Agnieszka to bardzo dobry plan z tym spotkaniem... Napisz tylko od kiedy będziesz w Tarnowskich Górach i możemy się umówić w większym gronie. Może z Adą w Zabrzu która jeszcze chętna? Patra, Niutka, Ala? ZORGANIZUJMY SIĘ WRESZCIE!!!!!!!!! :-)
reklama
A
Alusia8989
Gość
Możemy się np wybrać do AquaParku ? ) Ja moge Niutke albo Patre zabrać ze sobą a nawet obie )
Alusia to ty masz jakiś mały autobus ;-)?? bo rozumiem, że spotkanie z maluchami... więc Ty, Niutka i Patra + dzieci to jakieś 6-8 osób :-) A spotkanie w aquaparku w Tarnowskich Górach to bardzo dobry plan jeszcze nie byliśmy, a dla Tomka to będzie na pewno super atrakcja.
Ostatnia edycja:
A
Alusia8989
Gość
Mam auto 7 osobowe więc spokojnie się wszyscy zmieścimy bo ja bym wzieła tylko jednego bo z dwoma takimi malutkimi to sobie nie poradze aaa i wozki się też zmieszczą ;P
Witam i ja!
Upałów ciąg dalszy, ale nie martwcie się, jutro będzie cieplej Wczoraj w powietrzu czułam deszcz, takie powietrze jak pada, mówie do Małej że będzie padać (mimo że mnie nie zrozumiała ) no i wiecie co? Tylko na tym się skończyło, ani kropelka nie spadła
Kobietki fajnie macie że się spotkacie, oczywiście życzę by wszystko wypaliło
Mała pije mleko. może zaśnie, nie ma wogóle apetytu, je tylko danonki jakieś paluszki, czasem coś tam skubnie, ale i tak jeszcze większość wypluje Mam nadzieje że to szybko minie
Alusia ja też mam auto 7 osobowe, ale jak usiądzie 7 osób to już żaden wózek nie wejdzie. Ty to chyba naprawdę masz duży samochód
Upałów ciąg dalszy, ale nie martwcie się, jutro będzie cieplej Wczoraj w powietrzu czułam deszcz, takie powietrze jak pada, mówie do Małej że będzie padać (mimo że mnie nie zrozumiała ) no i wiecie co? Tylko na tym się skończyło, ani kropelka nie spadła
Kobietki fajnie macie że się spotkacie, oczywiście życzę by wszystko wypaliło
Mała pije mleko. może zaśnie, nie ma wogóle apetytu, je tylko danonki jakieś paluszki, czasem coś tam skubnie, ale i tak jeszcze większość wypluje Mam nadzieje że to szybko minie
Alusia ja też mam auto 7 osobowe, ale jak usiądzie 7 osób to już żaden wózek nie wejdzie. Ty to chyba naprawdę masz duży samochód
Ostatnia edycja:
A
Alusia8989
Gość
Kamlotka ja mam Forda Galaxy i ostatnio jechaliśmy do babci były wszystkie fotele i nasze dwa wózki z tyłu(w bagażniku) się bez probemu zmieścily i jeszcze były 2 małe torby na nich. No ale nie bede się spierać.
Tak się ostatnio zastanawiałam jak radzą sobie 5 osobowe rodziny, w których 3 dzieci jeździ w fotelikach?my mamy nie małe auto - Forda Focusa Combi, ale jak z tyłu wsadzimy dwa foteliki (Tomka i Adama) to ja się ledwo mieszczę pomiędzy nich (jak musimy kogoś jeszcze zabrać), a do tęgich nie należę. Trzeci fotelik za nic by tam nie wlazł. Chyba jedyne rozwiązanie to takie auto jak ma Alusia - 7 osobowe.
A
Alusia8989
Gość
Myśmy takie auto kupili dlatego że jak są tylko 4/5 foteli to wózki mi wchodzą bez skladania więc nie mam problemu wrzucić wozków a potem ich wyciągnąć ... a po drugie mamy drugie auto Fiat Bravo i tam za żadne skarby dwa wózki nie wejdą do bagażnika ... A chcemy jechać na wakacje. Pamiętam jak w tamtym roku jechaliśmy Fiate w 3 nad morze. Auto zapakowane praktycznie po sam dach i jeszcze walizka była na fotelu pasażera heh
Ala ale ja się wcale nie spieram, po prostu nigdy w sumie tyle nie pakowałam do auta, a mam VW Sharana i VW Tourana, oba 7 osobowe, a Sharan z tego co wiem to praktycznie to samo co Galaxy. Na tydzień posłubny jechaliśmy Sharanem, super sprawa, wyjęliśmy wszystkie fotele, oprócz dwóch przednich oczywiście I mieliśmy spanie, lodówkę turystyczną i bagaże W Touranie 6 i 7 fotel chowa się w podłogę ale tam wózek wchodzi ciasno, ale i tak wchodzi rozłożony
Ostatnia edycja:
reklama
A
Alusia8989
Gość
Macie Sharana tego nowszego ? Jak się spisuje? Bo my też planujemy Forda na VW zamienić