reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

super JUSTYSIU ze znow jestes!! Juz wszystkie za Toba tesknilysmy :)
Madziu, Jest mezus w domku ale i dla was bede miala oczywiscie czas...caly dzionek :)
Jutro znow ide na fitness:)

Nie wiem czy wam pisalam ale jutro przyjedzie do nas z ubezpieczenia rzeczoznawca(nie wiem czy to tak sie nazywa) i bedzie nam szkody na aucie wycenial....mamy na przednim blotniku wgniecenie bo....KROWA NAM NA AUTO USIADLA !!!!!!!!! :-D:-D:-D
mezul pojechal do pracy i zostawil na parkingu auto...potem dzwoni policja ze krowa na aucie jest :-D:-D:-D normalnie szok :szok::szok::szok::szok:

W srodku miasta krowa??!! okazalo sie ze jakiemus kolesiowi uciekla...i stalo tam na tym parkingu mnostwo aut a ona musiala nasze ujezdzac :-D:-D:-D
co za krowa :-D:-D:-D;-);-);-)

reklama
Cześc matki wariatki!!!

U nas taki upał, że nic się nie chce :baffled: Normalnie się topie :baffled:

Aga a to ci krowa :-D:-D:-D:-D:-D Z waszego auta pastwisko sobie zrobiła :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mały dzisiaj strasznie marudny, jęczy co chwilę, popłakuje... To na pewno przez upały bo strasznie ich nie lubi, no i zęby.. Do buźki nie da sobie zajrzeć a pięśc to prawie całą do niej wkłada.. Nastepne święto 15 sierpnia.. Wtedy zęba się spodziewamy :-D:-D:-D:-D Ale w sobote idziemy na wesele więc może coś się pojawi i będzie to prezent dla wujka i nowej cioci :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oho mały jęczy.. To popisałam..

Aga, czytam Twój post i jem zupkę chińską i wiesz co? właśnie ze śmiechu sobie oplułam monitor :baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u nas też skwar, marze o popołudniowej kapieli w jeziorku, bo takie mamy plany na dziś.

Nie piszę wiele, bo mam mase pracy, towaru po pachy a jeszcze chciałabym wybrać w końcu jakieś łóżeczko turystyczne :-)

dziękujemy za życzenia i my również składamy życzenia dla Małgorzatki i Joniego !!! 100 lat w zdrowiu szczęściu i miłości kochani :-)

AGA historia jak z filmu -krowa w WIELKIM MIESCIE ,hehe dobre na tytuł:-D.

Patra raczej może myslała ,że byk :-D;-).
wsród tylu kawalerów AGNIESZKI sie spodobał !:-D:-D:-D:-D:-D;-)

Wszytskiego najlepszego dla naszych kochanych Roczniaków, Małgorzatki , Julci i Joniego
wiele uśmiechu na twarzy, szczęścia i wiele zabawek fajnych:-D:-D:-D

Justynko, jak fajnie,ze jesteś!
Gratulacje zalanego fundamentu, teraz już coraz blizej waszego domu
Kurczę, jaki pech,że nie weszłam wam pod samochód, byście wpadli na kawkę, następnym razem zadzwon:tak::tak::tak::tak:

Ada, mi się wydaje,że jak z mężem pojdziesz odwiedzić babcię, to będzie jej bardzo miło. Po co potem mieć wyrzuty sumienia, babci tez napewno będzie lżej:tak:

Aga, normalnie prawie posikałam sie ze śmiechu:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D Ale czad z tą krową i to w takim dużym mieście, no mam nadzieje, ze rzeczoznawaca wyceni Waszą szkodę porządnie:tak:
No a co do BMW, to mój M. tez mówił zawsze ( zanim FIFi się pojawił) że ma dwie miłości, Mnie i swoją Bm-kę:-)

Patra, może te zabki i upał tak wpływają na małego:tak:

reszta potem

Aga, normalnie prawie posikałam sie ze śmiechu:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D Ale czad z tą krową i to w takim dużym mieście, no mam nadzieje, ze rzeczoznawaca wyceni Waszą szkodę porządnie:tak:
No a co do BMW, to mój M. tez mówił zawsze ( zanim FIFi się pojawił) że ma dwie miłości, Mnie i swoją Bm-kę:-)

Ach ci faceci ... :-D:-D:-D:-D
A jak mozna spytac to jakie macie ??

JUSTYSIU...ogladalam twoje focie na nk i powiem szczerze ze bardzo mi sie podobalo jak mialas takie jasniejsze wloski :)

Aga ta BMK-a już trochę wiekowa jest, kurczę o ile mnie pamięć nie myli to E336 albo 330:dry: Tak mi się zdaje, no ale trzeba przyznać,że jest niezawodna jak narazie a mamy ją 5 lat,była z nami praktycznie wszędzie:tak: raz tylko nam chłodnica poszła
A moja Corsinka to normalnie non stop coś, teraz za wymianę sprzęgła zapłaciłam 550 zł, a jakiś m-c czy dwa miałam spawane coś tam u dołu i montowane nowe siedzenia tez 500 a jeszcze prędzej jakas sonda lambda sie popusła i 200 , normalnie wiecej płacę za remonty niz za paliwo

moj mezul sie pyta z ktorego roku bo on i jego tato pracuja w bmw i robia trojki... byc moze robili to twoje autko;) jak sa krzywo siedzenia wlozone to robil to tesciu :-D:-D:-D:-D On juz pracuje jakies 25 lat w bmw a moj mezul jakies 14 :) wiec mezul tego raczej nie robil :tak::tak: ufffff

reklama
Aga, ona jest z 95 albo 96 roku,ciemno zielona, w bmw akurat siedzenia sa ok, to w Corsie były zarwane
o taka

Załączniki

• 100_1804.jpg
    100_1804.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 34
Do góry