reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dzięki dziewczyny :) a powiedzcie mi czy takie baseniki długo się nadmuch*** ?
A te wanienki dmuchane i inne takie to serio kupa kasy ;/

reklama
Witam wieczorkowo! Wpadam się zameldować , bo ostatnio was zaniedbuje, Maks śpi , Staś też już w łóżku , a koło mnie stoi wiadro z wodą i zaraz zabieram się do roboty! U nas duchota niemożliwa i najchętniej nie ruszałabym się wcale , no ale cóż !
M pracuje na 18.00 i przynajmniej mi i on nie przeszkadza!
Ewa Gratuluje pierwszych kroczków!
Maks od tygodnia umi sam się wspiąć do wózka od góry , jak barierka jest zamknięta, po prostu oczy i w dupce trzeba mieć , bo chociaż schodzenie ma opanowane to chodzi po łóżkach i nie patrzy gdzie jest jego kraniec i już dwa razy spadochron sie nie otworzył!
A zapomniałam dodać , ostatnio dostał wysypkę i tak wyrabiała na korytarzu ,że pani doktor nas poprosiła szybciej mówiąc " proszę wejść z tym głośnym dzieckiem" także jak któraś musi do lekarza na szybko to wypożyczę Maksa

Bardzo przepraszam, za swoją nieobecność ale wczoraj od rana przygotowywałam roczek na 11 osób. Impreza domowa się udała. Prezenty $$$$to aż za bardzo;-)

Dziękuje wszystkim za życzenia ija też składam spóźnione życzenia wszystkim solenizantom.

Maylah-gratki nowej pracy. Moja 2 sierpnia IDZIE DO PAŃSTWOWEGO ŻŁOBKA!!! Doczekałam się.

Cześć Dziewczyny :)

Gratulacje dla wszystkich małych dreptaczów ... :) :)
Najlepszego dla naszych roczniaków ! :) Tych co mieli urodzinki i co będą mieli ;)

Wilsonka to super że Małgorzatka dostała się do złobka :) byle by się jej tam tylko spodobało :)

Niutka a ten Twój Maks to niezłe ziółko :) :)

Maylah gratulacje pracy. Ja też chce już wrócić bo mam dość domu i dzieci :p :)

Ewa wątpie że zmieszcze taką miske bo jesteśmy zmuszeni jechać Fiatem Bravo bo Galaxy zaczeło wariować a naprawa będzie kosztować ok.2000tyś. i narazie wolimy jechać na wakacje niż pakować w auto ... i aż się boje bo w tamtym roku ledwo żeśmy się zmieścili a w tym roku to wogole będzie katorga. Ale mimo tego już nie moge się doczekać tego wyjazdu :D :) jeszcze dwa tygodnie. Byle tylko pogoda dopisała. A może któraś jest z okolic Władysławowa? Albo wybiera się w okolicach 7 sierpnia? ;)

Moje dzieciaki jeszcze śpią a ja już wstałam żeby w spokoju posprzątać i napić się kawy :)) życze miłej soboty ;)

widzę, że weekend przywitam jako pierwsza :-)

kamlotka dzięki za ten wczorajszy deszczyk,:tak::tak::tak: co prawda padało przez 15 min tylko ale tak intensywnie, ze iść z parasolem nieszło, jeden minus, ze padało jak akurat do pracy szłam,;-);-):-p:-p:-p

wilsonka super że roczek się udał i że Małgosi prezenty się podobały:-):-)

Maylaszku gratulujemy nowej pracy :tak::tak::tak:

a dziś składany życzenia urodzinkowe JULKOWI dużo zdrówka, pomyślności i uśmiechu na twarzy przez caly okrągły rok

my świętujemy jutro;-);-) jak to zleciało szybciutko:szok::szok::szok:

no nic, zmykam już i udanego weekendu życzę i wam mamuśki i wam dzieciaczki:rofl2::rofl2::-):-)

ps tak długo pisałam posta, ze jednak już nie byłam pierwsza, dzień dobry Alu ;-)

Ostatnia edycja:
Cześc Kochane!

Powróciłam:tak:

Nie czytałam Was jeszcze, tylko dwie ostatnie strony zdążyłam i nie wiem czy dam rade nadrobić.

Urlop był super, roczek udany. Tylko jedno było do dupy i w dalszym ciągu jest - mam straszliwe mdłości przez cały dzień:-(W ciązy z Zosia czułam sie super, a teraz męczę sie strasznie i jeszcze te upały...szok!

Tęskniłam za Wami strasznie!!!!!:tak::tak::tak::tak:

reklama
Alusia mam dziś wolne od pracy :-)

nie licząc pracy w domku :-p:-p:-p

Dmucawcu super, że wszystko wam się udało, i wyjazd i roczek, no i przede wszystkim, że do nas wróciłaś :-):-):-)

Do góry