reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam i ja

U mnie trochę pogrzmiało, trochę pobłyskało i troche popadało, strasznie nie było i nadal ciepło na tym 4 piętrze.

Ada fajnie, że wszystko smakowało i że imprezka udana.

Alusia8989 i jak? torcik robiłaś dzisiaj? Bo spokojnie mogłaś, w lodówce by wytrzymał do jutra.

reklama
Witajcie!

Ada super, że imprezka się udała. Tort pewnie zrobił wrażenie :tak: powiedz mi jak się go kroiło??

Alusia widziałam na nk, że Torcik się udał :tak: Super! Ale tam pisałaś, że mąż się przyłożył :-) więc szacun dla męża ;-)

U nas burza była chyba koło 23. Co chwilę błyski i grzmoty (ale w oddali). Spać przez to nie mogłam, a wczoraj o 22 już w łóżeczku leżałam. Śpimy na poddaszu, więc krople waliły o szyby okien dachowych. Chyba się nie wyspałam...

Miłej niedzieli!

witam się niedzielnie :)
u nas troszkę pochmurno i cały czas kropi, al enie narzekam,bo po tym tygodniu upałów to taki deszczyk aż cieszy,

od trzech dni robię podejścia do tego aby was na tym wątku nadrobic i jakoś nie mam kiedy, zawsze podczytam inne, a główny zostawiam na koniec i jak już mam się za niego wziąć to coś innego wyskoczy,
mam nadzięję, ze później mi się to uda, bo teraz słyszę, że mała już po drzemce wstała i mnie woła
więc tylko miłego dnia wam życze, a coś więcej postaram się napisać potem

Hej !! Ja dzisiaj dwie imprezy w jednym . Na 14.30 roczek i chrzciny więc raczej już mnie nie bedzie bo mam jeszcze mnóstwo roboty... Znaczy musze siebie doprowadzić do ładu i składu i dzieci wykapać. Najlepsze że jest zimno na dworze a ja mam dla Olka ubranko na krotki rękaw i kompletnie nie wiem co teraz zrobie heh :-) więczorem powklejam zdjęcia. Pozdrawiam i życze chłodnej niedzieli :)

Witam my już po mszy! niby się ochłodzilo ale jest strasznie parno takze w kosciele sie z nas lało, z małym trzeba bylo co chwile wychodzic bo on przeciez tyle nie usiedzi no ale jakos to przezylismy, kacperek jest juz u dzidkow po kosciele go zabarli do siebie a my teraz odpoczywamy, sprzatamy i potem jedziemy na mini poprawiny ale to juz tam.

Ewa- u mnie mój M kroił torta, on go kroil bokiem tzn od przedniej szyby bo tak najlatwiej i on w ogole się nie rozwalal przy krojeniu, takze fajnie, i oczywiscie sie podobał :) tylko moim zdaniem biszkoptu za mało na moczylam woda z cytryną i taki lekko suchy był ale ok.

Alusia- ja teraz bylam w kosciele i byly tez dzieci do chrztu, spokojnie wlasnie wiekszosc byla w bodach do tego długie koronkowe skareptuszki i jakas czapeczka i jak widzialam wszytskei dzieci w wózkach :)

Witam się na chwilkę :)
Przede wszystkim składam NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA NASZYCH MAŁYCH SOLENIZANTÓW!!!!! I DLA TYCH, KTÓRZY JUŻ SĄ PO URODZINKACH I DLA TYCH, KTÓRZY JE DOPIERO BĘDĄ OBCHODZIĆ.

Ja pewnie znowu się nie pokaże przez jakiś czas :/ Dostałam dodatkową pracę... oj, i nie wiem czy dam radę. Mam doświadczenie w rekrutacji i dostałam zlecenie rekrutowania pracowników dla dużej firmy doradców finansowych. W mojej pracy jestem na 1/2 etatu, więc resztę czasu muszę poświęcić na tą drugą firmę. Ehh, cieszę się, ale boję się, że nie dam rady.

Podczytałam Was i bardzo Wam dziękuję za pomysł z torcikiem w kształcie auta :) jest śliczny i też mam zamiar go zrobić. Ada- Twój wyszedł genialnie!!!! Mam nadzieję, że mi też się jakoś uda. A zamiast kół kupiłam takie żelki okrągłe.

My dzisiaj mieliśmy mszę z okazji roczku i była maskara... :( Mati już po 10 minutach zaczął strasznie marudzić. Nasz proboszcz zawsze się denerwuje jak jakieś dziecko przeszkadza, więc wysłałam mojego M., żeby z nim wyszedł. U nas z tylu kościoła jest taka kaplica, w której są głośniki i słychać normalnie to co dzieje się w kościele. Ksiądz udzielił chrztu maluszkom i poprosił żeby podeszły dzieci roczne z rodzicami. A mój M. nie przyszedł. Ehh... Głupio to wyszło... Poszliśmy po mszy do księdza żeby pobłogosławił małego. Był całkiem miły, więc ogólnie ok. Ale moja teściowa potem mojemu M. przez telefon powiedziała, że jest na nas wściekła, że takiego wstydu jej narobiliśmy (?). Tak mnie tym wkurzyła.... Nic strasznego się nie stało, a ona akurat jest dla mnie ostatnią osobą, która ma prawo nam zwracać uwagę. Sama zaniedbywała zawsze i nadal zaniedbuje rodzinę, obgaduje wszystkich i jest fałszywa, a przed ludźmi zgrywa niewiadomo jaką. Mati to nawet nie wie chyba, że to jego babcia. Bo jak słyszy "Babcia" to zaraz myśli o mojej mamie. Ehh.
Trochę się wyżaliłam :) Już mi lepiej. Lecę zaraz spać, bo ciężki tydzień się zaczyna.

Aha, a co do spotkania, to czy ja też mogę się przyłączyć? ja jestem z Tarnowskich Gór. Agnieszka, a gdzie Ty dokładnie będziesz w Tarnowskich Górach? Może na jakimś spacerku się spotkamy :)

Jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Solenizantów!!!!
papa

Witam z samego rana

Mała zrobiła mi już pobudkę, także jużnie śpimy :sorry2:

Wczoraj u mnie trochę chłodniej, ale całkiem przyjemnie, po tych upałach taka pogoda była akurat. Część dnia spędziliśmy w skansenie, było całkiem fajnie.

Teściowa pojechała z tą swoją kuzynką teraz do niej, podobno na 2 tyg więc luz! :-D:-D

Hej! U nas dziś chłodno. Nic się nie dzieje... muszę wymyślić coś na obiad...

Kamlotka to widzę, że co prawda w domu ale 2 tygodnie prawdziwych wakacji :-)

Olcia ciesz się kobietko, że masz pracę, bo bez niej mogłoby być krucho ;-) Pochwal się torcikiem jak zrobisz :tak:

wITAM u nas dzis tez chłodno, mały wstal dzis o 8 wiec sie wyspalam,
dzis musimy isc do naszego mieszkania i przygotowac juz sciany do malowania posprzatac itd,
poza ty musze sie pochwalic ale kacper zaczal juz tak ladnie chodzic, wxczoraj u dziadko przeszedł sam caly pokoj :)ladnie mu to idzie i szybko bo pierwsze kroki takie fajniejsze postawil dzien przed swoimi urodzinami a z dnia na dzien jest lepiej.

Olcia- u nas tesciowie tez mieli pretensje co do mszy, chodzi o ubiór mały miał taki garnitur i w ogole nie zalozylismy mu marynarki i kaszkieciku, bo by się ugotował, poza tym nie mielismy takich lekkich skarpetek bialych i zalozylismy mu sandalki na golą nogę a oni o to wielkie pretensje, tak samo tesć do mojego ze oczywiscie buty zle wypastowane itd, on ma bzika na tym punkcie no wkoncu żolnież zawodowy...
a mój M on na jaka kolwiek krytykę z ojca strony ma normalnie uczulenie, caly dzien był zły,

a mam jeszcze pytanko bo kacper caly czas drapie się po głowie z dwóch stron nad uszami,cz wasze dzieci tez tak robią?
dodam ze maly sie bardzo poci no i ma bujną fryzure, dzis idę z nim do fryzjera zeby go scieli na krótko bo go szkoda.

Ostatnia edycja:
reklama
helllloooooo babeczki :-)

pogoda dzis taka sredniawa, niby ciepło ale chłodny wiatr wieje. Wczoraj było tak rześko :-)

Ja troszke zdołowana, bo chciałam przed wyjściem do pracy zobaczyć się z Julcią, a ona spała od 22- no własnie nie wiem do ktorej ale jak wychodziłam o 8:55 jeszcze smacznie spała. Mogłam ją jedynie pogłaskać, a załamka dlatego że po obudzeniu pierwszą gębę jaką zobaczy bedzie moja tesciowa :wściekła/y: a nia JA:-:)-:)-(

wiem wiem jestem zazdrosna może, ale kurde chciałabym żeby to mnie widziała pierwszą po przebudzeniu a nie ją...

Olcia, fajnie że się odezwałaś w końcu, a z pracą spkojnie dasz sobie radę :-)

Kamila, oby Twoje "wakacje" trwały jak najdłużej :-)

Brak mi na forum Dmuchawca i Justyśki , no i oczywiście dziewczyn które coraz rzadziej się odzywają, Wam też??

Do góry