reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Myśmy byli o 9:30 na spacerze i już nie było czym oddychać. Poszliśmy tylko do sklepu na końcu ulicy (mieszkam pod 6-stką więc możecie sobie wyobrazić, że nie daleko) i już pot ze mnie spływał, a Tomi nei miał siły pedałować :no::szok:

Byle do wieczora! :-D

Maylah - rozpuszczalne miałam po porodzie - wyglądały jak takie zielone sznureczki. To co mam teraz jest granatowe i wygląda jak żyłka. Wątpię, żeby były rozpuszczalne. No i poza tym chirurg, który mi go zakładał powiedział, żebym się zarejestrowała do poradni na ściągnięcie szwa. W sumie nic się z tym nie dzieje. Ładnie się goi - ale to jest dłoń, którą mimo moich szczerych chęci cały czas ruszam i boje się, że jak za szybko ściągnę te szwy to mi się to rozejdzie i zacznie się paprać - a tego bym nie chciała.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja w ten upalny dzień

Justysia ok, niech u Ciebie nie pada, wykop ważniejszy od deszczyku :tak: Jeszcze nie wyznaczyliśmy terminu wyjazdu do Namysłowa, ale być może dopiero pod koniec sierpnia, bo wtedy moi rodzice jadą tam na wesele i w sumie jak dla mnie było by fajnie gdybyśmy jechali razem

Maylah a jak strój, kupiłaś?

Ewa po ok tyg idz do lekarza sprawdzić jak to sie goi i wtedy na pewno wyznaczy konkretną date lub zdejmie odrazu

beata26 uważaj na wilki bo mogą być niebezpieczne :-D:-D:-D:-D:-D

Patra fajny ten Twój wózek.

agnieszka...24 Super masz z tym fitnessem :tak: życzę samych pozytywnych rezultatów

Kamilko, w końcu kupiłam dwuczęściowy stroj, bo w mojej mieścinie nie znalazłam tankini:-( Ale nie wyglądałam w nim najgorzej ,kolorek mi sie spodobał turkusowy, akurat miałam taką chustę i było git:-)
najgorsze,ze zepsuł mi sie aparat, dostał sie pył pod obiektyw, mój M. próbował rozkręcic aparat i teraz mamy tylko części od apaaratu. Kolejny wydatek,
A ja planowałam sesje na roczek Filipka, Boze to juz jutro, nie mogę w to uwierzyć, jak ten czas leci, mam juz prawie roczne dziecko:szok:

a ja wpadam by zyczyc wszystkim maluszkom co skonczyly juz roczek samych usmiechow na twarzy!

No ja wróciłam już z zakupów i kupiłam Olkowi na chrzciny zwykłe białe body, czapeczke, skarpetki i buciki w sumie ok.15zł. Żadnych strojnych szaleństw ;) trudno niech sobie wszyscy myślą co chcą ale ja go nie będe męczyć. Będzie cały na biało i tyle ;) dam mu troszke zielonego do czapeczki i będzie cudny :)
A Jasiowi kupiłam koszule w kratke na krótki rękaw do tego biały podkoszulek chyba z autkim i spodnie takie a la rybaczki :) i zapłaciłam 25zł :)

Sobie nie kupiłam nic bo szkoda mi kasy :D

Maylah dzieci rosną rosną ;) a może maszod kogoś pozyczyć aarat ? Chrzestni ? Dziadkowie ? :) Może jakos Ci się uda zrobić sesje :)

A na dworze taka duchotaaa .... 3h n zakupach i jestem umęczona jak bym cały dzień fizycznie pracowałam .. A dzieci po powrocie i letniej kąpieli też padły i mają dzisiaj pierwszą drzemke ! Nawet Olek ... Ale u nas już nie ma słońca i coś się chmurzy to może wreszcie spadnie troszke deszczu :))

Hej kochane!
Wrociłam wczoraj wieczorem z zamoscia.
Zabawa była super, troszkę popiłam, potańczyłam...odpoczęłam. Sukienka zrobiła wrażenie...kilka osób pytało się gdzie kupiłam bo jest taka inna. Poznałam męża na nowo. W poprawiny uciekliśmy na 2 godz z imprezy i pojechaliśmy się kąpać. Tak dawno nie pływałam. A bylismy nad zalewem zamojskim. I miałam strój 2 częsciowy z przed ciąży i bez krępowania sobie w nim pływałam. Wczoraj przed wyjazdem też pojechaliśmy pływać. Cudowne uczucie!

