reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja jetsem. Mężus kapie Zosię, a j amiałam sprzatać kuchnię, ale wcale mi sie nie chce:no::no::no:

Chce mi sie tylko SPAĆ:tak::tak:
Więc chyb anie będę zwlekać.

Dobrej nocy moje kochaniutkie!!!

reklama
Ja też jestem. Sprzątam w kuchni :dry: Mężulo pojechał do mojego brata popracować i pooglądać mecz. Dzieciaki w łóżkach już od 19:30.

A tu ciiiszaaaa....

Od 19.30 powiadasz Ewo? Hmm...:sorry2: Zazdroszcze. Moje dziecie zasneło przed chwilą, a ja z męzulem będę zaraz jadła rybke z puszki w pomidorkach:-D

A ja juz sie nie mogę doczekać pt:-):-):-)
Bo wyjeżdżamy nad jeziorko ze znajomymi,normalnie najchętniej to bym sie juz pakowała:tak:

Asiu, ajak Kubuś znosi rozłąkę z tatą? Bo Filip dzis cały dzien nie widział taty, bo wrócił o 2o , to wołał "tata"

i ja jestem, siedze i rozmyslam.....strasznie stresuje sie ta przeprowadzka, bardzo sie boje ze bede zalowac, no i jeszcze rozlaka z mezem..
Mari tez poszla pozno spac, cos ostatnio wyjatkowo marudna jak na nia:confused:
Asiu na ile ty sie rozstajesz z mezem?
Madziu nie wiedzialam ze z Ciebie fanka pilki noznej
Dmuchawcu dobranoc...dopiero teraz zauwazylam ze niedlugo pyknie wam 4 rocznica slubu!:)
Ewa ty to masz aniolkow 19.30 i spia....kiedys tez tak u nas bylo

Ostatnia edycja:
Witaj Beatko:-)

Domyślam się, jak Ci cieżko, w koncu tyle miłych chwil spędziliście tu, no i jednak Polska to nie Anglia, ale pomysl,ze jeszcze wiele dobrego moze CI sie przydarzyć tu w Polsce, Mari będzie blizej dziadków, Ty bedziesz miec wiecej czasu dla siebie, mezus szybko wróci, i bedzie dobrze, zobaczysz

Ja wielką kibicką nie jestem, ale z racji tego,ze mój M. jest, to oglądam te mecze, a raczej czekam na ich wyniki, no i trochę się przez te Mistrzostwa wciągnełam:tak::tak::tak:

reklama
WITAM SIE I JA Wieczornie!
Mam chwile czasu ,dzieciaki padły .
Karol padniety dniem pełnym wrażeń ,albowiem ma nowy rowerek :-).

Julek oczywicie jeszcze nie chodzi,puszcza sie stoi chwile i robi BAAAAAAA,zreszta wszstko teraz robi BAAAA!:baffled:

ja mam ko niec wizyt na najblizszy rok u stomatologa:-),no i mam w domu meza.
Ruszyc sie nie umiem wszystko mnie boli ,przerzucałam wczoraj gruz bo geodeci wymieżyli nam domek i wyszedł większy niz myslelismy,wiec musiałam przerzucić.
Była walka z sadłem.:-)
Im wiekszy tym lepszy bedzie wieksza wyspa w kuchni:-).
Jutro jedziemy z powrotem bo zaczynamy kopac fundament a za tydz. zalewamy mielismy teraz w sobote ,ale majstrowi nie pasuje .
Wiec znowu sadło precz ;-).

No i skosiłam chyba z 3 hektary kosiarką,poplewiłam itd. przyjechałam ledwo żywa.
Ale fajnie w ogrodzie porobic mi to pasuje:tak::tak::tak:.

Fajnie że dziewczynki sie pojawiły znowu.
Mogłaby tez fela ,Antkowa i KAROLA sie odezwac te juz całkiem nie pamietaja .

ASIU ucałuj tam Beatkowo i Iwonowo.
nO I TOBIE i WAM wszystkim sle buziaki!!!:tak::tak::tak::tak:

Melaszek a W skozecinie jak kwa:confused::sorry2:tery stoja?

Do góry