cześć matki wariatki!!
Jest taki upał że normalnie umieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeram... Wczoraj liczyłam na mały deszczyk bo się zachmurzyło, ale niestety
Mały właśnie śpi, chwila relaksu.. Do tego ciotka rano mi przyjechała, brzuch jak zwykle boli jak skurczybyk, masakra
Wczoraj z mężolem kupiliśmy jego chrzesnicy parę ubranek, 23go skończy 2 lata i zachciało mi się dziewczynki. Jest tyle ślicznych ubranek że szok
A dla chłopca coś znaleźć to problem, przynajmniej w Żorach
Kupiliśmy jej spódniczkę, bluzeczke i sukieneczke. Zabawek ma mnóstwo i nie chce się nimi bawić, więc stwierdziliśmy z męzolem, że kupimy jej coś praktycznego, z czego będzie korzystać a nie leżeć w kącie
Od jutra się biorę za sprzątanie. W piątek mały ma urodzinki, imprezka będzie w niedziele. Przyjdzie 11 osób. Atu trzeba sprzatać, okna myć, wyprać firanki, gotować
Nic specjalnego nie robie, ale jednak w kuchni trochę czasu spędze.
Alusia Kacper tak samo strasznie marudny. Nie dość, że upał go dobija to jeszcze górna jedynka nie chce mu się przebić. Non stop tylko do mnie przylatuje i chce na ręce. Cokolwiek zrobić to cud.
Jeny ale kot mi sie pod oknem wydziera
zaraz Kacpra obudzi
Co do czytania.. Kacper woli książeczki niszczyć i zjadać
Miał taka malutką, twardą z obrazkami. Jest w jakiś 20 częściach, kartki zerwane, po prostu masakra. On to po tatusiu pewnie książek nie lubi bo ja to kocham, zwłaszcza kryminały
FILIPKU!!
W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone...
Zyczenia przesyłam także tym byłym jak i przyszłym jubilatom!