Maylah A Ty wyprawiasz jutro czy w sobotę? Pewnie w sobotę. A Fifiś dokładnie 2 tygodnie młodszy od swojej narzeczonej :-D Strój napewno ładny, a turkus też lubię :dry: Marzy mi się łazienka w takich kolorach....

Willsonka chyba wyciągne raz męża wieczorem nad jezioro, bo my to bardzo żadko się kąpiemy w jeziorze czy morzu. ostatnio to chyba 2 lata temu i to chyba tamtego lata to tylko raz

Alusia ubierz Maluszka tak jak uważasz i tak jak Tobie sie podoba, jeśli stwierdziłaś że tak będzie mu lepiej to tak zrób. żalezy jeszcze jaki to kościół, bo w niektórych tych dużych nie jest na szczęśie tak ciepło

Mała właśnie zasnęła, od wczoraj śpi z wilgotną pieluchą, trzyma ją sobie w rączce. U mnie tez trochę popadało, na dworzu przyjemnie, ale tu na 4 piętrze i tak zaduch, bleeee :baffled:

witam się wieczornie :-)

u nas troszkę popadało, więc delikatnie jest czym oddychać, wyszłam sobie na balkon i stałam na nim chyba ok 15-20 min, sbo tak przyjemny deszczyk kropił, ciekawa jestem czy mocniej popada:szok::szok:

mała dziś w sumie późno zasnęła bo ok 21.00, mam tylko nadzieję, ze pośpi do ok 6,00 bo u niej jest tak, ze im później zaśnie tym wcześniej wstaje:baffled::baffled::baffled:

Ewa te zaproszenia są super, niektóre są naprawdę piękne :tak::tak::tak:

Kamilko imprezkę robimy w sobotę, no ale roczek jutro, normalnie nie mogę w to uwierzyć,jakoś mi sie na sentymenty zebrało:tak:
U nas tak ok 16 zaczęło tak wiać, jakby jakaś trąba miała przejść, ja byłam z Fifim na naszym ogrodowym basenie, szybko wszystko pochowałam, basen przkryłam, bo liscie leciały, a mamy taki na 1600 litrów wody, wiec szkoda by było wode wymieniać,meble ogrodowe do garazu, atu zonk, ani kropla deszczu nie spadła, wiatr ustał,wyszło słonce:baffled: a ja taak o lekkim deszczu marzyłam:tak:
w ogóle to przez te upały tak sie woda nagrzała w basenie, ze jest tak ciepła, ze kąpiel już nie ejst orzeźwiająca:sorry2: dobrze,że mamy własną studnię, to z niej wodę lejemy za friko:-D:-D:-D

Willsonko, fajnie,ze wypad sie udał, a sukienka wiadomo była bossska:-)

Ala, ja tez uwazam,ze ubierz małego jak uwazasz, w koncu gorąco jest, nie bedziesz go stroić nie wiadomo jak żeby sie spocił:tak:
A tak w ogóle, to ty Olka tez kąpiesz w basenie razem z Jasiem?

Mi w samochodzie dzis padło sprzęgło, wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu kasa potrzebna, normalnie nic tylko sie ..... upić;-):-p

reklama
Maylah nie nie. Olek sobie spi grzecznie w wózku albo w łózeczku :)) a zazdroszcze Wam tych dużych basenów ... co do pogody to u nas też zapowiadao się na burze i nic. Ale teraz jest cudnie na dworze. My właśnie pijemy kawke na balkonie z mężem :)) Dzieci śpią to jest spokój... :))

Wilsonka dobrze że wyjazd udany :)) ;))

a dzięki dziewczyny. Ubiore go tak normalnie bo wiem że w kosciele jest jeszcze cieplej niż na dworze a w niedziele m być 35 stopni ... Zwariuje .. :p

Do góry