reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Uf....
Ja właśnie z urzędu pracy wróciłam, byłam się odhaczyć...
Jedna wielka masakra!!!!Upał straszny! Mdli mnie od rana i wcale nie mija, więc wyglądam tak: :baffled:
Własnie wcinam bułkę, moze przejdzie.

Mielismy dzisiaj wyjeżdżać, ale mąz musi przetarg przed wyjazdem ogłosić, a cos tam sie stało i nie ogłosił. Jedziemy wiec jutro. Może to i dobrze, bo ja jeszcze wszystkiego nie spakowałam.

Kasiu ja Cie nie pamietam, gdyż dołączyłam nieco później, ale wszystkie z radością poczytamu co u Ciebie:tak:

reklama
No to Aniu dostałaś od męża 1 dzień gratis na pakowanie :-D

A mój Adamo się właśnie obudził i zaczyna skrzypieć... chyba muszę do niego iść :)

Kaśka a ja Cię pamiętam :tak: Byłąś jedną z pierwszych, ja też, więc pamiętam, potem na jakiś czas przestałam pisać, ale powróciłam :-D

A u nas dzisiaj plewienie cz. 2 :-D:-D

maly jest grzeczny i juz po spacerku :tak::tak: bylismy w kawiarni na lodach :tak::tak: no i na zakupach... ide dalej robic...odezwe sie potem :-):-)

papatki...

witam rowniez popoludniowo
wszystkim uropujacym i bedacym urlopowac zycze udanego leniuchowania.
ja tez od jutra zaczynam urlop. 3 tygodnie odpoczynku.tak sie ciesze.lecimy z Oskarem do irlandii.
u nas tez slonecznie,podobno cieplo. od 7,30 nie bylam jeszcze na dworzu,ale wtedy tez bylo juz fajnie i cieplo.

Patra co do wozkow ta najlepiej poprobowac w sklepie. ja sobie chwale spacerowke z 1 raczka.nie dosc ze lekka to i 2 mozna np.przez telefon gadac prowadzac.
Niuta oj wspolczuje wyrwywania zebow madrosci.tez mialam wyrywany i jeszcze tydzien po bolalo mnie. a jeszcze 1 czeka na wyrwanie.czasami troche antybiotykami sie ratuje ale wiem ze to nie na dluga mete.

A my właśnie położyliśmy dzieciaki. Wojtek jeszcze im czyta, a jak przeczyta to szampanika rocznicowego otwieramy i się dzisiaj nim chyba "ululamy" :-D

Muszę się jeszcze przygotować na jutrzejsze doradztwo w związku z dotacją - ale strasznie mi się nie chce... no ale po szampanie będę bardziej kreatywna :-p

---------------------
No i ciszaaa.... my z mężem kończymy winko... on po całym dniu w pracy już przysypia... muszę go chyba zaciągnąć do łóżka, choć i tak dziś z niego pożytku nie będzie :no::-p

Dobranoc laseczki!

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkowo! My już po baseniku , Maks jak zwykle dał nam w kość! Zapomniałam się pochwalić Stasiu dostał zaświadczenie o niepełnosprawności na 2 lata , także się cieszymy , bo zawsze było na rok a biurokracji z tym nie mało!
Patra ja mam baby desing , ale inny model i sobie chwalę , ten baby aktiv będzie super się prowadził , ale pewnie wagę ma nie małą! Co do jednej rączki zgadzam się z basienką , bo ja właśnie jak spaceruje to wykonuje wszystkie telefony!
Basienko26 , a ja się już zaczęłam martwić , czemu jeszcze mnie boli, już myślałam ,że zrobił się jakiś stan zapalny!

reklama
Kochaniutkie ja się z Wami żegnam...

Wyruszamy jutro z rana, a wracamy 25go. Całe dwa tygodnie bez internetu!!! Szok!:szok:

Życzę i Wam odpoczynku i pięknej pogody:tak:

Buziaczki dla Was wszystkich! Będę bardzo tęsknić!!!

Do góry