reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

uwaga, uwaga :Widzę śliczną firankę, okno otwarte i słyszę,że woda się juz gotuje na kawke:-D
Proszę o pozwolenie na lądowanie:-):-):-):-)

Aguś, ja robię na obiadek zapeikankę z makaronem i warzywami i smażoną kiełbaską, hehee nie ma jak dieta, a i z serem żółtym
No to Johni zaszalał w nocy,

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu, Ania tyle wody nagotowała,że i Ty się załapiesz:-):-):-)
A tak wogóle to Helllloooooo:-D:tak::tak::-D

Aguś, a co to za ciasto, rzuć nam trochę, bo wiesz do Niemiec, to nie wiem czy mi paliwa w miotle starczy,zeby dolecieć

A u nas pada... z popołudniowego spacerku - nici :dry:

Idę przyszykować mężulowi garniturki do czyszczenia. W Pralni w TESCO w Gliwicach jest promocja - 5,90zł spodnie i tyle samo spudnice i marynarki... chyba tylko płaszcze/kurtki droższe.

Ewcia u nas pada od południa, juz zmoczona na miotłe od Anki wróciłam:-D:tak::-p
A ja właśnie się umówiłam i jedziemy z koleżankami z pracy na 3 dni do Skorzęcina nad Jeziorko, Ja z mężem i Filipkiem, druga kolezanka z mezem i córeczką, a reszta z chłopakami, najśmieszniejsze, ze bedziemy miec jeden domek, i ciekawe jak sie pomieścimy, ale zapewne bedzie wesolo:-D:-D:-D pogoda zapowiada sie idelalna

Asia, ale Ci fajnie,ze sie spotkasz z Iwonką, pozdrów ja i Dominisa:tak::tak::tak:
A męzuś jeszcze jest?

Niestety Madziu już nie ma :( Od wczoraj jest w pracy, więc jesteśmy sami. Wczoraj przyjechałam do Mamy i posiedzę pewnie kilka dni. Na spotkanko jesteśmy umówione jutro. Będzie jeszcze Beatka26 z Julcią i swoim M. :) Może któraś jeszcze ma ochotę się przyłączyć??? Zapraszamy :)

reklama
Do góry