reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Myśmy byli o 9:30 na spacerze i już nie było czym oddychać. Poszliśmy tylko do sklepu na końcu ulicy (mieszkam pod 6-stką więc możecie sobie wyobrazić, że nie daleko) i już pot ze mnie spływał, a Tomi nei miał siły pedałować :no::szok:

Byle do wieczora! :-D

Maylah - rozpuszczalne miałam po porodzie - wyglądały jak takie zielone sznureczki. To co mam teraz jest granatowe i wygląda jak żyłka. Wątpię, żeby były rozpuszczalne. No i poza tym chirurg, który mi go zakładał powiedział, żebym się zarejestrowała do poradni na ściągnięcie szwa. W sumie nic się z tym nie dzieje. Ładnie się goi - ale to jest dłoń, którą mimo moich szczerych chęci cały czas ruszam i boje się, że jak za szybko ściągnę te szwy to mi się to rozejdzie i zacznie się paprać - a tego bym nie chciała.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja w ten upalny dzień

Justysia ok, niech u Ciebie nie pada, wykop ważniejszy od deszczyku :tak: Jeszcze nie wyznaczyliśmy terminu wyjazdu do Namysłowa, ale być może dopiero pod koniec sierpnia, bo wtedy moi rodzice jadą tam na wesele i w sumie jak dla mnie było by fajnie gdybyśmy jechali razem

Maylah a jak strój, kupiłaś?

Ewa po ok tyg idz do lekarza sprawdzić jak to sie goi i wtedy na pewno wyznaczy konkretną date lub zdejmie odrazu

beata26 uważaj na wilki bo mogą być niebezpieczne :-D:-D:-D:-D:-D

Patra fajny ten Twój wózek.

agnieszka...24 Super masz z tym fitnessem :tak: życzę samych pozytywnych rezultatów

Kamilko, w końcu kupiłam dwuczęściowy stroj, bo w mojej mieścinie nie znalazłam tankini:-( Ale nie wyglądałam w nim najgorzej ,kolorek mi sie spodobał turkusowy, akurat miałam taką chustę i było git:-)
najgorsze,ze zepsuł mi sie aparat, dostał sie pył pod obiektyw, mój M. próbował rozkręcic aparat i teraz mamy tylko części od apaaratu. Kolejny wydatek,
A ja planowałam sesje na roczek Filipka, Boze to juz jutro, nie mogę w to uwierzyć, jak ten czas leci, mam juz prawie roczne dziecko:szok:

a ja wpadam by zyczyc wszystkim maluszkom co skonczyly juz roczek samych usmiechow na twarzy!

No ja wróciłam już z zakupów i kupiłam Olkowi na chrzciny zwykłe białe body, czapeczke, skarpetki i buciki w sumie ok.15zł. Żadnych strojnych szaleństw ;) trudno niech sobie wszyscy myślą co chcą ale ja go nie będe męczyć. Będzie cały na biało i tyle ;) dam mu troszke zielonego do czapeczki i będzie cudny :)
A Jasiowi kupiłam koszule w kratke na krótki rękaw do tego biały podkoszulek chyba z autkim i spodnie takie a la rybaczki :) i zapłaciłam 25zł :)

Sobie nie kupiłam nic bo szkoda mi kasy :D

Maylah dzieci rosną rosną ;) a może maszod kogoś pozyczyć aarat ? Chrzestni ? Dziadkowie ? :) Może jakos Ci się uda zrobić sesje :)

A na dworze taka duchotaaa .... 3h n zakupach i jestem umęczona jak bym cały dzień fizycznie pracowałam .. A dzieci po powrocie i letniej kąpieli też padły i mają dzisiaj pierwszą drzemke ! Nawet Olek ... Ale u nas już nie ma słońca i coś się chmurzy to może wreszcie spadnie troszke deszczu :))

Hej kochane!
Wrociłam wczoraj wieczorem z zamoscia.
Zabawa była super, troszkę popiłam, potańczyłam...odpoczęłam. Sukienka zrobiła wrażenie...kilka osób pytało się gdzie kupiłam bo jest taka inna. Poznałam męża na nowo. W poprawiny uciekliśmy na 2 godz z imprezy i pojechaliśmy się kąpać. Tak dawno nie pływałam. A bylismy nad zalewem zamojskim. I miałam strój 2 częsciowy z przed ciąży i bez krępowania sobie w nim pływałam. Wczoraj przed wyjazdem też pojechaliśmy pływać. Cudowne uczucie!

