reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

A ku ku!

Odzywam się:tak: Już wczoraj miałam się odezwać-przyrzekam, ale coś mi net nie działał i dzis rano też były problemy, wciąż się rozłączał.

Ewa- moja Zosia tez ma uczulenie na płyn do kąpieli NIVEŁA:sorry2:

Ja do wczoraj włącznie miałam ogromniastego doła:-( To był zdecydowanie największy dół od pamiętnego 2003roku, kiedy to zakochana już po uszy w moim obecnym mężu chodziłam z zupełnie innym chłopem i kompletnie nie wiedziałam co robić:baffled::-D Eh..stare dzieje.

Wczoraj jednak (a właściwie dziś bo grubo po północy) mój wspomniany wyżej mąż zrobił z tym moim dołem porządek w hmm..zdecydowanie męski sposób;-) I oto, patrzcie państwo- przeszło:-) Oby nie wróciło:sorry2:

Dzis siedze sama bo mężul na szkoleniu, ale co tam- smucić sie nie będę, tylko zaraz sprzatne w chałupce bo dopiero ze spacerku wróciłysmy i Zofia moja ucina sobie kimacza. A potem zabiore sie za kartki swiąteczne, a potem bede smażyc fryteczki:-) Normalnie życ nie umierac!:-D

Zamówiłam se firanke jednak tu na miejscu bo babka w jednym sklepie za uszycie takiej jak chciałam powiedziała mi tylko 40zł. To taniej niż na allegro i bez kosztów przesyłki:-) Super, nie?

Justysiu a Ciebie Kochanie zapraszam serdecznie na sylwka do mnie- nie jest tak strasznie daleko:-)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny i ja na chwilke bozaraz sie zbieramy...jedziemy z Jonathanem do szpitala z tymi jajeczkami :( nie wiem tylko czy juz dzisiaj bedzie operacja czy jutro moze...
ale spakowana jestem wiec luz...strasznego mam stresa:(
jak juz bedzie po operacji to dam wam znac tylko nie wiem jak bo tam pewnie nie ma neta... a numerkow do was nie mam bo zmienilam komorke i nie mam kontaktow:(

-------------------------

EWA ZNALAZLAM NA NASZA KLASA NUMMER DO CIEBIE::MOGE NAPISAC CI SMSA CO I JAK I PRZEKARZESZ TU NA FORUM???

buziaki i do zobaczenia.....

Ostatnia edycja:
Aguś trzymamy kciukasy mocno zaciśnięte za Joniego :-)

ja też jestem w stresie cała, bo jutro jedziemy sprawdzić Julkowe szmery w serduszku. Strasznie się martwię ...

No i chociaż pogoda jest straszna bo pada śnieg z deszczem, wieje i jest 1 st, to muszę wyjść z Julka do sklepu, ponieważ moje dziecko zostało bez butów :angry: głupia matka kupiła kozaki na wyrost rozm 22, a Jula teraz nosi 19 choć kapcie i adidaski rozm 20, no a pogoda do d... a mała nie ma butów. Bo przecież adidasów jej nie założę. Więc pójdziemy do CCC i może jakieś za 50żł się uda kupić aby miała takie do wożenia w wózku, a do tych 22 może noga jej urośnie do lutego :-D Dziś jej założyłam to bidula krok zrobiła i bach, następny i bach. No ewidentnie za duże jej kupiłam durna ja :wściekła/y:

witam lipcowki
Aga ja również 3mam kciuki za Twojego malego.
Ewa my tez uzywamy nivea i kilka razy do niego podchodzilam.poniewaz na krem i szmpon nie mial uczulenia nigdy, a na plyn do kapieli tak, jak sprobowalam w lato po dluzszej przerwie to wysypka juz sie nie pojawila.

u nas zimy jeszcze nie ma a mial dziisaj rano spasc snieg. a buty to nigdy nie wiadomo jaki rozmiar kupic. nam babka w sklepie mowila ze powinno byc ok. 1,5 cm wiecej luzu jak sie wkladke wyciagnie i to powinno na zime starczyc.
o serduszko sie nie martw, bedzie dobrze.szmery to nic strasznego. b.duzo ludzi z tym zyje i nic im nie jest.ja tez mam prawdopodobnie od urodzenia. tego sie nie operuje, nie leczy tylko obserwuje.moj mały tez idzie do kardiloga 1 grudnia.

no i musze sie pochwalic ze kartki wczoraj świateczne zrobilam. tylko 6 ale zawsze cos heheheh

Agnieszka pisz, a ja będę przekazywać :-)

Basieńka pochwal się karteczkami!! koniecznie! Na pewno co poniektóre z nas sie wtedy zmobilizują, żeby wreszcie na porządnie się za nie zabrać. Bo co ja siadam z Tomkiem to on chce co innego robić. Dzisiaj np. zrobiliśmy królika posypanego kaszą gryczaną zamiast kartek świątecznych :-)

Wita się Maylaszek :)

Nie bijecie proszę !!!

