reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Cześć Kobitki,
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie... Strasznie dawno mnie nie było:-( Czasem Was podczytuję, ale ostatnio dużo u mnie się działo.
A dziś mam ogromnego doła:-(
Zmieniłam ostatnio pracę. Od tygodnia pracuję w przedszkolu :-) Co ogromnie mnie cieszy. Zwolniłam się z firmy, w której miałam um. na czas nieokreślony i lepsze zarobki. Ale chciałam wreszcie robić coś co zawsze chciałam... No i strasznie się cieszyłam, aczkolwiek bałam się czy damy radę finansowo. Z byłym pracodawcą umówiłam się, że będę pracować na um. zlecenie kilka razy w miesiącu.
A dzisiaj przeżyłam szok:szok:
Zrobiłam test ciążowy i były dwie kreseczki:szok: I nie wiem co robić. Boję się pracować w przedszkolu w ciąży, ze wzgl. na wirusy itp. Do byłej pracy nie wrócę. A poza tym w przedszkolu mam umowę do czerwca:-( I się pogmatwało wszystko. Cieszę się z fasoleczki, ale mam ogromne obawy. I dalej jestem w szoku:baffled:

Dziewczyny jak to jest z macierzyńskim w takiej sytuacji. Termin będę mieć na koniec lipca (prawdopodobnie), a w czerwcu kończy mi się umowa. Z tego co wiem, to muszę mieć przedłużoną umowę do dnia porodu. Ale co z macierzyńskim?

Justyś- wyślij mi na priv dane do przelewu i kwotę. Zrobię przelew przez weekend i będę miała ogromną prośbę- żebyś w wolnej chwili wysłała klocuszki :-) Ale to się nie spieszy, bo dopiero na święta...

Przepraszam, że tak napisałam ni z gruszki ni z pietruszki, ale musiałam się komuś wygadać....

Aguś- szkoda, że uciekł Wam ten termin, już może mielibyście wszystko za sobą...

reklama
Cześć Dziewczynki

Wczoraj pisałam, przerwało połączenie i nie zdążyłam zatwierdzić posta :wściekła/y: A tak się rozpisałam.
Za nami już drugie szczepienie po roczku, cieszę sie że mamy to za sobą, bo bałam sie że Mała będzie chorować albo coś i będzie sie odwlekać. Jak doktorka ją osłuchiwała to Niuńka mówiła Ałała, ała :-D A przy zastrzyku tylko zajęczała i było ok, dzielna Baba z niej. No i przez 6 tyg waga ani grama nie wzrosła, no ale 12 kg to chyba zle nie jest.
U mnie trochę małych problemów, ale to sie chyba jakoś rozwiąże......

Pissałam do Was wczoraj m.in. że: ...............
Aga szkoda tego terminu, że przepadł, poprostu babka się pomyliła :no:
Beatko26 Tobie pisałam żebyś sie nie denerwowała, że wszystko będzie ok, ale juz doczytałam że wszystko dobrze. Cieszę sie razem z Tobą!!!!!!!!!!! Super!
Maylah fajnie że sprawa w sądzie sie tak zakończyła, jednak jakaś sprawiedliwość jest. No i zdrówka życzę, no ale co zabalowałaś to zabalowałaś, no coś za coś ;-);-);-) Zartuje, oby Cię choróbsko opuściło. Jak Mały Zięciunio? Słodziak, co?
Ewa współczuję, mam nadzieje że żadnych bąbelków się nie dorobisz, no ale skoro zimna woda była to nie powinno być tak zle.
Justysio moja kochana właśnie wręcz przeciwnie, nie godzę sie bo właśnie przez nia znowu odeszłam :-:)-( Juz tydz siedzę u mamy i albo dojdę z M do jakiegoś kompromisu albo to koniec, a szkoda sów poprostu. No i fajnie że o mnie pamietasz. :-)

