reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Agnieszka to bardzo dobry plan z tym spotkaniem... Napisz tylko od kiedy będziesz w Tarnowskich Górach i możemy się umówić w większym gronie. Może z Adą w Zabrzu :happy: która jeszcze chętna? Patra, Niutka, Ala? ZORGANIZUJMY SIĘ WRESZCIE!!!!!!!!! :-)

reklama
Alusia to ty masz jakiś mały autobus ;-)?? bo rozumiem, że spotkanie z maluchami... więc Ty, Niutka i Patra + dzieci to jakieś 6-8 osób :-) A spotkanie w aquaparku w Tarnowskich Górach to bardzo dobry plan :tak: jeszcze nie byliśmy, a dla Tomka to będzie na pewno super atrakcja.

Ostatnia edycja:
Mam auto 7 osobowe ;) więc spokojnie się wszyscy zmieścimy :) bo ja bym wzieła tylko jednego bo z dwoma takimi malutkimi to sobie nie poradze ;) aaa i wozki się też zmieszczą ;P

Witam i ja!

Upałów ciąg dalszy, ale nie martwcie się, jutro będzie cieplej :szok: Wczoraj w powietrzu czułam deszcz, takie powietrze jak pada, mówie do Małej że będzie padać (mimo że mnie nie zrozumiała :-D) no i wiecie co? Tylko na tym się skończyło, ani kropelka nie spadła :wściekła/y::no:

Kobietki fajnie macie że się spotkacie, oczywiście życzę by wszystko wypaliło :tak::tak:

Mała pije mleko. może zaśnie, nie ma wogóle apetytu, je tylko danonki :no::baffled: jakieś paluszki, czasem coś tam skubnie, ale i tak jeszcze większość wypluje :no: Mam nadzieje że to szybko minie

Alusia ja też mam auto 7 osobowe, ale jak usiądzie 7 osób to już żaden wózek nie wejdzie. Ty to chyba naprawdę masz duży samochód :szok:

Ostatnia edycja:
Kamlotka ja mam Forda Galaxy i ostatnio jechaliśmy do babci były wszystkie fotele i nasze dwa wózki z tyłu(w bagażniku) się bez probemu zmieścily i jeszcze były 2 małe torby na nich. No ale nie bede się spierać.

Tak się ostatnio zastanawiałam jak radzą sobie 5 osobowe rodziny, w których 3 dzieci jeździ w fotelikach?my mamy nie małe auto - Forda Focusa Combi, ale jak z tyłu wsadzimy dwa foteliki (Tomka i Adama) to ja się ledwo mieszczę pomiędzy nich (jak musimy kogoś jeszcze zabrać), a do tęgich nie należę. Trzeci fotelik za nic by tam nie wlazł. Chyba jedyne rozwiązanie to takie auto jak ma Alusia - 7 osobowe.

Myśmy takie auto kupili dlatego że jak są tylko 4/5 foteli to wózki mi wchodzą bez skladania więc nie mam problemu wrzucić wozków a potem ich wyciągnąć ... ;) a po drugie mamy drugie auto Fiat Bravo i tam za żadne skarby dwa wózki nie wejdą do bagażnika ... A chcemy jechać na wakacje. Pamiętam jak w tamtym roku jechaliśmy Fiate w 3 nad morze. Auto zapakowane praktycznie po sam dach i jeszcze walizka była na fotelu pasażera heh :)

Ala ale ja się wcale nie spieram, po prostu nigdy w sumie tyle nie pakowałam do auta, a mam VW Sharana i VW Tourana, oba 7 osobowe, a Sharan z tego co wiem to praktycznie to samo co Galaxy. Na tydzień posłubny jechaliśmy Sharanem, super sprawa, wyjęliśmy wszystkie fotele, oprócz dwóch przednich oczywiście :-D I mieliśmy spanie, lodówkę turystyczną i bagaże :tak: W Touranie 6 i 7 fotel chowa się w podłogę ale tam wózek wchodzi ciasno, ale i tak wchodzi rozłożony

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry