reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Pewnie tylko co jeśli będzie brzydka pogoda ? Dobra jak przyjdzie co do czego to ustalimy :p Chyba że chcemy się szybciej spotkac niż we wrześniu ? ;)

reklama
no podalam tto tak teoretycznie :) ja mysle ze zabiore mojego w te wakacje jeszcze chociaz raz zeby zobaczyc jak sobię bedzie radził :) albo niewiem dob jakiegos fajnego parku ? najlepiej wlasnie gdzies na dworku albo w ogole my się po [prostu dostosujemy wazne zeby to byly godziny po poludniowe zeby M mogl mnie zawiesć :) moze najlepiej w sobote czy niedziele :)

Alusia- z Olkiem a co z Jasiem :)?

Jasio zostanie wtedy z babciom. Nie mam możliwosci zabrac ich obu bo sobie nie poradze. Chyba że sobie chuste kupie do tego czasu to okej :))

zrobilam wkoncu tego tortA nie jest on do konca gotowy bo musze poprawic ten krem ale to jutro jak wyciagne z lodowki, nie mialam barwnika wkoncu dalam kakao i jest brazowy, jakis super to on nie jest wkoncu ja nie mam takiego talentu ale jest :)
tylko się nie śmiejcie to moj pierwszy tort :D
P1080764.jpgP1080759.jpgP1080762.jpg
pencil.png

Ada super!!! a najważniejsze, że zrobiłaś go sama! też będę się bawić w tort auto :-) powiedz mi to jest tort z jakąś masą maślaną czy z bitą śmietaną, czy czymś z paczki? Muszę się już zacząć rozglądać za tymi lizakami cytrynkami - bo na kółka są idealne!!!

reklama
ja kupilam krem waniliowy z dr oetkerka, jakby byla mama to może i bym sie skusila na wlasny krem ale jakos wolalam nie ryzykować.
nic teraz czekam na maluszka bo dopiero jest w drodze powrotnej od tesciow poloze go spac i dalej do roboty,
ale u nas super powietrze po burzy tak lało ale jest wkoncu rześko :)

Do góry