reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

kamlotka u nas tez sie tak zapowiadało a tu nici..
tralala- co do upałow no jakos zyje, wlasciwie do godziny 18 nie ruszamy sie z domu, potem obskoczymy piaskownice i jakos leci, najgorszy ten brak apetytu. Duzo rzeczy mi tak smierdzi,że az mi się podnosi n.p M robił sobie makaron z sosem pomidorowym takim z łowicza ja to tez zawsze bardzo lubilam a teraz łe po prostu jak czulam w domu wszedzie ten aromat myslalam ze padnę, normalnie zapach kupy kacpra przy tym to pikuś, wlasciwie to bym jadla caly czas papryke, ogorek konserwowy i takie mleczko w tubce :D
Boże muszę się wziąść za sprzatanie mam taki bałagan doslownie w kazdym pomieszczeniu, a mi się tak nic nei chce,

dzis jedziemy kupic malemu wdzianko na roczek mam nadzieje ze bedzie coś fajnego, wlasciwie to rodzice M stawiają więc wydadzą tyle kasy jak zawsze, no ale to ich pieniadze, bynajmniej mały bedzie ładnie ubrany.

P.S STO LAT DLA ADASIA I KUBUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy:

reklama
kochane zaglądam do Was tylko na minutkę, mam mase pracy, zatowarowali mnie po samą szyję i nie mam jak się ruszyć, do tego upał...

M zabrał małą do swoich rodziców , wrocą ok 17 po mnie i lecimy po pampki do rossmanna bo są w promocji, przy zakupie 2 op cena 42,90, a przy jednym ok 50zł.

Mała spała mi kiepsko, idzie druga górna 1 i się wierciła, płakała a od 3-5 nie spała. Ale za to kochany M się nią zajął, zamknął w pokoju drzwi i się z nią bawił aż padła. A ja sobie pospać mogłam. Tyle że u mnie remontują ulice, wyburzali blok, robią rondo i wszystko pod moimi oknami więc spać nie za bardzo można bo już od wczesnych godzin coś robią.

Szwagier chciał kupić Julii na roczek kolczyki, ale mu powiedziałam że jej nie założe dopóki nie będzie sama chciała. Więc pewnie kupi jakąś zabawkę.

W robocie nadal skwar 33st, na zew jeszcze gorzej, coś się chmurzy i liczę na deszcz. Chyba stane pod sklepem jak będzie padać, żeby się schłodzić:-D:-D

Ala, dziewczyny mają racje, musisz sama w końcu się zdecydować na czym Ci zależy i czego chcesz od życia. Nasze rady chyba Ci nic nie pomogą, sama musisz dojrzeć do pewnych decyzji, aczkolwiek bardzo Ci współczuję takiego życia z takim seksoholikiem

WSZYSTKIM NASZYM KOCHANYM ROCZNIAKOM ŻYCZYMY SPOKOJNEGO KOLEJNEGO ROCZKU !!!

Beata26 u Ciebie to chociaż jest nadzieja malutka na deszczyk, bo u mnie to nawet krzty nadziei nie ma :no::no: Oj bym se postała na deszczu :tak: bez parasolki... :-D:-D Myśmy dostały kolczyki na Chrzciny, ale nie mam pojęcia kiedy mogę takie założyć

No w końcu moje dziecie usnęło. Ale się męczył, on teraz śpi tylko w pampersie, bo tak gorąco, ja okno mam od wschodu i od rana tak sie pokój nagrzewa mimo ze rolety i zasłony mam:baffled:

KAMI, super,ze zakupki się udały, teraz tyle promocji można coś fajnego wyhaczyć:-)
ALA, ja tez uważam, że nasze rady nic CI nie pomogą, bo każda już ich milion dała, :tak:
Ja wiem,ze nie byłabym z kimś kto mnie nie szanuje , bo uważam ze przyjaźń i szacunek, wspólne rozmowy,to podstawa udanego związku.
I uważam tez,ze zawsze wina lezy po obu stronach, jesli w związku się źle dzieje, trzeba spojrzec na siebie, czy ni traktuje sie czasem inaczej męża niz kiedyś, bo w głębi duszy, męska płeć słaba i wrażliwa jest:szok::-p;-)
POWODZENIA

BEATKO, no kochanego masz mężulka,że dał Ci pospać, Biedna Julka z tymi ząbkami, my nadal mamy tylko 4 jedynki, ale widzę,ze Fifi sie slini, i wszystko do buzi wkłąda,wiec może coś jest na rzeczy.

