reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Hejka :)
Wyglada na to ze ja dzisiaj jako pierwsza :)

maluch sie juz obudzil to i ja tez juz nie mam spania...cala noc przespana :)
W nocy byla taka burza jak nigdy w zyciu nie widzialam i slyszalam...zaraz kolo mojego domku walilo!! ale mimo to maluch spal smacznie :)
Ostatnio nie chcial jesc i byl marudny ale juz wiem dlaczego :)
WYSZLY MU NASTEPNE 2 ZEBOLKI :) U GORY CZWORKI
odezwe sie potem :)

papatki

Agnieszka czwórki?????????? :szok: Nam ostatnio 6-sty ząb sie przebił.

Ada u nas niestety skończyło się na grzmotach i błyskawicach przez pół nieba. Burza przeszła obok, ale myślę, że w ostropie i centrum Gliwic (a później w Zabrzu) burza nieźle dała o sobie znać.
A ja się zastanawiam, czy nie pokryć tego tortu-auta masą cukrową... w życiu jej nie robiłam, ale może spróbuję...

My dziś ogólnie bez większych planów. Na 12 mąż jedzie na jakieś spotkanie, a koło 17 idziemy do mojego brata zobaczyć film z weselicha.

Ostatnia edycja:
Witam

Ja ani jednej kropelki deszczu nie widziałam :no: I wcale się nie zapowiada :no: Oj, mogłoby popadać :shocked2:

Noc ok, jedynie duchota doskwierała. Dzisiaj może na chwilę pojadę do rodziców, potem do mojego M brata na urodziny.

A zapomnaiłam napisać że dzisiaj póznym wieczorem przyjeżdza do moich rodziców moja siostra, obecnie mieszka w Szkocji. Od pazdziernika ich nie widziałam, ma 2 synów-11 i prawie 2 latka. Rok temu Mały tylko smoka zabierał kuzynce, w tym roku już się mu nie da :-D:-D

Jejku!!!! Zapomniałam o najważniejszym!!!! A więc ogłaszam wszem i wobec że na 99 % moja teściowa jedzie na co najmniej tydz do swojej kuzynki HURRRRA HURRRA !!!!!!!!!!! Jedzie w okolice Rzeszowa, więc jakby kóraś z tamtych stron chciała ją poznać, to Was umówie :-D:-D:-D:-D:-D Zart oczywiście, bo w życiu żadnej z Was bym nie naraziła na spotkanie ze żmiją!
Zapowiada się tydzień wolności dla mnie!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny :-) u nas dzisiaj natępnym dzień upalny i duszny ... Ja mam dzisiaj strasznie zabiegany dzień więc tylko wpadłam na chwile. Musze wyprasować stroje na jutro (dwie koszule - to dla mnie wyzwanie) , potem troszke ogarnąć, zrobić siebie na ludzia, zrobić tort, na 16 mamy nauki przed chrztem potem idziemy na urodziny ... Ah ciekawe czy się wyrobie.
Życze Wam przyjemnej soboty ;)

Adaaa tort cudny !! Ciekawe jak mi wyjdzie i hmmmczym moge zastapić te lizaki ? Bo nie kupiłam takich :(

Dziewczyny a czy ja moge ten tort robić już teraz jak dopiero go na jutro potrzebuje? Jak myślicie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zaglądam na minutkę, bo w pracy jestem .

Addaaa super autko, i Ty mówisz że nie masz zdolności????

Jula spała do 6 potem do 8 zabawa i sen do 9. Teraz M wziął Julcie na spacerek, mamusia w pracy potem obiadek ( o ile canneloni mi wyjdzie :D) i idziemy oglądać mieszkanie. Oby było fajne ...

Mój Adamo właśnie wstał, walnął kupkę a teraz wietrzymy dupeczkę :-D żeby mi tylko nie nasikał gdzieś za szafkę! :-p

Teskno mi za dziewczynami, które ostatnio się nie odzywają... Asia, Anie, Justynka... oj nazbierałoby się ich więcej... no ale cóż, mam nadzieję, że po sezonie urlopowym wszystkie powrócą na stanowiska!

ala koła mozesz zastapic n.p biszkoptami tylko ozdob je jako koła tymi pisakami :)
kurcze ale mam roboty na szczescie zostaly mi tylko sledzie jaja i rybke usmazyc ohh ale upał!! pozdrawiam

Witam weekendowo! Przede wszystkim Wszystkim roczniakom składam najserdeczniejsze życzenia, dużo uśmiechu na buzi i zdrówka!
U nas kompletny brak czasu , czasami wpadam was poczytać , Maksiul marudny bo mu wszystkie trójki chcą się przebić , nie chce jeść niczego co musi choć troszkę pogryźć, więc jemy ostatnio tylko papki! No i cały czas na podwórku jesteśmy , pod blokiem mamy cień więc tyle szczęścia! Co do mojej osoby to jestem wieczorami wykończona i nie mam już siły nic napisać. M dzisiaj mi wziął naszego małego rykusia i mam troszkę czasu dla siebie , nawet fryzjera zaliczyłam :szok: Pozdrawiam i idę wziąść prysznic , bo cała się znowuż kleje!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorem u mnie juz po imprezce :)
tort smakował i jedzonko tez ale najbardziej o dziwo sledziki, a takie zwykle w oleju zrobilam z cebulką,
ale u mnie grzmi już wietrzysko do tego, bedzie burza jak się patrzy, a ja narazie sama w domu bo M zawiozl rodzicow do domu....

Do góry