reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

W wiaderku [video=youtube;lSmbg4Bzk_k]http://www.youtube.com/watch?v=lSmbg4Bzk_k[/video] [video=youtube;caYo1mPRjzw]http://www.youtube.com/watch?v=caYo1mPRjzw&feature=related[/video] :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe :)

Oj chyba nie prędko Justysiu... chciałąbym dziewczynkę, to prawda... ale jakoś ostatnio częściej zostawiamy maluchy (z teściami) jak już pójdą spać i gdzieś wybywamy.. i tak jakoś znowu zaczęłam przebywać wśród ludzi, a nie tylko dzieci, dzieci, dzieci, dzieci...................

witam na ogolnym
hehe smieszne te wiaderka.a nawet czytalam ze sa antykolkowe.:-)

my nadal w irlandii. wkoncu od wczoraj nie padalo i ok.20 stopni jest.wiec chyab nas te upaly w polsce omina :-)
Gratki dla dzisiejszych solenizantow

no i musze sie wam pochawlic,moj Oskarek juz przedreptuje,co prawda co chwila gdzies walnie albo sie przewroci ale chodzi.:-)

Alusia to weż jakiś mały basenik dmuchany, albo cos podobnego dmuchanego, kiedyś gdzieś widziałąm wanienki składane, ale to pewnie drogie. Ja mały basenik w Auchanie kupiłam za 4,5zł

O nawet znalazłam, ale naprawdę drogie 6007 SKŁADANA WANIENKA FLEXI BATH 0-4 L. SUPER !! (1144026822) - Aukcje internetowe Allegro

I dmuchana, ale też drogo JANE DMUCHANA WANIENKA DO KĄPIELI ŚREDNIA w 24h (1148654419) - Aukcje internetowe Allegro

A nawet znalazłam ten co ja mam, tylko tak jak pisałam zapłaciłam niecałe 5zł basen , basenik dla maluszka 61 x 15 cm (1151759589) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
]no i musze sie wam pochawlic,moj Oskarek juz przedreptuje,co prawda co chwila gdzies walnie albo sie przewroci ale chodzi.:-)[/SIZE]

GRATULUJEMY !!!!!!!!!!

EWUNIU...wiem jak to jest...tez chcialam zaraz po Jonim juz nastepne(zreszta nie raz o tym pisalam....) a teraz jak joni coraz bardziej samodzielny to jakos odkladam ciaze ;) teraz mozna wyjsc gdzies tak jak u ciebie i zostawic malego-a jak noworodka karmisz to znow uwiazana...ehhhhh i tak i tak zle ;):)
ale po wakacjach bedziemy sie starac znow cos mi sie tak zdaje :) bo za duzej przerwy tez nie chce...

Witam!
Własciwie wpadam.żeby się pożegnać dzis wieczorem jedziemy do rodziny, najpierw w okolice Działdowa na mazurach(nie jest przypadkiem, któraś z Was z okolic?? :)?)
Potem do mojej rodziny w okolice Płocka. Mam jeszcze kupe rzeczy do zrobienia.
Poza tym dziś o 18 idę tez do babci, bardzo się tym stresuję... jadę z M i małym,
Wczoraj miałam mieć usg ale lekarza niestety nie było,a szkoda,

Alusia- widzialam jakis czas temu w ddtvn takie turystyczne wanienki ale one sa strasznie drogie, tak jak piszą dziewczyny kup małyu basenik taki mozna kupic nawet do 10zł
:)

nic lecę Buziaki!!

Alusia, my kupiliśmy mały basenik dmuchany (w sumie Julka ma ich 3 ) i miał być na plaże ale w sumie leżał wciąż w wannie lub się suszył na balkonie. świetna rzecz, tanie i praktyczne, szybko się dmucha, dalismy za niego 10zł w pepco. Sami też się w nim mylismy, bo ja mam jakąś manie, w obcej wannie nie umyje się bez klapek bo sie brzydze, a w tym baseniku luzik i pranie można było szybko zrobić :)

reklama
Hej, mleduje sie że ejstem i ze mam prace!!!!!

ROzmowa na 6 rano, bo to firma mojej kolezanki meza, i akurat szkolenie było od rana, na początku będę się wdrażac, szkolić,żeby potem innych nowych pracowników szkolić;-)
Dziś np uczyłam sie obsługi lasera:-):-):-):-) który robi logo do różnych ubrań dla francuskich policjantów i strazaków:tak:

Kasa całkkiem fajna, no i kontakt z językiem francuskim, bo szef jest belgiem;-)

Reszta potem

Do góry