Kamilko, ja mam w domu ustawione tak że jak wejde na bb od razu mnie loguje. Czasem też się cykam że m przeczyta z ciekawości o czym pisze na bb, ale on raczej nie jest zbyt kumaty jeśli chodzi o to forum
Ewcia, gratulacje dla Adaśka, czekam teraz aż Juluś się puści i pójdzie, ale to chyba nie prędko bo wciąż chodzi na palcach...
Madzia, oby to była ciekawa praca dająca sporo kaski
tylko czemu na 6 rano rozmowa?
a u nas burza od 1-3 w nocy, no tak waliło i lało ze masakra, spać nie mogłam , za to Julka? ona przespała calutką nocke do 8:30
jedynie stracha mi napędziła o 5 jak poszłam jej dać mleko przez sen. Przychodze a ona cała jak naleśnik w kołderke zawinięta, wystraszyłam sie że się udusiła. Zabrać jej nie mogę bo ona uwielbia zasypiać wtulona w kołderke (teraz ma cieniusi kocyk w poszwie ).
Po pracy będę pieć biszkopt z naszego forum, już mi raz wyszedł pyszny z owocami i pianką truskawkową. No i jeszcze chce upiec brownie podwójnie czekoladowy, oby wyszedł bo będę go piec pierwszy raz.
W pon idę do kosmetyczki, zrobię pedicure, marzy mi się to od dawna. Koszt 50zł, a M mówi a czemu sobie nie wzięłaś na dłonie i masażu ciała (300zł) szalony
Znów leje i grzmi więc odetchnąć można od upałów. Oby w sob było ładnie , to może się przeniesiemy na balkon z imprezką.
A ja zmykam do roboty, tzn już jestem od 9, ale teraz mam towar skonczony, sniadanko zjedzone więc czas na jakiś filmik