reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam się w kolejny słoneczny upalny dzionek :)

My zaraz na spacerek wybywamy. W kuchni juz ogarnęłam, muszę się tylko ubrać i spadamy, bo później na dworze nie wytrzymamy.

Z moją rączką coraz lepiej. Po jakim czasie ściąga się szwy z rany? orientuje się któraś? nie wiem kiedy mam sie zgłosić do przychodni żeby mi te szwy ściągnęli.

reklama
Witam, witam :-):-)

Musze sie pochwalic ze zapisalam sie wczoraj na fitness :tak::tak: wczoraj trener juz dla mnie ulozyl caly plan treningow :tak: jest tam solarium i sauna to eszcze odpoczne :tak:
dzisiaj dostane plan zywieniowy... po porodzie schudlam ale jakby nie bylo to takie to cialo rozlazle :szok::szok: chce to jakos wzmocnic :tak::tak:

lece do joniego ale zaraz wracam :-)

Ewa nie wiem jak to jest ze szwami na ręce ale ja po cięciu np miłam zdejmowane po 8 dniach :)

Agnieszka ale masz fajne z tym fitness i solarium i sauną. Ja też chętnie bym się gdzieś wybrała ale nrazie mój ssak mi nie pozwoli a po drugie jeszcze chyba za wcześnie ;)

tak w ogole to witam!
Ala-zaraz poszukam tego przepisu i Ci wyslę.
ale mam też do was prosbę wózkową,bo mam już dosć tego mojego wózka ktory wazy chyba z 15kg, mam tako jumper 3w1 i mam go juz dość, no i wyblagalam M na nowy wózeczek, no i przeznaczył mi na ten cel 300zł bo najpierw chcialam taki za 250zł plus przesylka ale teraz przemyslalam to sobie i chcialabym jakis tanszy wozek bo wtedy starczy mi jeszcze na stroj kąpielowy :p tylko ze wiekszosc z nich jest do 15kg a mały waży już pewnie z 12/13kg wiec wole nie ryzykowac, no ale jest tez kilka do 20kg, tylko niewiem czy one są solidne i niewiem który wybrać.. a o to one :
SPACERÓWKA TYPU PARASOLKA JOKER MILLY MALLY eKids (1134552816) - Aukcje internetowe Allegro (tylko tu taki feler ze nie ma ani pokrowca na nogi ani przeciw deszcowej foli, no ale wysylka gratis )
ARTI CITY COMFORT AŻ 7 KOLORÓW +FOLIA, OKRYCIE ! (1120242944) - Aukcje internetowe Allegro (tu duze obciazenie do 25kg tylko kolorystyka srednia)
Wózek Spacerowy ORSO NOVE 2010 -tylko 5,2 kg- NEW (1112800402) - Aukcje internetowe Allegro
ARTI SUNNY AŻ 5 KOLORÓW + FOLIA i OKRYCIE GRATIS (1130413920) - Aukcje internetowe Allegro (tu nie jest napisane jakie obciazenie)

czy lepiej kupic jednak taki nieco drozszy wozek juz sama niewiem, pomożecie ?

SPACERÓWKA TYPU PARASOLKA JOKER MILLY MALLY eKids (1134552816) - Aukcje internetowe Allegro ja tego osobiście nie polecam bo jak dla mnie jest taki chwiejny heh. Jak wsadziłam do niego Jasia to przy ruszaniu się ten wózek jakiś taki niestabilny był :)

ARTI SUNNY AŻ 5 KOLORÓW + FOLIA i OKRYCIE GRATIS (1130413920) - Aukcje internetowe Allegro ten jest fajny

Ale moim zdaniem ten jest super ARTI CITY COMFORT AŻ 7 KOLORÓW +FOLIA, OKRYCIE ! (1120242944) - Aukcje internetowe Allegro

tylko ja kupilam spacerówke ( nie moge jej jakoś znalesc ;/ ) i tam nie ma oparcia po kątem 90 tylko takie pochylone i Jasiowi np to się bardzo nie podoba bo on tk praktycznie jest w pozycji półleżącej. Nie wiem czy każda spacerówka tak ma?

