Dzien doberek!
Witam was jako pierwsza z rana a juz prawie poludnie, lipcoweczki gdzie jestescie?
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie znowu do swojego grona, w kazdym razie ja sie za wami bardzo stesknilam. Juz jestem w swoim domku, porzadki generalne prawie zakonczone takze moze uda mi sie nadrobic zaleglosci forumowe
U nas tyle nowego, ze maly goni po calym domu tam i z powrotem, ale tez coraz ladniej potrafi sie zabawic. Jak wrocilismy to ogladal wszystkie swoje zabawki chyba z 2 godziny
Ma 10, a wlasciwie 12 zabkow (powoli przebijaja sie 3 na dole). Ogolnie na wakacjach bylo fajnie ale ciesze sie tez ze juz jestem w domku.
kamlotka- zycze udanych wakacji i mam nadzieje ze jednak tesciowa sie rozmysli i zostanie dluzej
agnieszka- dostalas moje SMS-ki? bo w koncu nie wiedzialam czy doszly
Iwon- chyba nie mialam okazji ci podziekowac za spotkanie, my w kazdym razie bawilismy sie super
BeataZ- skutecznego pakowania zycze!
maylah, alusia- ciesze sie ze sie imprezki udaly
ada - tort cudny
olcia, adudz- wydluzenia doby zycze, ale dacie rade bo dzielne z was dziewuszki, podziwiam was pracujace, dbajace o dom i dzieciaczki bo to pracochlonne zajecia
daisy mam nadzieje ze dostaniesz weny i bedziesz znowu duzo pisac
Troche mi zajelo pisanie tego posta wiec juz pewnie nie jestem pierwsza, jak cos pominelam albo pokrecilam to wybaczcie a teraz juz dziecie wzywa :-)