reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

A ku ku!

Odzywam się:tak: Już wczoraj miałam się odezwać-przyrzekam, ale coś mi net nie działał i dzis rano też były problemy, wciąż się rozłączał.

Ewa- moja Zosia tez ma uczulenie na płyn do kąpieli NIVEŁA:sorry2:

Ja do wczoraj włącznie miałam ogromniastego doła:-( To był zdecydowanie największy dół od pamiętnego 2003roku, kiedy to zakochana już po uszy w moim obecnym mężu chodziłam z zupełnie innym chłopem i kompletnie nie wiedziałam co robić:baffled::-D Eh..stare dzieje.

Wczoraj jednak (a właściwie dziś bo grubo po północy) mój wspomniany wyżej mąż zrobił z tym moim dołem porządek w hmm..zdecydowanie męski sposób;-) I oto, patrzcie państwo- przeszło:-) Oby nie wróciło:sorry2:

Dzis siedze sama bo mężul na szkoleniu, ale co tam- smucić sie nie będę, tylko zaraz sprzatne w chałupce bo dopiero ze spacerku wróciłysmy i Zofia moja ucina sobie kimacza. A potem zabiore sie za kartki swiąteczne, a potem bede smażyc fryteczki:-) Normalnie życ nie umierac!:-D

Zamówiłam se firanke jednak tu na miejscu bo babka w jednym sklepie za uszycie takiej jak chciałam powiedziała mi tylko 40zł. To taniej niż na allegro i bez kosztów przesyłki:-) Super, nie?

Justysiu a Ciebie Kochanie zapraszam serdecznie na sylwka do mnie- nie jest tak strasznie daleko:-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny i ja na chwilke bozaraz sie zbieramy...jedziemy z Jonathanem do szpitala z tymi jajeczkami :( nie wiem tylko czy juz dzisiaj bedzie operacja czy jutro moze...
ale spakowana jestem wiec luz...strasznego mam stresa:(
jak juz bedzie po operacji to dam wam znac tylko nie wiem jak bo tam pewnie nie ma neta... a numerkow do was nie mam bo zmienilam komorke i nie mam kontaktow:(

-------------------------

EWA ZNALAZLAM NA NASZA KLASA NUMMER DO CIEBIE::MOGE NAPISAC CI SMSA CO I JAK I PRZEKARZESZ TU NA FORUM???

buziaki i do zobaczenia.....

Ostatnia edycja:
Aguś trzymamy kciukasy mocno zaciśnięte za Joniego :-)

ja też jestem w stresie cała, bo jutro jedziemy sprawdzić Julkowe szmery w serduszku. Strasznie się martwię ...

No i chociaż pogoda jest straszna bo pada śnieg z deszczem, wieje i jest 1 st, to muszę wyjść z Julka do sklepu, ponieważ moje dziecko zostało bez butów :angry: głupia matka kupiła kozaki na wyrost rozm 22, a Jula teraz nosi 19 choć kapcie i adidaski rozm 20, no a pogoda do d... a mała nie ma butów. Bo przecież adidasów jej nie założę. Więc pójdziemy do CCC i może jakieś za 50żł się uda kupić aby miała takie do wożenia w wózku, a do tych 22 może noga jej urośnie do lutego :-D Dziś jej założyłam to bidula krok zrobiła i bach, następny i bach. No ewidentnie za duże jej kupiłam durna ja :wściekła/y:

witam lipcowki
Aga ja również 3mam kciuki za Twojego malego.
Ewa my tez uzywamy nivea i kilka razy do niego podchodzilam.poniewaz na krem i szmpon nie mial uczulenia nigdy, a na plyn do kapieli tak, jak sprobowalam w lato po dluzszej przerwie to wysypka juz sie nie pojawila.

u nas zimy jeszcze nie ma a mial dziisaj rano spasc snieg. a buty to nigdy nie wiadomo jaki rozmiar kupic. nam babka w sklepie mowila ze powinno byc ok. 1,5 cm wiecej luzu jak sie wkladke wyciagnie i to powinno na zime starczyc.
o serduszko sie nie martw, bedzie dobrze.szmery to nic strasznego. b.duzo ludzi z tym zyje i nic im nie jest.ja tez mam prawdopodobnie od urodzenia. tego sie nie operuje, nie leczy tylko obserwuje.moj mały tez idzie do kardiloga 1 grudnia.

no i musze sie pochwalic ze kartki wczoraj świateczne zrobilam. tylko 6 ale zawsze cos heheheh

Agnieszka pisz, a ja będę przekazywać :-)

Basieńka pochwal się karteczkami!! koniecznie! Na pewno co poniektóre z nas sie wtedy zmobilizują, żeby wreszcie na porządnie się za nie zabrać. Bo co ja siadam z Tomkiem to on chce co innego robić. Dzisiaj np. zrobiliśmy królika posypanego kaszą gryczaną zamiast kartek świątecznych :-)

Wita się Maylaszek :)

Nie bijecie proszę !!!