Witajcie

Aduś co do wózeczka, to my mamy bardzo podobną parasolke, i jest ok ;) Co mogę poradzić, to zeby budka miała jak najciemniejszy kolor, bo nasza ma turkusowa, i jak wkladam wózek do bagaznika, to szybko sie brudzi

Witajcie kobitki, myslałam ze popisze, ale Fifi wlasnie sie obudzil, a spal o 21:szok::szok::szok: ormalnie te upaly go wymeczaja, wczoraj w dzien 3 godziny spał.

Ewcia, a moze masz rozpuszczalne szwy?

ojjj musze leciec

Cześc matki wariatki!

Mały spi, więc mam chwilkę czasu!

Ewa po 7 dniach zgłoś się do chirurga, on oceni czy szwy zdjąć czy jeszcze kilka dni odczekać. Zależy jak głęboka jest rana. Mój brat ostatnio rozciął sobie brode na studiach podczas zajęć z piłki ręcznej. Zgłosił się po 7 dniach do zdjęcia szwów a lekarz kazał mu jeszcze tydzień odczekać bo słabo się goiło.

Kupiliśmy małemu wózek. Po przetestowaniu kilku wózków zdecydowaliśmy się na ten => Espiro Magic 3 i póki co jestem bardzo zadowolona. prowadzi się super, jest bardzo zwrotny i przede wszystkim leciutki! Muszę go znosić z 2 piętra bo nie bede ryzykowała zostawiając go na klatce i wiecie co? W jednej ręce trzymałam Kacpra a w drugiej wózek. I dałam radę! I nawet sie nie zmęczyłam. Więc póki co polecam ten wózek.

Kupiłam tez małemu ubranko na roczek. Bedzie miał białe spodnie, do tego bluzka zkrótkim rękawkiem, co w stylu marynarskim i do tego czapa. Za komplet dałam 6 dych :rofl2: Poszaleć moge bo w koncu zwrot podatku nam przyszedł :-D A dzisiaj idziemy po prezent urodzinowy dla chrześnicy męża (skończy 23go 2 latka) i prezent na ślub :baffled: Tylko nie wiem co im kupić. Dla Oliwki chyba jakąś śliczną sukienke i misia a dla młodych widziałam duży zestaw obiadowy - biały w czerwone serducha :-p A że od niedawna są na swoim to sie pewnie przyda :dry:

A tak poza tym to byłam na panieńskim w sobote. Jeny śmiechu było co niemiara. Byłysmy w kilku barach. Hehe młoda miałam rogi z welonem do tego fartuszek z namalowaną bielizną, wszystko kiczowato różowe. Dziewczyny natomiast miałam uszka królika, też różowe i do tego świeciły :-D Jak przez miasto szłysmy to wszyscy nas zaczepiali. Och wybawiłam sie bardzo. Jak bede miała fotki to wrzuce kilka na tajnickim to zobaczycie jak sie bawiłysmy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

oho mały sie budzi! Buziaki dla was a dla wszystkich roczniaków STO LAT STO LAT I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!!

reklama
masakra jaki skwar :szok:
a mnie właśnie w pracy odwiedził policjant i spisuje moje zeznania i przyjmuje zawiadomienie o kradzieży wózka. Ot się w porę opamiętali :-D ale lepiej później niż wcale. Mam na sobie kieckie i szpilki facet sie gapi jak głodny wilk :-D:-D:-D

Julka pieknie przespała nocke 21-8:40, teraz się pluska w basenie na balkonie. Po obiedzie może tatuś weźmie mała na spacer jak troszkę upał zelżeje w co szczerze wątpię :-D

Wszystkim roczniakom życzę 100 latek !!!

Do góry