BETKO Z Ada, ma racje , im pozniej zabki wychodzą tym lepiej, nie ma co sie martwić:tak::-)

ADA, biedna jestes z tymi zapachami, ja miałam to samo, wszytsko mi smierdziało, nawet łóżko,:baffled: ale jeszcze kilka tyg. i wkroczysz w magiczny II trymestr, i wszytsko powinno minąć

ASIULA, jeszcze raz NAJJJJJJ dla Kubusia;-) fajnie,ze M. przyjechał w odwiedzinki, TY wiesz, ze mi Ciebie tu brakuje, nie?????? :tak::-p:tak:
nam odkąd poczułam zeba, do wyjścia ponad tydzien minął , więc jeszcze moment

no więc na deszcz chyba nie mam co liczyć:wściekła/y: kurcze ja naprawdę jeszcze nigdy się chyba tak o deszcz nie modliłam:-D:-D:-D:-D

brak mi postów Ani i Justysi, Ania to wiem że pojechała ale Dżastina gdzie jesteś????

znacie ten utworek, mój M go uwielbia, ja w sumie też go lubię

[video=youtube;7g9RPRpSBKI]http://www.youtube.com/watch?v=7g9RPRpSBKI[/video]

a to moja mała , 2 filmiki na ktorych "mowi" że kocha mame i tate

[video=youtube;S0hJyy80Kts]http://www.youtube.com/watch?v=S0hJyy80Kts[/video]

[video=youtube;pGc-HuVHsbo]http://www.youtube.com/watch?v=pGc-HuVHsbo[/video]

Witam się wieczornie:)
Dziękuję w imieniu Kubusia za wszystkie życzenia :) Imprezę dla najbliższej rodziny robimy dopiero w przyszły piątek, będziemy grillować.
Jakoś tak trudno mi uwierzyć ze to już rok minął... echh wzięło mnie na sentymenty jak Madzię :)

YYYYYYYYY dobry wieczór Babinki...

Pamietacie Gustlika niedobrego...wpadłam z podkulonym ogonem:zawstydzona/y:

Ciezko mi zorganizowac czas dla maluchów i dla Was....wybaczcie...

YYYY od czego zacząć....:rofl2:

Mamy 5 zębów i prawie chodzimy,,,,tzn puszczamy się...:-p
Pozwólcie że najpierw spróbuje sie wdrążyć a potem coś napiszę...bo w sumie nie wiem od czego zacząć:zawstydzona/y:

Gustlicku wdrażaj się wdrażaj i PISZ!!!!

Adamo wczoraj skończył rok. Dziękuję wszystkim za życzonka w imieniu Adaśka :-)

Ja byłam wczoraj w przychodni. Najpierw dostałam zje... na szybko (Pani nie mogła uwierzyć, że ktoś przez telefon powiedział, że mogę przyjść do przychodni do pielęgniarki, żeby mi powiedziała kiedy należy zdjąć szew... ehhh - BEZ KOMENTARZA)... no ale w końcu jak dałam skierowanie, kartę informacyjną i chipową to łaskawie powiedziała mi że mam przyjść w poniedziałek lub wtorek o 12. Także jeszcze weekend się pomęczę z tym szwem.

Ada u nas też coś poleciało z nieba - ale czy to można nazwać deszczem to nie wiem.
Dziś jak na razie niebo za cienką warstwą białych chmurek - zobaczymy co będzie dalej...

Mężulo już wyjechał do pracy, będzie po 16 w domku i... weekend!!! :-D

----------------
Dziewczyny - byłam właśnei z dziciakami w sklepie. Tam w słońcu nie ma czym oddychać, a jest 9:00 :szok:

Dziewczyny!!!! Pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki :tak::tak:

U nas tak jak u was wieeeelki upal :szok::szok: jeszcze nie ma 10 a tu nie ma czym oddychac jak u EWY ;-);-) widze EWA ze jestes z Gliwic :tak: ja bede na urlopie w Tarnowskich Gorach we wrzesniu to mozemy sie spotkac na kawke :tak: byloby swietnie:-)

Za godzinke jedziemy siostre odwiezc bo wraca dzisiaj do PL. Zostane sama:-:)-( juzmi sie przykrzy...ale potem moze wpadniemy na basen jak juz bedzie az tak zle.

Spadam ale bede sie odzywac :tak:

Do góry