reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Asia, znasz tą stronkę? Deccoria.pl - projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza tu są rózne pomysły , może znajdziesz coś fajnego :-) no i ja kupuje moje mieszkanie, m jak mieszkanie itp, podpatruje co tam mają, są piekne pomysły ale drogie :baffled:

ale tu pusto , pewnie wszystkie jesteśmy przytłoczone tą "piekną" pogodą :-D

a ja musze cos porobić bo zwariuje w pracy, od rana 1 osoba coś kupiła, kilka było pytali o jakieś bzdury.

Pogoda jest nastepująca : zimno, 3 st, szaro, buro i ponuro, ale nie pada i nie wieje więc spacer po pracy będzie.

Nocka spoko, ale pobudka jużo 6, tyle że w bujaczku małą uspiłam i razem pokimałysmy jeszcze.

reklama
oj coś dzisiaj pustawo na forum, u mnie pogoda przez cały dzień brzydka szaro buro i ponuro czasami padało dobrze że chociaż dość ciepło bo 10 stopni. Umyłam dzisiaj okna bo już ciężko patrzyło się na świat przez takie brudne i wysprzątałam całe mieszkanko, tak mnie jakoś naszło na porzadki ;) Tylko teraz już jestem wykończona.
A z Tosia od wczoraj trwa "próba sił", jak robie coś co jej się nie podoba to zaczyna histerię albo robi mi na złośc np. zdejmuje czapkę na dworze, no i wtedy w końcu musiałam jej powiedzieć że tak nie wolno i nie bawimy się teraz skoro taka jest. No to znowu była histeria po dłuuuugich minutach w końcu na moje pytanie czy założymy czapkę pokiwała głową że tak przytuliła się dała buziaka i bawiłyśmy się dalej, ale takie akcje ostatnio są ciągle a ja już mam tego serdecznie dość.

Ewa a czy mufinki można robić tylko w tych papierowych foremkach czy trzeba kupić takie metalowe? Bo ja jeszcze nie mam żadnych i tak się zastanawiam ktore kupić

Vioreczka ja robie muffinki w blaszce muffinkowej.
photo1.jpg

Czasem daję papilotki - wtedy babeczki ładniej wyglądają, ale trudno je od tego papierka oderwać. Najczęściej smaruje jednak blaszkę margaryną (ew. obsypuje jeszcze bułką tartą) i po kilku minutka same wyskakują z blaszki.
Ostatnio w Ikei widziałam blaszkę muffinkową. Muffinki były bardzo wysokie, pewnie fajnie wyglądały takie wysoki i chude :-)

Ja jutro zrobię muffinki z jabłkami, bo mam troszkę jabłek i na nie już najwyższy czas :-D

Witam
Moj M dzis ma zjazd, ale zabrał małego do tesciow wiec wkoncu mogę odpoczac, w domu posprzatane, wkoncu mogę sobie spokojnie Was poczytac :)
co u nas, jestem po wizycie u lekarza i musze sie troche bardziej oszczedzac gin powiedzial ze na szpital sie nie kwalifikuje ale za dobrze nie jest bo szyjka sie powoli skraca i brzuch stawia, no ale jak odpoczywac przy malym dziecku.Pytalam tez o tą siare, i powiedzial ze taka duza ilosc nie jest zbyt normalna i mam po prostu nie dotykac piersi.
Za to bole kregosłupa ustały, i mam nadzieje ze nie wrocą,

a Wy bardzo mało piszecie, szkoda,
buziaki:*

Hejka:-)
U nas ok.nie licząc bolacego ząbka i delikatnej wysypki u małego.
Ja cały czas poluję na jakies autko,bo tata wraca z Francji i będzie mu trzeba samochód oddac.A jednym nie bardzo dajemy rade sie podzielic.
ADA trzymaj sie tam jakos kobitko,odpoczywaj jak najwiecej.Buziaczek.
Nie wiem czy to mozliwe moze niedokładnie sprawdziłam mojemu dziecku nie wyrosła na dole jedna dwójka i tak jakby jej nie miało byc bo jest juz tylko zawiazka na trójke i czwórke.Wogóle te trzy zabki na dole ma tak po skosie jakby były 3 jedynki.Jakies pokręcone te zęby się zapowiadają.:confused2::dry:

Hej dziewczyny,
Jestem i żyję. Teraz obecnie odpoczywam w rodzinnych stronach ale w czwartek trzeba być już w pracy więc w środę powrót.
Ja nsię tylko odmeldowuję i życzę wszystkim miłego weekendziku.
POZDRAWIAMY!!!!

Hej !!
melduje się ,że żyje ,jestesmy na budowie ,małe porzadki i wedzimy swoje miesko.
Dzis pogoda nie teges wiec po sprzataniu na podworku kicha.

Jula szantarzysta ,Karol mega przemądrzały filozof,wiec wszystko bez zmian,oprocz tego ,że ja starsza o rok:-(.

CAŁUSY:***

P.s BEACIU DZIEKUJE ZA PAMIEĆ :):***

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry