reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witajcie! Dziś miałam ciężki sen między 2:30 a 3:30... Tomi nas nawiedził i został do rana... Może coś mu się przyśniło, albo było mu za gorąco, bo troszkę spocony przylazł.

Adamo ostrożny z chodzeniem. Idzie jak ma ochotę, a jak chce do czegoś szybko "podejść" to tylko na raczkach. Idzie jak jest zmotywowany przez mamusię, lub jak ma akurat ochotę.

My dziś bez więszkych planów - kończymy zaproszenia i sprzątamy.

Miłego dnia!

reklama
Witam i ja moje Lipcóweczki Kochane! :-D

Na początek, troszkę spóznione życzonka Wszystkiego naj życzę naszym kochanym roczniakom! Julci, Małgosi i Joniemu

Kurcze, mój M przeczytał to co myślę o powrocie z wakacji T :baffled::szok: że aż mi się niedobrze robi :baffled::baffled::szok: Wkurzył się, ale szybko zapomniał :shocked2:

Justysia Fajnie miałaś nad tym jeziorkiem :tak: I gratki, że domek już powoli powstaje :tak:

Maylah i jak po rozmowie, ale sobie godzine wybrali, 6... :szok:

Ewa gratulacje dla Adama

Moja Mała zaczęła robić po 3 kroczki :-D U mnie dziś pada, troche mam wytchnienia od upałów :sorry2:

Ada i jaka decyzja? Jedziesz dzisiaj do babci? Ja chyba tak jak pisałaś najpierw bym do niej zadzwoniła i się upewniła czy ona naprawdę prosiła o spotkanie

Ostatnia edycja:
Kamilko, ja mam w domu ustawione tak że jak wejde na bb od razu mnie loguje. Czasem też się cykam że m przeczyta z ciekawości o czym pisze na bb, ale on raczej nie jest zbyt kumaty jeśli chodzi o to forum :-D

Ewcia, gratulacje dla Adaśka, czekam teraz aż Juluś się puści i pójdzie, ale to chyba nie prędko bo wciąż chodzi na palcach...

Madzia, oby to była ciekawa praca dająca sporo kaski :-D tylko czemu na 6 rano rozmowa?:baffled:

a u nas burza od 1-3 w nocy, no tak waliło i lało ze masakra, spać nie mogłam , za to Julka? ona przespała calutką nocke do 8:30:szok: jedynie stracha mi napędziła o 5 jak poszłam jej dać mleko przez sen. Przychodze a ona cała jak naleśnik w kołderke zawinięta, wystraszyłam sie że się udusiła. Zabrać jej nie mogę bo ona uwielbia zasypiać wtulona w kołderke (teraz ma cieniusi kocyk w poszwie ).

Po pracy będę pieć biszkopt z naszego forum, już mi raz wyszedł pyszny z owocami i pianką truskawkową. No i jeszcze chce upiec brownie podwójnie czekoladowy, oby wyszedł bo będę go piec pierwszy raz.

W pon idę do kosmetyczki, zrobię pedicure, marzy mi się to od dawna. Koszt 50zł, a M mówi a czemu sobie nie wzięłaś na dłonie i masażu ciała (300zł) szalony :-D:-D:-D

Znów leje i grzmi więc odetchnąć można od upałów. Oby w sob było ładnie , to może się przeniesiemy na balkon z imprezką.

