reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Aga ale Ty specjalistka od BM-ek jesteś:-):-) Kto wiem, może coś akurat Twój M. przy niej majstrował:tak::tak::tak: W każdym razie sprawuje się nieźle:tak:
A Twój M. jest Niemcem czy Polakiem?

Mój M. wlaśnie pojechał do swojego szwagra pomóc przy żniwach, od rana go nosiło:tak:
A ja jutro ma 6 rano:szok::szok::szok::szok: idę na rozmowę o pracę, dzwoniła do mnie koleżanka, jej maż ma firmę u nas w miescie i akurat pilnie kogoś potrzbuja, wiem,że coś na kompie, ale nie wiem co, Jutro sie dowiem szczegółów:tak: Może na jakiś czas będę mogła sobie dorobić, póki czegoś na stałe nie znajdę
Bo niestety z tym bankiem nie wyszło, dlatego,ze ja nadal jestem w moim zatrudniona, a koleś potrzebuje kogś na juz i na dwa m-ce tylko, co mi srednio pasuje, bo bym musiała sie zwolnic, i straciłabym prawo do urlopu wychowawczego. A tu moze na umowe zlecenie bede mogła

Justynko
, co do Boszkowa, to ja tez jestem pod warzeniem tej wody, taka czyściutka, ciepła, no i fajnie tam jest:-) Rybki pływają między nogami, takie maciupeńkie . Podobno w tym jeziorze jest jakieś źródło i ono samo się oczyszcza

ADAM RUSZYŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potrafi sam wstać i przejść nawet ze 3 metry! A do wczoraj pół kroku ledwo robił! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Specjalistka?? Ja juz wiem jakie beda w 2013 roku budowane :-D:-D mezul ma taka obsesje ze szok :szok::szok: ale co,trzeba swoja firme wspierac ;-):tak:

On jest polakiem ale tu wychowany od malutkiego...niestety nie ma zadnego polskiego dokumentu :-( i joni to tez maly szwabek :-D:-D
jego dziadek byl niemcem ale babcia polka co tu wyjechala i tak tu zostala...i oni wszyscy tak juz tu mieszkaja od pokolen :-D:-D
czasem jak mowi po pl to mozna sie ze smiechu przewrocic - takie smieszne slowa wymysla :-D:-D
dlatego wolimy po de sprechac :-D:-D

EWUNIU GRATULUJEMY ADASIOWI !! No i tak po cichu zazdroscimy ;) bo my jeszcze chyba za duza ta blokade psychiczna mamy...oby tak jak u was - z dnia na dzien ;):)

GRATULLKI DLA ADASIA !!!!

I STO LAT,STO LAT DLA DZISIEJSZYCH ROCZKÓW !!!:tak::-):-):-)

AGA mi tez sie podoba w jaśniejszych ,w ciemnym kudłach sie nie czułam !

Melaszek no szkoda :(((

Ostatnia edycja:
Ale mnie oczy pieką, już sciągnełam moje oczy;-) i załozyłm okulary, bo łzy ciurkiem mi lecą:-( pewnie przez tę nockę w soczewkach:tak: Mam nadzieje,ze do jutra mi przejdzie:-)
A moj FIFI śpi, normalnie drzemkę sobie zrobił o 18 i nadal śpi, tak go basen wymęczył, naznosił sobie wiaderka, piłki a nawet traktorek i sie w wodzie łądnie bawił chyba ze dwie godziny, byle w nocy spał, bo matka musi o 5 rano wstać:szok::szok::szok::szok:

Aga, jeszcze moment i się Joni puści, zobaczysz, potem bedziesz tęsknić do momentów kiedy nie chodził, ja już tak mam, bo Filip sie nauczył i wchodzi a raczej wdrapuje sie na fotele, pufy ,łóżka i genralnie ma już parę sinców, nie mówiac juz o tym ze parę tyg temu wpadł w krzki agrestu i miał pod oczkiem zdartą skórkę:szok::baffled: normalnie oczy musze mieć wszędzie

JUSTYSIU walnij sobie taki kolorek...bo naprawde rewelka byla!!
A powiem wam ze jak teraz pojade do pl to tez mam zamiar sobie blad pasemka zrobic....widzialas justysiu na nk mnie w pasemkach??

Aga, [/B]jeszcze moment i się Joni puści, zobaczysz, potem bedziesz tęsknić do momentów kiedy nie chodził, ja już tak mam, bo Filip sie nauczył i wchodzi a raczej wdrapuje sie na fotele, pufy ,łóżka i genralnie ma już parę sinców, nie mówiac juz o tym ze parę tyg temu wpadł w krzki agrestu i miał pod oczkiem zdartą skórkę:szok::baffled: normalnie oczy musze mieć wszędzie[/COLOR][/FONT]

Kurcze z tym PUSZCZANIEM niech jeszcze troche poczeka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Aguś
właśnie "przeleciałam" Twoją galerię na NK, i odnalazałm Ciebie w blond pasemkach, normalnie zupełnie inna osobą, ale w czarnych tez Ci nieźle, normalnie ładenmu we wszystkim ładnie po prostu:tak::tak::tak:

A puszczanie się Ciebie nie ominie, hehehheeheh prędzekj czy później nadejdzie ten dzień:-D

reklama
Witam , melduje się , jeszcze zyje! Mały daje mi nieźle w kość i nie mam siły pisać , czasami was poczytuje! mam nadzieje ,że w końcu się to skończy , bo ja już .., szkoda słów!
Najlepsze życzonak dla kolejnych roczniaczków!
Nie umię zmienić czcionek , ani pogrubić , ciekawe czemu!

Do góry