Maylah A Ty wyprawiasz jutro czy w sobotę? Pewnie w sobotę. A Fifiś dokładnie 2 tygodnie młodszy od swojej narzeczonej :-D Strój napewno ładny, a turkus też lubię :dry: Marzy mi się łazienka w takich kolorach....

Willsonka chyba wyciągne raz męża wieczorem nad jezioro, bo my to bardzo żadko się kąpiemy w jeziorze czy morzu. ostatnio to chyba 2 lata temu i to chyba tamtego lata to tylko raz

Alusia ubierz Maluszka tak jak uważasz i tak jak Tobie sie podoba, jeśli stwierdziłaś że tak będzie mu lepiej to tak zrób. żalezy jeszcze jaki to kościół, bo w niektórych tych dużych nie jest na szczęśie tak ciepło

Mała właśnie zasnęła, od wczoraj śpi z wilgotną pieluchą, trzyma ją sobie w rączce. U mnie tez trochę popadało, na dworzu przyjemnie, ale tu na 4 piętrze i tak zaduch, bleeee :baffled:

witam się wieczornie :-)

u nas troszkę popadało, więc delikatnie jest czym oddychać, wyszłam sobie na balkon i stałam na nim chyba ok 15-20 min, sbo tak przyjemny deszczyk kropił, ciekawa jestem czy mocniej popada:szok::szok:

mała dziś w sumie późno zasnęła bo ok 21.00, mam tylko nadzieję, ze pośpi do ok 6,00 bo u niej jest tak, ze im później zaśnie tym wcześniej wstaje:baffled::baffled::baffled:

Ewa te zaproszenia są super, niektóre są naprawdę piękne :tak::tak::tak:

Kamilko imprezkę robimy w sobotę, no ale roczek jutro, normalnie nie mogę w to uwierzyć,jakoś mi sie na sentymenty zebrało:tak:
U nas tak ok 16 zaczęło tak wiać, jakby jakaś trąba miała przejść, ja byłam z Fifim na naszym ogrodowym basenie, szybko wszystko pochowałam, basen przkryłam, bo liscie leciały, a mamy taki na 1600 litrów wody, wiec szkoda by było wode wymieniać,meble ogrodowe do garazu, atu zonk, ani kropla deszczu nie spadła, wiatr ustał,wyszło słonce:baffled: a ja taak o lekkim deszczu marzyłam:tak:
w ogóle to przez te upały tak sie woda nagrzała w basenie, ze jest tak ciepła, ze kąpiel już nie ejst orzeźwiająca:sorry2: dobrze,że mamy własną studnię, to z niej wodę lejemy za friko:-D:-D:-D

Willsonko, fajnie,ze wypad sie udał, a sukienka wiadomo była bossska:-)

Ala, ja tez uwazam,ze ubierz małego jak uwazasz, w koncu gorąco jest, nie bedziesz go stroić nie wiadomo jak żeby sie spocił:tak:
A tak w ogóle, to ty Olka tez kąpiesz w basenie razem z Jasiem?

Mi w samochodzie dzis padło sprzęgło, wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu kasa potrzebna, normalnie nic tylko sie ..... upić;-):-p

reklama
Maylah nie nie. Olek sobie spi grzecznie w wózku albo w łózeczku :)) a zazdroszcze Wam tych dużych basenów ... co do pogody to u nas też zapowiadao się na burze i nic. Ale teraz jest cudnie na dworze. My właśnie pijemy kawke na balkonie z mężem :)) Dzieci śpią to jest spokój... :))

Wilsonka dobrze że wyjazd udany :)) ;))

a dzięki dziewczyny. Ubiore go tak normalnie bo wiem że w kosciele jest jeszcze cieplej niż na dworze a w niedziele m być 35 stopni ... Zwariuje .. :p

Do góry