A ja zmykam do roboty, tzn już jestem od 9, ale teraz mam towar skonczony, sniadanko zjedzone więc czas na jakiś filmik :-D

hallo :-)

maylah rozmowa o pracę o 6 rano :szok::szok::szok: to juz powinnaś być po, daj znać co ci z tą pracą wyszło,

gratulacje dla Adasia za kolejny postęp

Kamlotka dmuchnij trochę w chmurki i przyślij je do mnie, bo u mnie trochę pogrzmiało, ale deszczu nic a nic nie spadło i jak na razie to się na to nie zanosi, a trochę ochłody by się i u mnie przydało

beata26 my jak włączamy opere to "kontynuujemy przerwaną sesję" i nawet jak teraz wyłącze BB to i tak otwiera się jakaś strona no i akurat trafiło na mojego posta

Adudz moja mama jest w Gdańsku i mówiła że tam też tylko grzmi. To uwaga, bo dmucham w stronę Tczewa, zaraz i u Ciebie popada ;-);-)

Właśnie znalazłam u Małej zęba i to albo 3 albo 4, sama nie wiem

WITAM !
EWO ja tez nie moglam spac kulalam sie pol nocy z tej goraczki a jak zasnelam to okropny koszmar mi sie snil!
Nawet nie bede WAM pisać,nie wiem za duzo kawy czy slonca !:no::no::no::no:
Coś Kochana wyczówam jakieś ehhy u Ciebie ,co??

AGUS nie widzialam zaraz wejde na nk i Cie obejze;-)!
fAJNIE MASZ Z TYM TRENINGIEM JESZCZE JA TO NAPISZE;-),a powiedz ile kosztuje miesieczny koszt utrzymania takiej sesji treningowej nie liczac diety :-),nas w POlsce i tak nie stac.:-D

beatko My wszyscy pod poszewkami spimy ,a Kalo po powrocie z jeziora śpi na podlodze.
Tak sobie zażyczył !:baffled:

Melaszek jak tam praca??
Ja bym miala podejzenia co do tej pory spotkania .

moj prawie roczniak na jadl sie KArola płatków juz widze co w pokoju jest:szok:,siedze na kompie u szwagra bo go nie ma a net jest ok.

Witam Was kochaniutkie :tak::tak:

Ja juz dzisiaj po silowni :-):-) czuje sie swietnie,,,a i tez fajnie sie cwiczylo bo sie ochlodzilo...byla w nocy burza a teraz leje :tak::tak: ULGA DLA DUCHA!!
Dzidzia wybawila sie z innymi dzieciaczkami z pania i dzisiaj bez placzu :-):-)
nawet jak ta pania zobaczyl to sie do niej przytulil :szok::szok: bylam w szoku!!
ale babeczka milutka i sie ladnie zajmuje i bawi z dziecmi to nie dziwne ze ja lubia :tak::tak:
teraz posprzaalam sobie jeszcze i polozylam Joniego bo spiacy (tez po silowni:-D:-D:-D )

Wiec mam dla was troche czasu juz...lece was poczytac......:tak:

agik w blond u ciebie rewelka normalnie , w cimnych jestes powazna .
A juz ci pisalam ?,że siora tez fajna lacha i podobne jestescie .

AGUS nie widzialam zaraz wejde na nk i Cie obejze;-)!
fAJNIE MASZ Z TYM TRENINGIEM JESZCZE JA TO NAPISZE;-),a powiedz ile kosztuje miesieczny koszt utrzymania takiej sesji treningowej nie liczac diety :-),nas w POlsce i tak nie stac.:-D

Ja place za wszystko 55 euro miesiecznie...ale jest w tym wszystko...silownia,rozne aerobiki i takie tam inne,sauna,picia,opieka 3x w tyg nad dzieckiem...i wogole milo tam i mozna sie za darmo kawki napic i pogadac z ludzmi :)
powiem ci ze to nie drogo jak na to bo zanim zaszlam w ciaze to chodzilam na dokladnie taki sam fitness tylko inna fitma(nazwa) i placilam 70 na miesiac.....:O

No to mowisz ze mi pasuje :) ?? to sobie zrobie :):)

reklama
Dziewczyny ja tak odbiegne od tematu i powiedzcie mi w czym wykapać dziecko na wakacjach? Bo tam jest prysznic ale bez korka w brodziku. A waniennka mi się nie zmieści i nie wiem kurcze heh ...

Do góry