Cześc matki wariatki!
Mały spi, więc mam chwilkę czasu!
Ewa po 7 dniach zgłoś się do chirurga, on oceni czy szwy zdjąć czy jeszcze kilka dni odczekać. Zależy jak głęboka jest rana. Mój brat ostatnio rozciął sobie brode na studiach podczas zajęć z piłki ręcznej. Zgłosił się po 7 dniach do zdjęcia szwów a lekarz kazał mu jeszcze tydzień odczekać bo słabo się goiło.
Kupiliśmy małemu wózek. Po przetestowaniu kilku wózków zdecydowaliśmy się na ten =>
Espiro Magic 3 i póki co jestem bardzo zadowolona. prowadzi się super, jest bardzo zwrotny i przede wszystkim leciutki! Muszę go znosić z 2 piętra bo nie bede ryzykowała zostawiając go na klatce i wiecie co? W jednej ręce trzymałam Kacpra a w drugiej wózek. I dałam radę! I nawet sie nie zmęczyłam. Więc póki co polecam ten wózek.
Kupiłam tez małemu ubranko na roczek. Bedzie miał białe spodnie, do tego bluzka zkrótkim rękawkiem, co w stylu marynarskim i do tego czapa. Za komplet dałam 6 dych
Poszaleć moge bo w koncu zwrot podatku nam przyszedł
A dzisiaj idziemy po prezent urodzinowy dla chrześnicy męża (skończy 23go 2 latka) i prezent na ślub
Tylko nie wiem co im kupić. Dla Oliwki chyba jakąś śliczną sukienke i misia a dla młodych widziałam duży zestaw obiadowy - biały w czerwone serducha
A że od niedawna są na swoim to sie pewnie przyda
A tak poza tym to byłam na panieńskim w sobote. Jeny śmiechu było co niemiara. Byłysmy w kilku barach. Hehe młoda miałam rogi z welonem do tego fartuszek z namalowaną bielizną, wszystko kiczowato różowe. Dziewczyny natomiast miałam uszka królika, też różowe i do tego świeciły
Jak przez miasto szłysmy to wszyscy nas zaczepiali. Och wybawiłam sie bardzo. Jak bede miała fotki to wrzuce kilka na tajnickim to zobaczycie jak sie bawiłysmy
oho mały sie budzi! Buziaki dla was a dla wszystkich roczniaków STO LAT STO LAT I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!!