reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja ubiłam śmietanę kremówkę, w sumie 1,5 opakowania i dodałąm masę śmietanową, taką w proszku Dr Otkera, ale że barwi na różowo to Wam nie polecam :-D Do tego poukładałam truskawki. Kupiłam do ozdoby pisaki cukrowe, bardzo fajnie się nimi ozdabia, miałam też różne żelki, np serduszka i te A KUKU nadziane, ale te drugie użyłam do tortu bezowego

-------------------------------------------------------------------------------------

Alusia A Jasio będzie Ci spał w foteliku podczas podróży?

Ostatnia edycja:
reklama
ja kupuje gotowy krem w proszku i robie w.g przepisu na opakowaniu :) tez kupilam te pisaki juz nawet wyprobowalam na ciescie :) i tez bede korzystala z żelków :) kupilam juz tez do torta takią swieczke fajerwekę :D

Kamlotka Jasio jak tylko zostaje włożony do fotelika i właczamy auto to on odpywa :) zaraz śpi :) i to nie ważne czy dopiero wstał, czy jest upał, czy jest coś super za oknem. On śpi i koniec heh :) ale jak silnik przestaje pracować to się budzi :) a jak się zatrzymujemy na światłach to tylko się przebudzi i zaraz spi dalej :D
Czyli mam kupić ten biszkopt tak ? Krem do tortów? A te pisaki gdzie kupie? ;) Kurcze dziewczyny dzięki Wam zrobie tort dla Jasia ;D

A na ile osob starczy mi ten tort? Bo mam 20 + 6 dzieci ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewelntulnie podzielisz symbolicznie tego torta !
co do pisakow ja ich wszedzie szukalam, w realu nie bylo ani w tesco dopiero znalazlam je w kauflandzie

Znaczy bo w sumie to musze mieć dwa torty ;) Jeden dla Jasia na roczek a drugi dla Olka na chrzest ;)) Kurcze chyba w sobote będe siedzieć całą noc nad tortami. Zrobie dla Jasia to auto a co dla Olka? Hmm...

Dzień Dobry Kochany Lipcu!!! Melduje swoja gotowość!!!!

Wakacje superrrrrrrrrrrrrr.... i jak zawsze za szybko mijają.
Asiu dziękuje Ci za spotkanie. Było..... hy hy hy.... wiesz jak było:):) Uśmiech mego M. mówił wszystko.

Całuski.

Eeee, ktoś mi suwaczka zmienił:):):):)

Iwon :) Witaj Witaj ... zazdroszcze wakacji :) Jaaa też chce !! :)

Wszystkiego najlepszego dla Dominika. :-)
Niech rośnie duży i zdrowy :-)
Uśmiechnięty :-)
Niech będzie radością dla swoich rodziców ! :-)

witam kobitki, już wrócilismy z cudownego wypadu nad morze i było SUPER !!!

jednego tylko żałuję, że moje spotkanie z Iwonką i Asią tak krótko trwało, ale niestety Julce idzie gorna jedynka i nieźle mi dała popalić tego dnia i potem w nocy :confused2:

ogolnie jestem zadowolona , było milusi, Julka o dziwo tylko pierwszą noc jakos miejsca sobie znaleźć nie mogła no i tą co ją ząbek męczył a nastepne już luzik, spała do 8 bez przerwy. Bardzo jej się podobało na plaży i woda lodowata też :-D:-D:-D:-D

Chodzilismy na występy zespołu peruwiańskiego Chirapak i mała tańcowała jak szalona. Nauczyła się też pokazywać jak robi rybka, żółwik, kotek i foczka. No i jeszcze na pytanie KOCHASZ MAMĘ I TATĘ mówi z wielkim przejęciem TAK !!!:-D

reklama
Dzięki Ada :) jesteś niezastąpiona !! W sobote wieczorem będziesz może na forum ? Bo pewnie będe miala mnóstwo pytań :p ;))

Beatko super że wczasy się udały ;)) Na ile byliscie?? Może polecisz jakiś fajny i w miare tani nocleg? :)

Do góry