Wiem, wiem miałam się odezwać, wywoływałyście mnie tyle razy ( bo podczytywałam Was co jakiś czas)
Ale troszkę mialam problemów i musiałam sama sobie z nimi poradzić, już jest lepiej :)

A mam do Was newsa, nie wiem czy pamietacie sprawę mojego meża,? No wiec wygrał w sądzie ze swoją byłą firmą!!!!!! Huraaaaaa !!!

Ja pracuje tez coraz wiecej, ale jestem zadowolona, teraz jak jest zimno, Fifi jest z moją mamą, bo ona ma przerwe w pracy, wiec przynajmniej nie musze go wozić niegdzie ,

Bylismy ostatnio na szczepieniu i od tego czasu mamy katarek i kaszelek , bUUU
a ja to juz nie spomne, w sobote bylam z M. na zabawie andrzejkowej i sie rozchorowałam, ale do pracy chodze na razie

Aguniu, trzymam kciuki za Joniego BEDZIE DOBRZE!!!!!!

Aniu, a co to za doły? Fajnie,że masz męża, ktory tak szybko je przegania, bo u nas to różnie, ostatnio ja miesiąc tkwiłam w dole,, a mój M. tego nie zauwazył nawet :(

Ewuniu, zdrówka dla Adasia i gratulacje dla Tomcia , super z niego przedszkolak ;)

Asiu, przepraszam ze nie odpisałam na wiadomość, ale nie miałam i nadal jeszcze wszystkiego do konca nie poukladalam, ale sie odezwe !!! Jak tam urzadzanie domku?

Beatko, co do rozmiaru butów, to my mamy kozaczki 24, i ma tak ok centymetr luzu, ale noga mu rosnie szybko , bo na jesien miał adidaski 22, wiec moze zima bedzie długa( lepiej nie) i Jula załozy jeszcze te kozaczki

A ku ku!

Odzywam się:tak: Już wczoraj miałam się odezwać-przyrzekam, ale coś mi net nie działał i dzis rano też były problemy, wciąż się rozłączał.

Ewa- moja Zosia tez ma uczulenie na płyn do kąpieli NIVEŁA:sorry2:

Ja do wczoraj włącznie miałam ogromniastego doła:-( To był zdecydowanie największy dół od pamiętnego 2003roku, kiedy to zakochana już po uszy w moim obecnym mężu chodziłam z zupełnie innym chłopem i kompletnie nie wiedziałam co robić:baffled::-D Eh..stare dzieje.

Wczoraj jednak (a właściwie dziś bo grubo po północy) mój wspomniany wyżej mąż zrobił z tym moim dołem porządek w hmm..zdecydowanie męski sposób;-) I oto, patrzcie państwo- przeszło:-) Oby nie wróciło:sorry2:

Dzis siedze sama bo mężul na szkoleniu, ale co tam- smucić sie nie będę, tylko zaraz sprzatne w chałupce bo dopiero ze spacerku wróciłysmy i Zofia moja ucina sobie kimacza. A potem zabiore sie za kartki swiąteczne, a potem bede smażyc fryteczki:-) Normalnie życ nie umierac!:-D

Zamówiłam se firanke jednak tu na miejscu bo babka w jednym sklepie za uszycie takiej jak chciałam powiedziała mi tylko 40zł. To taniej niż na allegro i bez kosztów przesyłki:-) Super, nie?

Justysiu a Ciebie Kochanie zapraszam serdecznie na sylwka do mnie- nie jest tak strasznie daleko:-)

SUPER ,SUPER.:tak:;-)
patrzcie nawet na mapie sprawdziła jak daleko :-D:tak:;-).
A nie boisz sie ,że byśmy sie tak cichrały ,że JASIO -MAŁGOSIA by jeszcze przedwczesniej z tego śmiania z brzuszka wyskoczyl-a.:-):-D

Ja teraz ogladam na allegro firany i znalazłam organze i sie zastanawiam.:confused::confused::confused:

o MAGDALENA SIE pojawiła .
CYBA KOT MI ZDECHNIE .
tYlko problem jest :confused::baffled:.................................................................................................nie mam KOTA :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!

reklama
Aga napisała mi tak:

Dziewczyny normalnie zwariuje,...bylismy w szpitalu i sie okazalo ze joni mial na wczoraj termin a nie na dzisiaj...:(:/ babka musiala cos pomieszac bo doklandie slyszelismy oboje ze na dzisiaj na 16sta...eeehhh no i termin przepadl :( dostalismy na 20stego grudnia a 18stego chcielismy juz jechac do PL...wec trzeba bedzie urlop przeniesc...

kurde....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry