przedszkolu)... ale może dzięki temu zaznajomi się z postacią Mikołaja. Mikołaj zanim wyjdzie spyta Tomka czy może przyjść w poniedziałek do przedszkola rozdać wszystkim dzieciom prezenty, Tomi go zaprosi więc będzie też miał motywację, żeby w poniedziałek iść do przedszkola :-)

Witam sie już nie tak z samego rana ,a tu pustki.
EWA pewnie szaleje z wałkiem,ANIA walczy z papierkami ,a inne ze szmatą.Ja nie mam zamiaru dzisiaj szalec,choc ze mna nigdy nie wiadomo;-).

ANIU ciesze sie ,że Cie pocieszyłam i Ty mnie .Nie jestem sama.;-):-D
Czasem naprawde ciężko ,wychodze z siebie ,ale obok jeszcze nie stanęłam.:no::no::no:

Karol też tak ma jak jest zmęczony ,za długo siedzi.Ale wczoraj była 18.00,uderzył sie w głowę i musiał sie wyżyć.
JUla tez daje w kosc i takich dwóch jest masakra.
Karol ulei cos z modeliny ten też to samo chce co on ,wydziera mu ten krzyczy ,że mu zburzył targa mu z ręki .Oba ryczą poprostu szał!!!
dużo takic sytuacji jest...:baffled::baffled::crazy:

Ehh... zrezygnowałam z pierników :-( muszę je przełożyć. Mąż miał wczoraj jechac na zakupy jeszcze przed południem, ale złapał go profesor i musiał z nim pogadać, potem na jedno spotkanie, później po Tomka, obiad i do Pszczyny. Wrócił koło 24, jak wieszałam pranie... No i tak całkiem z głowy mi wyleciało, że nie mam orzechów, a my lubimy takie bez lukru tylko z orzeszkiem (najlepiej laskowym)... bo jak człowiek się nawpie**** tych wszystkich słodkości to taki pierniczek tylko z orzeszkiem jest bardzo fajniutki do przegryzienia. No więc będę piec w tygodniu, bo jutro mikołajki u moich rodziców. Poza tym po wczorajszym sprzątaniu nogi mi do d**** włażą i ręce opadają.

Miłej soboty! :-)

Ehh... zrezygnowałam z pierników :-( muszę je przełożyć. Mąż miał wczoraj jechac na zakupy jeszcze przed południem, ale złapał go profesor i musiał z nim pogadać, potem na jedno spotkanie, później po Tomka, obiad i do Pszczyny. Wrócił koło 24, jak wieszałam pranie... No i tak całkiem z głowy mi wyleciało, że nie mam orzechów, a my lubimy takie bez lukru tylko z orzeszkiem (najlepiej laskowym)... bo jak człowiek się nawpie**** tych wszystkich słodkości to taki pierniczek tylko z orzeszkiem jest bardzo fajniutki do przegryzienia. No więc będę piec w tygodniu, bo jutro mikołajki u moich rodziców. Poza tym po wczorajszym sprzątaniu nogi mi do d**** włażą i ręce opadają.

Miłej soboty! :-)

no to EWCIA porobimy razem;-).
Tomek na druga zmiane bedzie mial to bedziemy cos działać.
A na sztucznym miodzie robisz czy na prawdziwym.??

Ja pomyłam nacznia,ubikacje w łazience tez ogarnełam .Pokuj wieczorem bo i tak bedzie syf.:crazy:
Wczoraj namoczyłam moje białe koszule w proszku do pieczenia dzis wyprałąm i zobaczymy czy sa bielsze.:-)
Kiedys firany stare zamoczyłam w sodzie i troche róznice było widac,ale za krótko było ,bo powinny cała noc lec a nie 2 godz.

Zaraz maż wraca wiec takce życze miłej soboty i światecznej niedzieli !!!:-):-):-)

Adamo śpi... Tomi na dole z babcią i prababcią a ja leniu****ę... troszke posprzątałam u góry zanim Adik zasnął. Wstawiłam kolejne pranie, uprałam tez w rękach obicie leżaczka chłopaków - za dużo już tych klamotów i lezaczek idzie w odstawkę i tak raz na ruski rok któryś na nim siadał i się bujał więc adieu! to samo z fotelikiem-nosidełkiem wreszcie uprałam pokrowiec więc tez na strych idzie. I zjeżdżalnia mała, która stała u chłopaków, za małe ciuchy i jeszcze wiele innych szpargałów...

A teraz leżę z nogami wyciągniętymi do góry i nie chce mi się posprzątać w salonie, bo znowu jakieś zabawki na podłodze :/ gdybym tak cały czas chciała mieć porządek i w salonie i u chłopaków i w kuchni to nie wiem czy by mi doby starczyło :/

ja tez sie witam...wlansie wrocilam z silowni...zmienilam trening i teraz to czuje.....a jutro bedzie jeszcze gorzej jak beda zakwasy...uuuuuuu.
po silowni poszlam do sauny ale wszyscy sie tam pchali jak majtki w du** wiec zrezygnowalam i poszlam do relaksarium...:) wiec byl pelny relaksik :)
teraz bedziemy jedli obiadek ktory ugotowal daniel...zobaczymy...;)

joni wstal tez wiec rodzinka w kaplecie...

Ja etz witam :-) kurcze mala przestawila mi cos w kompie, ze mam male literki na forum.. i ledwo widze.. jak to przestawic?? na FB tez tak mam.. nic nie widac...?????? I czytam posty z ledwoscia..

Ostatnia edycja:
reklama
Karola, z jakiej przeglądarki korzystasz?? Mie ostatnio młody zrobił dokładnie to samo...... W Mozilli wchodzisz na WIDOK....POWIĘKSZENIE.... Powiększ ctrl++.....Pomniejsz CYTR+-
Ale jak patrzę na Internet EX. to jest chyba tak samo.

Justyś - zdolności manualnych to ja za wiele już nie posiadam.... Kubek odpada....u nas kubków nadmiar.... myślałam o koszulkach ale musiałabym gdzies??? farbki dorwać.... a na maxa mnie kręci malowanie palcami...... I pewnie w tym kierunku będę myśleć......

Do góry