reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Samych pięknych chwil w życiu życzę Dominikowi!!!! A Uśmiech niech zawsze będzie od ucha do ucha!!!!

Ja pisaki kupiłam w małym sklepie samoobsługowym

Ja tort na chrzest zamówiłam w piekarni i wyglądał tak. Taki wózek łatwo narysujesz takimi pisakami, dodatkowo jakieś ozdóbki i będzie super, Można dodać kwiatki stokrotki Dr otkera, w opakowaniu są białe i różowe, te białe ładnie by wyglądały. Żałuję że tortu na Chrzest sama nie robiłam, bo bym go ładniej ozdobiła

Załączniki

• k.jpg
    k.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Kamlotka mi jednak tort na chrzest zrobi babcia a ja zrobie tylko autko na roczek :) Tort n chrzciny bedzie karmelowy i na tym napisze Chrzciny Olka i nmluje właśnie wózek (niebieski) i kupie takie cukierkowe buciki i tak go obstroje :) W niedziele albo poniedzialek wkleje zdjęcia ...

Alusia na początek zrób jeden, dwa to mogłoby być za dużo, a ustroisz sobie jak będziesz chciała, na pewno będzie łądny. :tak::tak::tak::tak: Na następne urodzinki Chłopaków będziesz mogła pokombinować. A jak robicie masę karmelową? Z tej gotowej masy krówkowej?

dziewczyny a ja wam polecam sama ostatnio wypróbowała na roczek Nikoli masę cukrową
jest naprawdę super a i wszyscy myśleli ze tort zmówiony z cukierni tak ładnie się prezentował i szkoda że wcześniej nie wiedziałam o tej masie bo na chrzciny tez bym takim sposobem ozdobiła a tu przepis na ta masę

Wielkie Żarcie - Przepis - Biała Masa Cukrowa

Ja też myślałam ze nie wyjdzie ale wszła, a i ozdoby piękne można stworzyć :tak:
ja nie lubię bawić się w wygładzanie kremu na bokach i to mi zawsze najwięcej czasu pochłaniało a ta masę raz dwa założyłam i wyglądał bardzo dobrze jak na pierwszy raz kolejny czyli dla męża na urodziny będę robiła 27 lipca i tez tą masa będę zdobić hehe wciąga ta masa ;-)
fajna zabawa jak plasteliną :tak:

a na watek kulinarny już wieki nie zaglądałam :zawstydzona/y:

Następnym razem na pewno ją wypróbuje, robiłam Tort Lalkę na roczek i chciałam nawet taką masę kupić na allegro ale zrezygnowałam, a wtedy sukienka Lalki byłaby naprawdę super No i piękny gorsecik można byłoby jej "uszyć" :-D;-)

Ostatnia edycja:
właśnie weszłam na kulinarny i widziałam lalkę ślicznie wyglądała ja też miałam ochotę zrobić lalkę ale doszłam do wniosku ze mała jeszcze za małą i zrobiłam tradycyjny tort ale za roku już zaszaleje i będzie barbie a jak się kroiło ten tort

Kamlotka tak z gotowej krówki ;) no masz racje zrobie tylko jeden w soboe wieczorem :) a może do mojego przepisu na auto ta masa cukrowa by się jakos nadała? ;)

reklama
Alusia ja bym na pierwszy raz nie ryzykowała dlatego lalki nie odważyłam się zrobić wolałam tą masę wypróbować prostym kole niż jakieś dziwne kształty ale dla Kacperka na 6 lat planuje zrobić dinozaura i właśnie nałożyć masę z tym ze to będzie wtedy mój 3 tor z masą

Do góry