Wiem, wiem miałam się odezwać, wywoływałyście mnie tyle razy ( bo podczytywałam Was co jakiś czas)
Ale troszkę mialam problemów i musiałam sama sobie z nimi poradzić, już jest lepiej :)

A mam do Was newsa, nie wiem czy pamietacie sprawę mojego meża,? No wiec wygrał w sądzie ze swoją byłą firmą!!!!!! Huraaaaaa !!!

Ja pracuje tez coraz wiecej, ale jestem zadowolona, teraz jak jest zimno, Fifi jest z moją mamą, bo ona ma przerwe w pracy, wiec przynajmniej nie musze go wozić niegdzie ,

Bylismy ostatnio na szczepieniu i od tego czasu mamy katarek i kaszelek , bUUU
a ja to juz nie spomne, w sobote bylam z M. na zabawie andrzejkowej i sie rozchorowałam, ale do pracy chodze na razie

Aguniu, trzymam kciuki za Joniego BEDZIE DOBRZE!!!!!!

Aniu, a co to za doły? Fajnie,że masz męża, ktory tak szybko je przegania, bo u nas to różnie, ostatnio ja miesiąc tkwiłam w dole,, a mój M. tego nie zauwazył nawet :(

Ewuniu, zdrówka dla Adasia i gratulacje dla Tomcia , super z niego przedszkolak ;)

Asiu, przepraszam ze nie odpisałam na wiadomość, ale nie miałam i nadal jeszcze wszystkiego do konca nie poukladalam, ale sie odezwe !!! Jak tam urzadzanie domku?

Beatko, co do rozmiaru butów, to my mamy kozaczki 24, i ma tak ok centymetr luzu, ale noga mu rosnie szybko , bo na jesien miał adidaski 22, wiec moze zima bedzie długa( lepiej nie) i Jula załozy jeszcze te kozaczki

A ku ku!

Odzywam się:tak: Już wczoraj miałam się odezwać-przyrzekam, ale coś mi net nie działał i dzis rano też były problemy, wciąż się rozłączał.

Ewa- moja Zosia tez ma uczulenie na płyn do kąpieli NIVEŁA:sorry2:

Ja do wczoraj włącznie miałam ogromniastego doła:-( To był zdecydowanie największy dół od pamiętnego 2003roku, kiedy to zakochana już po uszy w moim obecnym mężu chodziłam z zupełnie innym chłopem i kompletnie nie wiedziałam co robić:baffled::-D Eh..stare dzieje.

Wczoraj jednak (a właściwie dziś bo grubo po północy) mój wspomniany wyżej mąż zrobił z tym moim dołem porządek w hmm..zdecydowanie męski sposób;-) I oto, patrzcie państwo- przeszło:-) Oby nie wróciło:sorry2:

Dzis siedze sama bo mężul na szkoleniu, ale co tam- smucić sie nie będę, tylko zaraz sprzatne w chałupce bo dopiero ze spacerku wróciłysmy i Zofia moja ucina sobie kimacza. A potem zabiore sie za kartki swiąteczne, a potem bede smażyc fryteczki:-) Normalnie życ nie umierac!:-D

Zamówiłam se firanke jednak tu na miejscu bo babka w jednym sklepie za uszycie takiej jak chciałam powiedziała mi tylko 40zł. To taniej niż na allegro i bez kosztów przesyłki:-) Super, nie?

Justysiu a Ciebie Kochanie zapraszam serdecznie na sylwka do mnie- nie jest tak strasznie daleko:-)

SUPER ,SUPER.:tak:;-)
patrzcie nawet na mapie sprawdziła jak daleko :-D:tak:;-).
A nie boisz sie ,że byśmy sie tak cichrały ,że JASIO -MAŁGOSIA by jeszcze przedwczesniej z tego śmiania z brzuszka wyskoczyl-a.:-):-D

Ja teraz ogladam na allegro firany i znalazłam organze i sie zastanawiam.:confused::confused::confused:

o MAGDALENA SIE pojawiła .
CYBA KOT MI ZDECHNIE .
tYlko problem jest :confused::baffled:.................................................................................................nie mam KOTA :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!

reklama
Aga napisała mi tak:

Dziewczyny normalnie zwariuje,...bylismy w szpitalu i sie okazalo ze joni mial na wczoraj termin a nie na dzisiaj...:(:/ babka musiala cos pomieszac bo doklandie slyszelismy oboje ze na dzisiaj na 16sta...eeehhh no i termin przepadl :( dostalismy na 20stego grudnia a 18stego chcielismy juz jechac do PL...wec trzeba bedzie urlop przeniesc...

kurde....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry