Witam się na chwilkę
Przede wszystkim składam NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA NASZYCH MAŁYCH SOLENIZANTÓW!!!!! I DLA TYCH, KTÓRZY JUŻ SĄ PO URODZINKACH I DLA TYCH, KTÓRZY JE DOPIERO BĘDĄ OBCHODZIĆ.
Ja pewnie znowu się nie pokaże przez jakiś czas :/ Dostałam dodatkową pracę... oj, i nie wiem czy dam radę. Mam doświadczenie w rekrutacji i dostałam zlecenie rekrutowania pracowników dla dużej firmy doradców finansowych. W mojej pracy jestem na 1/2 etatu, więc resztę czasu muszę poświęcić na tą drugą firmę. Ehh, cieszę się, ale boję się, że nie dam rady.
Podczytałam Was i bardzo Wam dziękuję za pomysł z torcikiem w kształcie auta
jest śliczny i też mam zamiar go zrobić. Ada- Twój wyszedł genialnie!!!! Mam nadzieję, że mi też się jakoś uda. A zamiast kół kupiłam takie żelki okrągłe.
My dzisiaj mieliśmy mszę z okazji roczku i była maskara...
Mati już po 10 minutach zaczął strasznie marudzić. Nasz proboszcz zawsze się denerwuje jak jakieś dziecko przeszkadza, więc wysłałam mojego M., żeby z nim wyszedł. U nas z tylu kościoła jest taka kaplica, w której są głośniki i słychać normalnie to co dzieje się w kościele. Ksiądz udzielił chrztu maluszkom i poprosił żeby podeszły dzieci roczne z rodzicami. A mój M. nie przyszedł. Ehh... Głupio to wyszło... Poszliśmy po mszy do księdza żeby pobłogosławił małego. Był całkiem miły, więc ogólnie ok. Ale moja teściowa potem mojemu M. przez telefon powiedziała, że jest na nas wściekła, że takiego wstydu jej narobiliśmy (?). Tak mnie tym wkurzyła.... Nic strasznego się nie stało, a ona akurat jest dla mnie ostatnią osobą, która ma prawo nam zwracać uwagę. Sama zaniedbywała zawsze i nadal zaniedbuje rodzinę, obgaduje wszystkich i jest fałszywa, a przed ludźmi zgrywa niewiadomo jaką. Mati to nawet nie wie chyba, że to jego babcia. Bo jak słyszy "Babcia" to zaraz myśli o mojej mamie. Ehh.
Trochę się wyżaliłam
Już mi lepiej. Lecę zaraz spać, bo ciężki tydzień się zaczyna.
Aha, a co do spotkania, to czy ja też mogę się przyłączyć? ja jestem z Tarnowskich Gór. Agnieszka, a gdzie Ty dokładnie będziesz w Tarnowskich Górach? Może na jakimś spacerku się spotkamy
Jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Solenizantów!!!!
papa