reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
A ja właśnie zabieram się za sprzątanko. Kuchnia w połowie ogarnięta, teraz odkurzanie :-)

U nas na obiad golono :-)

----------------------------

Odkurzone... pranie się już wiruje... może zrobię jakieś ozdóbki na kartki świąteczne, cobyśmy mogli wreszcie coś zrobić z Tomkiem, bo jak nie ma co przyklejać od razu, to mu się nudzi i zaczyna wymyślać niestworzone rzeczy :-)

PISZCIE!!! U nas dziś słoneczko, -2st i mała warstewka śniegu na dachach. Od razu weselej :-)

Ostatnia edycja:
ja juz obiad gotowy i posprzatane...czekam na D bo do 5 w pracy:(

Jonek poszedl sobie spac wlasnie i mam wolne;) milo tak odpoczac:)
jak wstanie to pojdziemy na spacerek bo pogoda ja u Ewy...przesliczna wiec musimy korzystac.od weekendu zapowiadaja snieg:(
hmmm golonko robilam ostatnio ale czy ja wiem czy takie smaczne wyszlo...ewa jakie tobie wychodzi?? masz jakis przepis??

Przepisu nei mam... przeczytałam kilka i stworzyłam własny :-) a czy smaczne zobaczymy za jakieś 20 min.

----------------
No i nie było smaczne.. tzn w smaku ok, ale coś twarde... mój małżon kupił golono tylne zamiast przedniego, więc było olbrzymie i wogóle jakieś takie... dziwne.

Ja za to poparzyłam się, bo chwyciłam za ucho brytfanki. Trzymałam pod woda dość długo, ale dalej jak mi się już zagrzeją palce to piecze... co chwilę latam i chłodzę, ale cos mi się wydaje, że pęcherze będą jak murowane :/

Ostatnia edycja:
Aniu cały czas mnie bolą te przypieczone paluchy! Co mam z nimi zrobić? jak długo mogę robić zimne okłady? ty jako żona strażaka pewnie wiesz...

witam.my zjedlismy obiadek ,dzis tak jak u AGI .maly jadl oczywiscie jak zwykle sam i nawet nie pytajcie jak okolica i on wygladal.trzymam malego zgreda bo mi wlazi i cce szperac tu , no i juz hiesteria i trzepania sie .No AGA SZKODA ,echhh juz byscie mieli za soba.EWO A TY masz paluchy całe trzymać w zimnej wodzie poki nie przestana boleć.nie oklady bo to g...o daje.miska z zimno woda i palucy mi tu zanóżać i to już !!

Ewa palce do lodowatej wody na co najmniej 20 minut- najlepiej pod bieżąca wodę. Ale tak od razu powinnaś zrobić. A teraz kochana pewnie niewiele to pomoże, ale spróbować warto- moze choć ulga bedzie. Nawet jak będa kostnieć, to trzymaj.

reklama
Do góry