No nic, zajrzę jeszcze na inne wątki, pozdrawiam! Jesteście super i nie wiem co by było gdyby Was nie było i choć żadko tu bywam to i tak o Was pamietam :tak::tak:
Olcia Gratulacje, zobaczysz, wszystko będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
HEJKA.KAMILO PAMIETAM,PAMIETAM I NIE MYSL ,ŻE ZAPOMNE .Niewiem co mam pisać ,życze abys w koncu życie sobie ułożyła po swojej mysli.Olciu , a Ciebie również nie zapomne.i tak w ogóle miło było CIĘ słyszeć , no i smutniasto troche mi było ,że nie mogłysmy zobaczyć ,bo przez Kepno musiałaś przejeżdzać ,prawda?!NO I STRASZNIE GRATULLUJE ,ZOBACZYSZ BOZIA WIE CO ROBI ,DACIE RADE.fajnie ,że brzuszkowe mamy sie powiekszaja i ccociaz połowa nie bedzie jedynakami .Teraz bedzie dziewczynka zobaczysz. :)))mi ani emiktonki nie cca wchodzić w tym expl.... zaj......ym ,ani kolory liter i musze byc czarno biała co bardzo nie lubie .dupaaaa,dupaaa,cycki ,dupa....!!!!!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Stopi własnie post był normalny pozniej dostał do łba .;/:]

Hej ,hej hura czyta mi w GODZILLI !!!:-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
OLCIA GRATULUJE!!!!!! coraz was wiecej z brzusiami...kurcze...moze i ja sie skusze?? hmmm.. tak jakos znow mnie bierze...
JUSTYSIU a przy twoim poscie sie usmialismy z D :):D za te dupki i cycusie :D
Maluszek spi a ja mam masaz nog...siedze z lapkiem na kolankach a D masuje,pije piwo i oglada sobie film :)

TO Ciesze sie ,że WAM humorek poprawiłam ,ale mnie szlak trafiał.

Ten jeszcze nie spi ,chodzi skacze i wyje bo nie pozwalam łazić ,a Karol je płatki bo przypomniało mu sie ,że nie jadł:nerd:,norma .Idzie do łba dostać,jeszcze gada mi to o BAZZIE ASTRALU.:dry:

AGA nie zadobrze Ci ??;-)
ja musze czekac na towarzystwo mojego meza do 23.00.

AGA nie zadobrze Ci ??;-)
ja musze czekac na towarzystwo mojego meza do 23.00.

Nie,Nie tak wlansie lubie :)
Moj ma na 1 zmiane w tym tyg wiec korzystam...bo jak ma w przyszlym tyg na druga to wraca o 1 do domu i nici z masazu :O:O:D
na szczescie juz weekend i pewnie dwa dni bede sie masowac :D:D:D a od 18stego ma 6 tyg wolnego wiec poszalejemy :)
planujemy wyjazd do PL na tydzien albo dwa :):) nie moge sie doczekac :)

a Tomcio bedzie miał pierwsza:-).

no to poszalejecie ,przeciesz mówie ,że zadobrze WAM.:-p

moi jeszcze nie śpią, nie:crazy::angry::angry::angry::angry:.
MASAKRA DZISIAJ Z NIMI.

I jeszcze nie od smrodzona .

a my jutro z rana do WROCKA uderzamy .:-):-):-):-)
jakis film fajny na polsacie leci -fajny bo hororrrrr...:)

Olcia - jak już Basia napisała - macierzyński należy Ci się w 100% normalnie. A umowa - tak musi być przedłużona do dnia porodu.
No i życzę spokoju i powodzenia!!!!:-)

Justys - idę poszukać Twojego posta w normalnym wymiarze:-D:-D

ZNALAZŁAM:rolleyes:

Sorry za brak mnie - wena do doooooopyyyyyyyyyyyy. Jesienno-zimowy klimat kiepski mam.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Nareszcie kupiliśmy Tomkowi kombinezon. Już myślałam, że nigdzie nie znajdziemy czegoś konkretnego. Ale się udało.

Lecę kombinować co na obiadek dzisiaj.
Miłej soboty!

Do góry