reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

madziu no wlasnie staram sie myslec ze bedzie dobrze, musi bo teraz mam wrazenie ze tu gdzie jestem utkenlam w miejscu i nie widze nas tak dalej zyjacych...wkurza mnie to ze tutaj musze liczyc tylko na siebie, czasem jest tak ciezko ze szok, no ale niedlugo bede blisko rodziny( choc czasem to tez nie takie fajne) i mam nadzieje ze bedzie troszke lawiej
szkoda mi tylko tego pieknego miejsca...boje sie tez o meza, tzn o nasz zwiazek bo cos ostatnio kiepsko sie dogadujemy i ze bedzie gorzej...oj zawsze cos. cieszy mnie tylko moja kochana corka:)

reklama
O I Nasza kochana Justynka sie odnalazła;-);-);-)
a Skorzecin juz czeka na nas:-):-):-) akwater tam pełno i wcale nie az takie drogie,ok 30 zł za osobe za dobę,
lecz jesli chodzi o jedzenie , to ceny jak nad morzem, dlatego, bierzemy duzo swojego prowiantu, nawet grila wezmiemy,i bedziemy grilowac, drinkowac i w ogóle plazowac, ehhhhhh oby do piątku

Justynko,
gratuluję postępów w budowie, my czekamy za podpisaniem drugiego aktu notarialnego:baffled:

a Boszkowo jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , czysta woda, ciepła,naprawdę Polecam:tak::tak::tak:

zazroszcze wam dziewuszki ze mozecie choc na pare dni jechac gdzies odpoczac, jak juz nie pamietam kiedy mialam wakacje i narazie sie nie zapowiada....
Justys z Ciebie to robotna kobitka, super ze juz cos sie rusza z budowa, masz tyle zapalu ze sama bys ten domek wybudowala:-D;-)

Beatko, czasem rozłąka dobrze wpływa na związek, można wszystko przemysleć na spokojnie,bez emocji, no i wtey chyba docenia sie bardziej obecność tej drugiej osoby, wlaśnie wtedy, gdy jej nie ma obok

Zobaczysz, te kilka miesięcy zlecą szybko, a potem będziecie już razem i tylko razem:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A Asia była i się zmyła :-(

ŻEBYS wiedzia Beatko,że jakbym umiała to sama bym wybudowała.

I nie martw sie bedzie dobrze,a mąż tam zostaje czy jak??

Melaszek m nawet nad morze własne Ż... bralismy !;-)

Justys maz zostaje nie wiem jeszcze na jak dlugo by ciut kaski zaoszczedzic bo chce wlasny biznes otworzyc. nie wiemy jak dlugo, zobaczymy w praniu.
Ja za mlodu jezdzilam co roku do Łeby na pole namiotowe przy plazy, zawsze jedzenie bralismy swoje, czasem cos na miescie kupywalismy no i ile sie tak kaski zaoszczedzilo to mozna bylo wydac na cos innego, bo w sezonie to ceny:szok:

oj tak ja na temat kredytów to cosik wiem:baffled:
sama sie boję jak to bedzie, bo jak nie znadjde pracy, to wątpię zeby nam dali kredyt,albo nie dadzą tyle, ile byśmy chcieli
a jak nie too bedziemy sie 5 lat budować

Edit

lecę spać

Miłej nocki Kochaneeeeee:*

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Kobitki!

Moje dziecko własnie ucina sobie drzemke. Ja jem juz drugie sniadanko:szok: I zaraz bedę się pakowac dalej. Wczoraj spakowałam córę (dwie torby:szok:), dzis pakuje siebie. Czarno to widzę, bo najpierw musze przymierzyc wszystkie ciuchy, co by sprawdzic które jeszcze na mnie wchodzą, a niewiele jest takich. Z rozmiaru 34/36 zrobił mi się 38/40:szok: Dodam, ze juz przed przed zajściem w ciążę, żeby nie było...:sorry2: A to wszystko uwaga...zaledwie w 1,5miesiąca. Co to będzie dalej:szok: Az sie boje...:shocked2:

Pogoda u nas dzis taka sobie. W nocy była burza i lało do rana. Ale widze, ze słonko zaczyna sie przebijac przez chmury, wiec moze bedzie dobrze:tak:

Madziu nie dziwie sie, że nie możesz sie doczekać wyjazdu. Ja tez nie mogę. Miłego pobytu nad tym jeziorkiem i koniecznie kup sobie tankini:tak:

BeatkoZ.- bedzie dobrze Kochana:tak: Z mężem też się wszystko poukłada. I jeszcze jeden plus jest- bedziesz mogła mnie odwiedzic:-D Z Olsztyna do Grajewa nie tak daleko:tak:

Asia, Iwonka i Beatka- zazdroszcze spotkania:tak: Będę z Wami duchowo, ok?

Buziaczki!

Do góry