reklama
justysia85
Fanka BB :)
PEWNIE CZUŁO SIE JAK W BRZUSZKU MALENSTWO.
A JUZ EWO MYSLAŁAM ,ZE CIE COS WZIELO,ZANIM PRZECZYTALAM POSTA ALI.;-)
A JUZ EWO MYSLAŁAM ,ZE CIE COS WZIELO,ZANIM PRZECZYTALAM POSTA ALI.;-)
hehe
Oj chyba nie prędko Justysiu... chciałąbym dziewczynkę, to prawda... ale jakoś ostatnio częściej zostawiamy maluchy (z teściami) jak już pójdą spać i gdzieś wybywamy.. i tak jakoś znowu zaczęłam przebywać wśród ludzi, a nie tylko dzieci, dzieci, dzieci, dzieci...................
Oj chyba nie prędko Justysiu... chciałąbym dziewczynkę, to prawda... ale jakoś ostatnio częściej zostawiamy maluchy (z teściami) jak już pójdą spać i gdzieś wybywamy.. i tak jakoś znowu zaczęłam przebywać wśród ludzi, a nie tylko dzieci, dzieci, dzieci, dzieci...................
Basienka26_2009
witam na ogolnym
hehe smieszne te wiaderka.a nawet czytalam ze sa antykolkowe.:-)
my nadal w irlandii. wkoncu od wczoraj nie padalo i ok.20 stopni jest.wiec chyab nas te upaly w polsce omina :-)
Gratki dla dzisiejszych solenizantow
no i musze sie wam pochawlic,moj Oskarek juz przedreptuje,co prawda co chwila gdzies walnie albo sie przewroci ale chodzi.:-)
hehe smieszne te wiaderka.a nawet czytalam ze sa antykolkowe.:-)
my nadal w irlandii. wkoncu od wczoraj nie padalo i ok.20 stopni jest.wiec chyab nas te upaly w polsce omina :-)
Gratki dla dzisiejszych solenizantow
no i musze sie wam pochawlic,moj Oskarek juz przedreptuje,co prawda co chwila gdzies walnie albo sie przewroci ale chodzi.:-)
Alusia to weż jakiś mały basenik dmuchany, albo cos podobnego dmuchanego, kiedyś gdzieś widziałąm wanienki składane, ale to pewnie drogie. Ja mały basenik w Auchanie kupiłam za 4,5zł
O nawet znalazłam, ale naprawdę drogie 6007 SKŁADANA WANIENKA FLEXI BATH 0-4 L. SUPER !! (1144026822) - Aukcje internetowe Allegro
I dmuchana, ale też drogo JANE DMUCHANA WANIENKA DO KĄPIELI ŚREDNIA w 24h (1148654419) - Aukcje internetowe Allegro
A nawet znalazłam ten co ja mam, tylko tak jak pisałam zapłaciłam niecałe 5zł basen , basenik dla maluszka 61 x 15 cm (1151759589) - Aukcje internetowe Allegro
O nawet znalazłam, ale naprawdę drogie 6007 SKŁADANA WANIENKA FLEXI BATH 0-4 L. SUPER !! (1144026822) - Aukcje internetowe Allegro
I dmuchana, ale też drogo JANE DMUCHANA WANIENKA DO KĄPIELI ŚREDNIA w 24h (1148654419) - Aukcje internetowe Allegro
A nawet znalazłam ten co ja mam, tylko tak jak pisałam zapłaciłam niecałe 5zł basen , basenik dla maluszka 61 x 15 cm (1151759589) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
]no i musze sie wam pochawlic,moj Oskarek juz przedreptuje,co prawda co chwila gdzies walnie albo sie przewroci ale chodzi.:-)[/SIZE]
GRATULUJEMY !!!!!!!!!!
EWUNIU...wiem jak to jest...tez chcialam zaraz po Jonim juz nastepne(zreszta nie raz o tym pisalam....) a teraz jak joni coraz bardziej samodzielny to jakos odkladam ciaze teraz mozna wyjsc gdzies tak jak u ciebie i zostawic malego-a jak noworodka karmisz to znow uwiazana...ehhhhh i tak i tak zle
ale po wakacjach bedziemy sie starac znow cos mi sie tak zdaje bo za duzej przerwy tez nie chce...
Witam!
Własciwie wpadam.żeby się pożegnać dzis wieczorem jedziemy do rodziny, najpierw w okolice Działdowa na mazurach(nie jest przypadkiem, któraś z Was z okolic?? ?)
Potem do mojej rodziny w okolice Płocka. Mam jeszcze kupe rzeczy do zrobienia.
Poza tym dziś o 18 idę tez do babci, bardzo się tym stresuję... jadę z M i małym,
Wczoraj miałam mieć usg ale lekarza niestety nie było,a szkoda,
Alusia- widzialam jakis czas temu w ddtvn takie turystyczne wanienki ale one sa strasznie drogie, tak jak piszą dziewczyny kup małyu basenik taki mozna kupic nawet do 10zł
nic lecę Buziaki!!
Własciwie wpadam.żeby się pożegnać dzis wieczorem jedziemy do rodziny, najpierw w okolice Działdowa na mazurach(nie jest przypadkiem, któraś z Was z okolic?? ?)
Potem do mojej rodziny w okolice Płocka. Mam jeszcze kupe rzeczy do zrobienia.
Poza tym dziś o 18 idę tez do babci, bardzo się tym stresuję... jadę z M i małym,
Wczoraj miałam mieć usg ale lekarza niestety nie było,a szkoda,
Alusia- widzialam jakis czas temu w ddtvn takie turystyczne wanienki ale one sa strasznie drogie, tak jak piszą dziewczyny kup małyu basenik taki mozna kupic nawet do 10zł
nic lecę Buziaki!!
beata26
szczęśliwa mamusia :)
Alusia, my kupiliśmy mały basenik dmuchany (w sumie Julka ma ich 3 ) i miał być na plaże ale w sumie leżał wciąż w wannie lub się suszył na balkonie. świetna rzecz, tanie i praktyczne, szybko się dmucha, dalismy za niego 10zł w pepco. Sami też się w nim mylismy, bo ja mam jakąś manie, w obcej wannie nie umyje się bez klapek bo sie brzydze, a w tym baseniku luzik i pranie można było szybko zrobić
my jak jechaliśmy z Tomim jak miał rok to kupiliśmy taką większą podłużną miedniczkę z uchwytami - coś w tym stylu -> http://www.mireks.pl/product/image/564/OT0133.jpg ... wydaje mi się, że takie coś spokojnie zmieścisz do Waszego auta
reklama
maylah
Hej, mleduje sie że ejstem i ze mam prace!!!!!
ROzmowa na 6 rano, bo to firma mojej kolezanki meza, i akurat szkolenie było od rana, na początku będę się wdrażac, szkolić,żeby potem innych nowych pracowników szkolić;-)
Dziś np uczyłam sie obsługi lasera:-):-):-):-) który robi logo do różnych ubrań dla francuskich policjantów i strazaków
Kasa całkkiem fajna, no i kontakt z językiem francuskim, bo szef jest belgiem;-)
Reszta potem
ROzmowa na 6 rano, bo to firma mojej kolezanki meza, i akurat szkolenie było od rana, na początku będę się wdrażac, szkolić,żeby potem innych nowych pracowników szkolić;-)
Dziś np uczyłam sie obsługi lasera:-):-):-):-) który robi logo do różnych ubrań dla francuskich policjantów i strazaków
Kasa całkkiem fajna, no i kontakt z językiem francuskim, bo szef jest belgiem;-)
Reszta potem