reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witajcie Mamuśki po wakacjach:-):-):-):-)

przede wszystkim
STO LAT DLA ZOSI I DOMINISIA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK:-):-):-):-)
Rośnijcie zdrowo i dawajcie wiele radości Waszym Rodzicom

nam wakacje sie udały, wypad super, ekipa fajna, Filip szybko sie zaaklimatyzował, nikogo sie nie bał, kąpiel w jeziorku uwielbiał no i zabawe piachem;-)
poczytam Was i potem napisze więcej
Caluje:-p

a ja mam jeszcze pytanko co do tortów, bo jak wiadomo warto polac czymś biszkopta,żeby nie był taki suchy najlepiej to wodką a jak nie wódką to czym? slyszalam o roztopionych landrynkach albo wodą z cytryną a Wy czym zakrapiacie :D?

ja wpadam tylko na chwilkę złożyć życzonka urodzinowe dla Dominika i Zosieńki

:tak::tak::tak: zdrówka, szczęścia i samych radosnych chwil w życiu dla was kochane lipcowe dzieciaczki :tak::tak::tak:

ja przy tej pogodzie nie mam na nic siły, nawet na spacer z małą nie mam ochoty iść, dziś mój M ją wziął i właśnie spacerują, a ja korzystam z okazji i podczytuję co u was

fajnie, ze wszystkim, którzy urlopowali dopisuje humorek, może teraz wypoczęte mamuśki zaczną więcej pisać na bb
uciekam bo nawet nie mam siły klepać w klawiaturę
miłego wieczorku

a ja mam jeszcze pytanko co do tortów, bo jak wiadomo warto polac czymś biszkopta,żeby nie był taki suchy najlepiej to wodką a jak nie wódką to czym? slyszalam o roztopionych landrynkach albo wodą z cytryną a Wy czym zakrapiacie :D?

Ja zawsze woda z cytryny biszkopt "biały" a ciemny z kakao mocną kawa rozpuszczalna :tak:

izabell96 Też uważałam że Ninia nawet tego nie będzie pamiętać, że miała taki tort, ale gdybyś widziała jaka była jej reakcja jak ją zobaczyła to sama byłam w szoku, bo tak piszczała z radości, na pewno tym bardziej bo uwielbia lalki :-D:-D:-D:-D
Lalkę rozdzieliłam w pasie i nabiłam na duży patyk do szaszłyków, obcięłam tak by długość pasowała, przed krojeniem wyjęłam i kroiłam jak babkę, nawet dobrze się kroił

Maylah dobrze że wyjazd się udał :-) Fifi na pewno zadowolony :-)

adddaaa ja skrapiałam wodą z cytryną

adudz82 ja dopiero wyszłam po 17 a i tak upałnie do zniesienia, a wyjść musiałam bo miałam sprawę do załatwienia :shocked2:

dzieki za odp. :)
my wyszlismy z domu dopiero o 19 i wrocilismy o 21 do domu, wczesniej to po prostu katorga i dla mnie i dla dziecka, nawet o 18 było 37C, mi się marzy jakies jeziorko ale M uroplu narazie nie chce brac, no a w weekend urodzinki,
widzialam dzis pogode na 16 dni wlasciwie do konca lipca ponoc mają byc upaly i burze.

PRZYSZŁAM SIE PRZYWITAĆ !
Wiedze,że mój piatkowy post sie nie zatwierdził ,ach ten iplus!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przez 4 dni walczyłam z chwastami ,a wszyscy sie pytaja gdzie sie tak opaliłam ,oczywiscie ,że na MAJORCE:-D.!
Fundament wykopany,zbrojenie powiazane ,ale nie zlany jeszcze,wiec KAMA niech nie pada jeszcze bo nam wykop szlak trafi,w sobote betoniara rusza.
no i chyba juz jutro jedziemy se do BOSZKOWA nad jeziorko,a w środe na pewno.
Jeszcze mam sprawy w zusie do załatwienia ,Julek nie widnieje w NFZ i muszę tam iść z kartą,jakis syf tam maja i wysłać ciulą !:wściekła/y:

KAMA a kiedy witasz w NAMYSLAU ??

MELASZEK JAK tam tankini gdzie w koncu kupiłaś ,no chwal sie.

WCZASOWE dziołuszki fajnie ,że spotkanko i wypoczynek sie udał .
Szkoda ,że nie moglam WAS zobaczyc !:-(

ALUSIA wszystko możesz mrozić od barszczu po sernik !!!:tak::tak::tak::-)

A my mamu piatego zebola!!!
I gryzie gdzie popadnie tzn. tylko mame taty nie !
Juz mnie nerwy biora ,mam znamie na plecach i sie uparał i szczypie i drapie juz nawet raz ugryzł myslałam ,że krew leci ,ale na szczescie nic nie było.
No i sie wscieka mama i mama ,do kibla wyjsc nie mozna!:wściekła/y:
Zaczął by łazić to byłby spokój !:tak::wściekła/y::dry:
MOŻĘ MNIE NIE BYC PARE DNI TO........
DZISIEJSZYM I TYM BLISKIM ROCZNIAKĄ JAK NAJWIECEJ SZCZESCIA,ZDRÓWKA I MIŁOŚCI !!!

reklama
Maylah super że urlop się udał :-) ale pewnie za krótko co ? :-)

Adudz przy tej pogodzie to żadnej z nas pewnie się nic kompletnie nie chce. Ja też na spacey nie wychodze chociaż dzisiaj musze ...

Ada ja chce pogode w połowie sierpnia. Teraz może padać :-p

Justysi Ty to jesteś kurcze szłowa dziewczyna. Trzymam kciuki żeby Wam tam nie padał deszcz, żeby wszystko poszło tak jak Ty chcesz :-) i gratulacje ząbka. U nas też Jaś gryzie, a i Cię pociesze że jak zcznie chodzić to dalej będzie tylko mama, mama... u nas tak zostało.

A ja zaraz jade na zakupy z dziećmi. Ciekawe jak to będzie wyglądać. Aż się boje :-p musze dzieciaczkom kupić ubranka na niedzielną impreze i mężowi chyba koszule !! Oooo właśnie musze jedna mu wyprać heh :-) aha i Ada otwiera Ci się ten przepis? Bo mi nieee ... Mogłabyś mi go skopiować razem ze zdjęciem i wysłać na e-maila bo chyba msz mojego ?

Do góry