reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam sie i ja rankiem pieknym :-):-):-)

U nas pogoda wymarzona, sloneczko i sloneczko :-D:-D
Za chwilke wystawie joniemu wanienke na taras i niech sie troszke popluska,a my z siostra wystawimy swoje blade dupeczki na dzialanie sloneczka :-D:-D
maly dzisiaj w nocy tez sie na chwile obudzil ale nie bylo tak zle jak wczoraj,zasnal zaraz i spal do 8 :-):-) wiec dzisiaj jestem w dobrym humorze i wyspana :tak::tak:
mylse ze to znow te zebolki bo jakis marudny i nie chce jesc:-:)-(
No i wczoraj zmienila sie data naszego urlopu...ale na lepsze :tak: mielismy jechac 26.07 na 9 dni,bo tato musial byc juz potem w pl ale ze jedziemy 06.08 to bedziemy mogli zostac tam 2 tyg :tak::tak:

odezwe sie jeszcze

PS. Madziu, wzywalas mnie (i reszta dziewuszek tez ) no i chyba uslyszalam :-D:-D

reklama
Hej dziewczyny!
Dostałam się na 3 etap pracy w banku- dziś go mam. jak przejde to już mam umowe o pracę. Tylko muszę wcześniej wypowiedzieć w moim starym banku-a wypowiedzenie 1 miesiąc. Trzymajcie kciuki

Co do figury to ja po ciąży w zasadzie wróciłam do swojego rozmiaru. Ale mam 4 szt ubrań w które nie wchodzę, są to spodnie. Niby 38 a troche przyciasnawe i głupio w nich wyglądam. Natomiast zmęczona wyglądam tak;-)

Załączniki

• Obraz 015.jpg
    Obraz 015.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 84
Wilsonka powodzenia! swoja droga to wygladasz super jak jestes zmeczona:-D nie chcialabys mnie zobaczyc....
Kamilko jeszcze nie zdarzylam Ci napisac ze torcik Ci wyszedl super! naogladalam sie zdjec a potem mi sie snilo ze ta lalka zyla i wyszla z tortu:-D:szok: Oliwcia wygladala super! widze ze urodzinki sie udaly. tesciowa mniej gleboko w d****:-D
agnieszka fajnie ze znow jestes! dobrze ze macie sloneczko bo u nas dzis pochmurnie to i humor nie taki
Aniu waga sie nie przejmuj i tak laska z ciebie!

Mari jeszcze spi ale czuje ze ta drzemka juz sie konczy.... dzis pada i mi sie nic nie chce. musze isc do banku przeslac zaliczke firmie ktora bedzie nas przeprowadzac do polski. w czwartek mam rozmowe w sprawie szczepionek mari. ach juz tylko dwa tyg zostaly do przeprowadzki, szok!

Witajcie dziewczyny! Ja dziś po szkoleniu z psychologii. Musze przyznać, że nie bylo ciekawe :no:

Zaraz kolacja dla maluchów, a potem lecimy na meczyk i grillika :tak:

Miłego wieczoru!
Pa

witajcie wlasnie wróciłam z biegania, dzis znowu 3 km,i juz mniej zatrzymywań :tak: moze kiedys uda mi sie ten dystans bez odpoczynku przbiec

teraz obserwuję meczyk:tak:

Ja dzis pól dnia prałam, sprzatałam, bo jutro zakupy i w pt upragniony wyjazd,
a i kupilismyb dzis spacerówke, nic wielkiego, bo choziło nam taką na wyjazy, coby do samochodu sie zmiesciła, na te spacerówkę złozyła sie moja mama i mój brat w ramach roczkowego prezentu
Solidny wózek parasolka BUNNY+ 2010 -7kg +folia (1095499223) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy kolor turkusowy
jest bardzo lekka i łatwo się ją składa, no i co najwazniejsze mieści sie do mojej Corsinki:-):-):-)

Willsonko gratuluje 3 etapu, no i zyczę telefonu o przyjęciu do pracy:tak::tak::tak:
Aniu, jak pakowanie?

Asiu jak spotkanko z Beatką i Iwonką?

