reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Pewnie tylko co jeśli będzie brzydka pogoda ? Dobra jak przyjdzie co do czego to ustalimy :p Chyba że chcemy się szybciej spotkac niż we wrześniu ? ;)

reklama
no podalam tto tak teoretycznie :) ja mysle ze zabiore mojego w te wakacje jeszcze chociaz raz zeby zobaczyc jak sobię bedzie radził :) albo niewiem dob jakiegos fajnego parku ? najlepiej wlasnie gdzies na dworku albo w ogole my się po [prostu dostosujemy wazne zeby to byly godziny po poludniowe zeby M mogl mnie zawiesć :) moze najlepiej w sobote czy niedziele :)

Alusia- z Olkiem a co z Jasiem :)?

Jasio zostanie wtedy z babciom. Nie mam możliwosci zabrac ich obu bo sobie nie poradze. Chyba że sobie chuste kupie do tego czasu to okej :))

zrobilam wkoncu tego tortA nie jest on do konca gotowy bo musze poprawic ten krem ale to jutro jak wyciagne z lodowki, nie mialam barwnika wkoncu dalam kakao i jest brazowy, jakis super to on nie jest wkoncu ja nie mam takiego talentu ale jest :)
tylko się nie śmiejcie to moj pierwszy tort :D
P1080764.jpgP1080759.jpgP1080762.jpg
pencil.png

Ada super!!! a najważniejsze, że zrobiłaś go sama! też będę się bawić w tort auto :-) powiedz mi to jest tort z jakąś masą maślaną czy z bitą śmietaną, czy czymś z paczki? Muszę się już zacząć rozglądać za tymi lizakami cytrynkami - bo na kółka są idealne!!!

reklama
ja kupilam krem waniliowy z dr oetkerka, jakby byla mama to może i bym sie skusila na wlasny krem ale jakos wolalam nie ryzykować.
nic teraz czekam na maluszka bo dopiero jest w drodze powrotnej od tesciow poloze go spac i dalej do roboty,
ale u nas super powietrze po burzy tak lało ale jest wkoncu rześko :)

Do góry