Hej dziewczynki :) witam z rana :-) u nas dziś słonecznie - i tak chyba dziś ma być w całym kraju (?) więc zapowiada się pod tym względem miły dzioonek chyba dla każdej z nas - Agnieszka...24 nie wiem jak u ciebie z pogodą ;-)

Wczoraj meczyk-grillik udany. Posiedzieliśmy prawie do 1. Byliśmy u znajomych w Rybniku, więc niedaleczko.

A dziś w planie mam plener z parą młodą - jeśli znajdę kogoś kto zajmie się dzieciami :dry: już wiem, że teściowa ma spotkanie na 15, więc ona odpada. Zaraz zrobię podejście do mojej mamy ;-)

A co tam u Was?

A u mnie dalej pakowanie:tak:

Poza tym dzis mamy 4ta rocznice slubu i chcę zrobić męzowi koszulke z napisem. Dopiero wczoraj wieczorem mi to przyszło do głowy bo prezent ode mnie juz dostał, ale miło by było dzis jeszcze miec dla niego jakąs drobnostkę. Może zdążę?:confused:

W związku z tym mam do Was prośbę: pomóżciemi wymyśleć treśc napisu. Ja narazie wymysliłam tylko :"najlepszy mąż na swiecie". Ale moze Wy macie jakieś pomysły? Prosze, prosze, proszę!!! Pomyslcie- wy macie zawsze super pomysły.

Zaraz jak tylko Zosia wstanie ide do miasta po koszulke, a jak wrócę, zajrze na bb, zeby zobaczyc co mam malowac na koszulce;-) Dobra? No to umowa stoi:tak: Jestescie kochane:-)

Dziewczyny, melduje, że jutro z samego rana wyjeżdżam do zamościa. Wracam we wt. Mała zostaje u teściowej. Oj chyba się alkoholowo sponiewieram za wszystkie czasy;-)

u mnie nie zapowiada sie dobry dzien...
dzis dostalam @ wiec bardzo kiepsko sie czuje i z humorem tez kiepsko...
Ale musze sie pochwalic ze moja cudowna corcia wczoraj zrobila samodzielnie 3 kroczki! potem tylko 2 razy powtorzyla ale jaka byla moja radosc!:-)
za godz idziemy na rozmowe w sprawie szczepien. Mari drzema. Wczoraj spala w poludnie 3,5 godz szok! ale potem nie chciala na noc usnac.
Wilsonka udanego wypadu, wyszalej sie wyszalej!
Aniu co do koszulki to nie mam pomyslu, niestety moj mozg dzis nie pracuje
ja tez ide na wesele 31 lipca:) moze idziemy na ten sam;-):-D
ale tez kiecki brak i butow...
Madzia podziwiam, ja do sklepu i spowrotem i padam ze zmeczenia....
juz jutro piatek! zazdroszcze ci wyjazdu...bawcie sie dobrze
spacerowka bardzo ladna, super prezent!
Ewcia fajnie ze macie z kim dzieciaczki zostawic i poszalec. gratulacje z okazji podpisania umowy.
_____________----
wlasnie dostalam list z numerem referencyjnym i haslem no i dzis juz moge umowic sie na wizyte do przychodni ortopedycznej, zaraz umowie sie przez netka. mam nadzieje ze zalapiemy sie zanim wrocimy do polski:/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was,
Oj chyba mnie tu juz nikt nie pamięta, chociaż byłam na tym wątku jako jedna z pierwszych. :-) Przestałam pisać bo tak jakoś wyszło... Czasem czytałam... Potem już nawet nie bardzo miałam czas. ;-)Ale jakby co to proszę uzupełnijcie mi w narodzonych dzieciach, że jednak.... nie trzeci chłopak a dziewczynka Jagoda 2 lipca z wagą 3210 i wzrostem 54 cm. :-D A tak ogólnie widz, że piszecie o pracach, ja wróciłam juz 28 stycznia na 7 godzin ( bo karmienie). Nie karmię już 3 m-ce ale jeszcze do końca przyszłego tygodnia mogę wcześniej wychodzić.
Oj dużo mam do nadrobienia, ale muszę się zmobilizować i może wreszcie jakieś zdjęcia uda mi się zamieścić. Teraz Jecek ma już 10 lat, Janek 4 lata i Jagoda rok z wagą 11,2 kg. ;-)samodzielnie robi do 7 kroków i ze śmiechem się przewraca.
A i jeszcze pytanie od którego powinnam zacząć czy można jeszcze do Was czasem zajrzeć?

Do góry